Aradence DC (165)
Raspunsuri - Pagina 17
alinamoro spune:
Gabi, as vrea si eu la balet (adica Ade) daca ar fi la UTA.
Dragos face pian la Liceul de Arta, merge o data pe saptamana.
Moni, da activitatile astea le poate face mai multe intr-o zi, adica sa nu fii toata ziua la Palatul Copiilor?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA cred ca da,ca fiecare activitate are un orar,in anumite zile la anumite ore (mai multe variante fiecare) si asa le poti cupla sa mearga intr-o zi o ora la o activitate,ora urmatoare la alta activitate - asa am si eu in plan sa fac,ca altfel ce-as face cu cate am ales ?
Acum depinde si ce alegi,daca se potrivesc orarele,trebuie vazut,ca inca nu s-a afisat orarul pe anul asta,cred ca depinde de nr. si varsta copiilor inscrisi (ca evident la toate exista grupe de incepatori si avansati).Au zis ca pe 3 oct. parca e deschiderea la polivalenta si atunci cred ca din 5 oct. incep cursurile.
Si Diana zicea ca vrea pian ,dar se primesc doar copii incepand din clasa intai si oricum as inscrie-o doar asa sa nu zica ca nu am vrut eu,ca nu prea o vad eu facand mare branza cu asa ceva.Ah ,ea voia si chitara,ea crede ca asa merge,zdranga zdranga si gata poa' sa cante Sunt cam sigura ca ar renunta dupa o sedinta doua,cand o vedea ca e vorba de munca acolo ...
Sincer pe mine ma interseaza in primul sa se tina de ceva dans/gimnastica ca sa isi consume energia,sa-si dezvolte un pic musculatura si pentru tinuta, iar la restul ... sa ramana la ce ii place.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Melania 14 spune:
Alina va tin pumnii pt miercuri.Va fi totul bine,ai sa vezi.Unde stati in Germania?la hotel?
La multi ani cu intarziere lui Ade!
Gabi imi vine sa rad de costumul de baie roz .Noroc ca tu esti faina ,
Moni mi-a zis colega mea ca ai vizitat-o si ca ai recomandat-o si unei alte cunostinte.Auzi tu "o silueta perfecta in costum mov" ioi ca ma-nrosesc
Alina te iei de manuta cu Ovi al meu si mergeti la Timi sa va rezolvati nasurile
Intre timp eu am fost la Bac zilele astea,la suprevegheat si a fost exect cu zic astia pe la TV; le-am luat pruncilor trotinete si merg pe mal ca apucatii si ne pregatim si noi de scoala.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
X-ray spune:
Multumesc de incurajari.acolo am inchiriat un apartament dar la 10 km distanta, am avut ghinion cu festivalul vinului care e in aceeasi perioada in heilbronn si erau multe deja ocupate cu luni inainte.a fost inuman sa gasesc cazare,mi-am dorit mult un apartament,sa mai pot gati,sa aiba eli ceva loc mai mare,vremea e rece si capricioasa acolo.ne-a ajutat mult o matusa de-a lui G care sta in germenia de peste 20 de ani....
Moni pe eli am dat-o la inot la activ ,dar sunt doar doua in grupa si fac cu anca.deja reuseste sa inoate singura jumate de bazin.are doua cursuri facute.noi am fost tare multumiti.si ea e toata albastra la gura la sfarsitul orei ,tremura de isi musca limba chiar si cand sunt 37 grade afara.asta e felul lor.in schimb am observat ca incepe sa-i fie din ce in ce mai putin frig,parca... Si asa-i si carla fetita prietenilor nostri si au dus-o tot anul trecut.mi-a zis anca ca de 7 ani de cand face ea o treime din copii sunt " tremuratori"
Cred ca as duce-o si eu pe eli la uta, la balet mi-ar fi mult mai usor.numai la noi totul e relativ cu inotul,cu baletul,va incepe sezonul bronsitelor...
Ma duc la bagaje ca am scris un pomelnic....
diana11 spune:
Salutare
La multi ani sarbatoritilor de pana acum!Eu am intrat mai rarut ca am avut evenimente in familie (nunta)
Alexandra a mers anul trecut la dans sportiv, o data pe saptamana, 45 de minute sedinta. A invatat cativa pasi si ei chiar i-a placut.In vara asta a inceput si gimnastica ritmica acolo langa fabrica de zahar de 3 ori pe saptamana cate 2-3 ore. Deja se intinde si se indoaie mai mult decat am crezut eu ca poate.Acolo am platit 35 lei+20 lei ceva ciupici adusi din Rusia ca doamnele de acolo sunt rusoaice. O voi inscrie si anul acesta la dans sportiv si la ceva de creatie.
Trebuie sa pun cateva poze de la nunta.Moni am vazut ca ai intrebat de rochie, Ale a avut o rochie roz, daca iti place ti-o dau pentru nunta ta.Am si cosulet alb in care a avut petale de flori
adablackcat spune:
Alina, ne vedem azi si-i urez live Adelinei.
Eu sunt ingropata in zacusca acum...sper sa termin la timp.
Diana11, si eu vreau neaparat pe Iulia s-o duc la ritmica, stiu ca i-ar placea mult de tot. Astia la care merge Ale au vreo legatura cu CSM Arad?
xray, multa sanatate sotului tau! Sa va intoarceti sanatosi.
Moni
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
ILDI25 spune:
La multi ani Adelina ,cu intarziere si cu scuzele de rigoare
si distractie maxima la petrecerea de diseara
X-tay spor la facut bagaje si multa sanatate sotului. Sunt cu gandul la voi .
Miha faina casuta noua si culorile ,mai ales ca eu is cu verdele ,e culoarea mea favorita ,mai putin la haine ca nu-mi sta bine . Cocosul iara e tare ,dar n-am vazut rosiile sau deja is in sticle? Ioi ca era sa uit de Ilincuta ,care n-are rost sa mai zic ca e adorabile si ce grasuna-i .
Gabi sexoasa rau .Costumul nu-mi place ca-i roz si nu agreez rozul dar cine-l poarta e important.
Ada spor la facut zacusca .E ceva de lucru la ea .
Moni hotarata esti cu lista ta de cursuri ,ai ales nu gluma. Si eu am vrut joi sa trec pe acolo ,dar m-a oprit sotul .Vroiam sa o inscriu pe Ivett la gimnastica ca doar la aia se poate la 3 ani ,dar acum numai ce o sa mearga la gradi si poate o prea solicit asa dintr-o data. Pentru David era interesant sahul sau tenis ,ca de karate stiam ,dar ramanem tot unde a mers in primavara ca tare ii place si de-abia asteapta sa mearga cum incepe gradi. Inotul lui nu i-a placut cel putin la Activ (parca as incerca la Polivalenta ),lui ii place mult in apa si putin deja si sta sus ,dar la Activ e prea lalaiala ,pana ii vine randul ,de-abia facea cateva ture si gata ora ,el vrea ca ratoiul doar in apa. Daca i-ar duce de la gradi poate l-as inscrie si acolo,ca si dusul pana acolo e nasol.
Cred ca am fost in aceasi perioada prin Apuseni, poate la un deal distanta .
Alina bafta cu mutatul ,e ceva agitatie cand faci asa ceva ,dar daca-i musai.
Carmen nu le-ai dat pace bietilor elevi care vroiau si ei saracii sa aibe o diploma de pus in rama .Sportivi si voi si ai mei is fan trotinete ,role si biciclete .
We insorit pentru cine si-a propus sa mearga la strand . Eu n-am ajuns nici anul asta la strandul nostru ,cu toate ca am vazut prin poze ca e fainut ,dar nici dor de apa nu am ca la mare o saptamana numai in apa am stat si mie chiar imi place apa dar ce-i mult e mult ...
monica70 spune:
ILDI pai la polivalenta cum crezi ca e cu inotul? Mai nasol ca-s si cate 15 in grupa si deci stau mai mult pe margine Ideal ar fi cum zicea Alina ca au fost doar 2 fetite la o antrenoare la Activ,dar asta costa in plus.
Cat am umblat cu Diana la Activ asta iarna in fiecare sambata si duminica,inota si ea aproape trei sferturi de bazin incontinuu ( doar bras ). Cum am facut intrerupere,cum si-a mai pierdut din antrenament si au mai scazut distantele , oboseste mai repede ... de aia ar fi ideal de mers fara intrerupere.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alinamoro spune:
Multumim inca o data pentru urari!
Aseara ne-am sarbatorit in Gradiste. Ne-am simtit foarte bine, sper ca si invitatii, unii chiar ne-au sunat azi si-au zis ca s-au simtit super aseara. Sarbatoritii nu mai zic, ei au fost "sefii" (vorba lui Bogdi care i-a zis Adelinei:"Ade, in seara asta noi suntem sefii")
Nu pot sa pun poze ca nu merge webshot-ul pe laptopul lui Calin, iar eu n-am net. El are un stik si nu merge la mine ca nu-si mai stie parola.
Flavia, prima poza care le-am facut cand am ajuns e de revista.
Ioi, sa vezi filmuletul cand am adus torturile si am cantat "La multi ani"...Bogdi se uita la Ade asa fain, o prinde de barbita, ii rade...ce ne-am distrat aseara.
Hai ca editez aici ca s-a trimis din greseala mesajul...
Copiii s-au jucat foarte fain chiar daca n-au avut multe jucarii de exterior, au gasit ei tot felul de jocuri.
Ilincuta a fost vedeta serii, cumintica foc si vesela.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
diana11 spune:
http://www.dropshots.com/diana11#date/2011-08-22/01:21:53
Ada, da, e CSM acolo unde merge Alex la gimnastica.
Miha frumoasa casa aveti. Ilinca e o dulceata de fetita.
Eu cred ca merg la strand azi mai dupa amiaza.Pana atunci lenevesc pe aici.
Duminica placuta va doresc.