Aradence DC (165)
Raspunsuri - Pagina 16
alinamoro spune:
Moni, m-am relaxat vizionand pozele tale, o tona ca am fost in urma rau si totusi cred ca mi-a mai scapat ceva.
Sunt superbe, la fel si protagonistii!
Imi place freza ta.
Am vazut si un costum fain de baie , Gabi, te-am vazut in pozele lui Moni. De unde ti-ai cumparat costumul ala asa fain? Chiar mi-a placut.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Unde, unde ati vazut poze cu mine incostum de baie. eu cand m-am uitat pe pozele Monicau nu erau...
Alina daca era ala roz e de la Steton de pe Gheorghe Doja.
Mini ce bine ca ai zis de palat cai si eu vreu sa ii inscriu pe copii. Au nevoie de ceva acte sau doar bani?
monica70 spune:
http://www.dropshots.com/DITU#date/2011-08-27/19:39:09 ( nu le-ai vazut ca am mai multe conturi )
GABI trebuie CNP-ul copiilor,deci du o copie a certificatelor de nastere.Si mai trebuie adresa si un nr. de telefon,plus 80 lei pe an la oricate cursuri ii inscrieti.Eu v-am zis ca sa stiti,ca eu anul trecut am pierdut startul,habar nu aveam ca in 1 sept incep inscrierile si cum eram in perioada aia si la Cluj la operatie ... m-am trezit abia pe la sfarsitul lunii cand nu mai erau locuri nicaieri
ALINA aici la palat n-au si balet,au doar dans sportiv,dans modern,dansuri populare si gimnastica aerobica.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
monica70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitzica
|
chiar asa,ce sa faci , defect profesional,numai CUI-uri visez
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
monica70 spune:
GABI si la ce te-ai gandit sa ii inscri? Au si judo,karate,canto,pian,teatru si teatru de papusi,orientare turistica,tenis de masa,jurnalistica,aeromodelaj etc. ... aveti de unde alege,doar ca la unele au limite de varsta,peste 5-6-7 ani.Acum nu stiu la ce treaba fac ei pe-acolo,dar decat nimic tot e ceva si se merita mai ales la asa pret!
X-ray spune:
Buna rau madam in roz...
Balet e in aradul nou...sau sti tu gabi ceva s-a mutat la uta? Elisa imi face capul calendar cu baletul dar u stiu daca rezista si cu inot si cu balet...
monica70 spune:
X-RAY unde face Elisa inot si cu cine?
Io nu stiu ce fac, cred ca o sa fac ca anul trecut o sa imi fac abonament de we mama+copil la Activ si continuam asa o vreme.Desi Diana inoata binisor bras si "oarecum" pe spate si crawl asa cale 2 m ... n-o vad inca pregatita de inot de performanta cum as vrea eu la polivalenta,din cauza ca e friguroasa rau (ca si mine )... si la strand e mai mult cu buzele vinete de frig Eu asa voiam: sa o dau la un curs-doua de initiere acolo si pe urma sa ramana la performanta.
gabitzica spune:
Alina, inca nu s-a mutat baletul la UTA...ea crede ca nu o sa aiba clientela acolo... ati vrea si voi la UTA? Eu vreau sa o duc din nou, ca am facut pauza in vacanta, dar cu conditia sa se mute la UTA. I-am spus si eu Ioanei ca o sa aiba clientela la UTA, ca mai stiu o gramada care ar merge acolo.
Moni duminica mergem la strand , daca e vreme buna. Ai mei sunt inca la tara, miine mergem dupa ei.
Moni eu vreau sa ii inscriu la desen-pictura, ceramica, chestii din astea...ca sunt talentati si inventivi amandoi. Ai tu o lista cu toate activitatile?
Xray, ma rog pentru voi sa treceti cu bine peste operatie.
monica70 spune:
GABI n-am lista decat din amintiri : cam ce am scris pana acum ,plus chitara,informatica , franceza,spaniola (anul asta in premiera). Si acum e in lucru site-ul lor,dar e lista pe usa la secretariat.Este si ceva ce se cheama arta decorativa,dar nu mai stiu daca e impreuna cu ceramica sau nu ... v-am zis ca si la asta voia Diana,dar mi-a amintit mademoisela ca n-am inscris-o abia cand deja treceam drumul sa ne urcam in masina si nu m-am intors,ca si asa cred ca am fost singura cu asa lista carnat Restul alegeau unul-doua cursuri si ii tot imbia aia cu mai multe,dar nu avea succes ... e drept ca am prins in direct vreo doi tatici,cred ca li se falfaia lor de activitati,or fi avut lista de-acasa si s-au limitat la aia.