Aradence DC (165)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitzica spune:
La multi ani Adelina. Alina sa va traiasca printesa si va aduca numai bucurii. Imi pare rau ca nu am apucat sa fac urarea ieri... dar u am mai reusit sa intru pe forum. Iar azi abia de o ora am ajuns acasa.
monica70 spune:
LA MULTI ANI ADELINA !!!
ALINA sunteti in concediu?
GABI pe unde mai bantuiti? Cand mai mergeti pe strand ?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
cristinacsa spune:
La multi ani, Adelina!
Alina, sa va aduca numai bucurii.
V-ati intors? Cum a fost?
Cristina si gemenele
alinamoro spune:
Salutare!
Va multumesc pt.urari de ziua Adelinutei. Nici eu n-am reusit sa intru ieri pe forum, de fapt in ultimele zile, saptamani...
Acum ma grabesc sa plec la lucru, nu stiu cand am timp sa va povestesc cum a fost in concediu.
Ne-am intors marti, a fost super, in afara de faptul ca eu nu-s ok cu alergia, intr-o noapte m-am sufocat si s-a repetat si dupa ce-am ajuns acasa (in prima noapte). Am fost la pneumolog si mi-a dat ceva medicamente (pufuri).
Maine ne sarbatorim de ziua lui Ade impreuna cu Bogdi.
Nu prea am fost coerenta ca ma grabesc tare, sper sa intru mai diseara.
De maine incepem sa punem gresie, faianta, parchet si cam in 2 saptamani sa ne mutam. Ioi ca nu mai suport hainele prin geamantane si cutii.
Noi ne-am mutat inainte de concediu, stam la niste prieteni, ei stau in alta parte.
Avem si multe poze, dar astea nu stiu cand reusesc sa le pun.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
X-ray spune:
La multi ani adelina! Alina imi pare rau de problema ta.nu ti-ai facut niste teste sa vezi la ce.dr cu care lucrez a descoperit la aproape 60 de ani ca e alergica la usturoi.dar si la cele mai mici urme,wheizing sufocare,tot tacamul....
monica70 spune:
Salutare,dau o cafea pe ziua de azi
ALINA spor la treaba si la mutat.Sper sa iti treaca si alergia aia,ai aflat de la ce e?
CRISTINA n-am mai ajuns sa vedem catelusii ... mai aveti din ei? We sigur o sa ajungem si prin Gradiste, am mai fost dar tot pe fuga,seara.Deja se inopteaza asa de devreme
X-RAY cum stati?
Io am fost azi la Palatul copiilor sa o inscriu pe Diana in premiera,no acum sa vedem ce-o fi ca am inscris-o la nu mai putin de 9 cursuri (aveam 10 pe lista dar unul l-am uitat) si sper ca din astea macar la vreo 2-3 sa ramana.Am inscris-o la mai multe sa vada la ce ii place din doua de acelasi gen ... de exemplu si la desen-pictura si la pictura pe sticla. Iar la capitolul miscare am inscris-o la dans sportiv ,gimnastica aerobica si dansuri populare.In rest,la germana,engleza,sah si ... karting vreau sa o vad ce-o face cu asta ca ea l-a ales Voia si la ceva cu modelaj,ceramica dar am uitat de-ala, oricum daca se tine macar de trei din astea bine ar fi! Io as prefera dansul sportiv,desenul si germana.
Voi i-ati inscris? Ce ati ales? Chiar m-am gandit,oare or fi destui copii inscrisi la dans sportiv? E ala cu perechi,dansuri de societate si latino-americane,cha cha,salsa etc. ca am vazut ca toate fetitele se aruncau la inscriere doar pe "dans modern" .I-am pus Dianei pe youtube filmulete cu dansuri de-astea de societate,era in extaz, mai ales la ... rochiile dansatoarelor M-am gandit ca asta ar fi super pentru tinuta ... si mie tare mi-ar fi placut sa ma dea careva la asa ceva , ca tare imi place sa dansez ,dar cam rare ocaziile
GABI nu-l inscri si pe Tudor la dans sportiv? Ca la ce talente am vazut ca are,merita!
ALINA si tu ar trebui sa o inscri pe Adelina la ceva dans
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
X-ray spune:
Moni noi luni plecam in germania,marti il interneaza ,miercuri il opereaza...fac bagajesi ma agit ca berea.noroc cu atatea calmante pe piata...
monica70 spune:
X-RAY hai ca o fi bine,o sa vezi.Tin pumnii.A ramas ca merge si Elisa cu voi?
X-ray spune:
Da o iau si pe ea,nu ma lasa inima sa ramana aici peste 10 zile fara noi...si-a amanat si mama plecarea si vine cu noi....
alinamoro spune:
X-ray, multa sanatate sotului tau si sa va intoarceti cu bine!
Teste de alergie nu mi-am facut...io demult ma stiu cu rinita alergica. Ziua nu ma simt asa rau, adica numai cand tusesc ma sufoc (da nu tusesc, ma abtin), nu pot trage aer. Azi sunt putin ragusita. Cred ca la ceva din aer fac alergie. Oricum, foarte multi pacienti avem cu alergii in perioada asta.
Pneumologul a zis ca-mi scrie Singulair luni, habar n-am daca sa iau sau nu. Acum am seretide si ventoline (pufuri).
Moni, n-am inscris-o pe Ade la nimic, desi ma tenteaza si pe mine la ceva dansuri sau gimnastica. Poate o inscriu la balet...nu stiu, sa ne vedem mutati odata ca nu ma pot concentra pe nimic.
No, ma pregatesc sa plec acasa ca sunt tot la lucru.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze