Aradence DC (165)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzica spune:
Eu lucru... acum am terminat treaba Azi nu am ami putut de oboseala, m-a durut si capul, air cu cafea nu am reusit sa ma dreg asa ca am baut redbul si mi-a prins tare bine.
Dimineata la 7 merg la Timisoara, asa ca ar trebui sa si dorm ceva ca ma asteapta o zi lunga mine.
Moni te-ai repatriat?
monica70 spune:
Buna dimineata ,hai ca dau o cafea poate mai apare lumea pe-aici
GABI dupa cum vazusi aseara - ca ne-am intalnit pe la tarabele din centru - , m-am repatriat si inca am bagat si o tura de strand aseara de la 18 la 20,30.
A fost super la Arieseni si pe la neamurile din Bihor ca la plecare/intoarcere evident ne-am oprit si pe la ei.Am pus aici poze:http://www.dropshots.com/MONI2011ARIESENI#date/2011
Am trecut si pe la Pestera Ursilor,unde Dianei i-a placut foarte mult,dar a comentat ca a fost prea frig si m-a intrebat ca nu puteau sa puna calorifere?
MIHA arata super casa Cum ati hotarat culorile camerelor si mobilierul? Fiecare copil si-a ales el ,sau ma rog,in colaborare cu ei ai ales ,nu? Super "munca" ai acum cu decoratul Si Diana mea tot viseaza camera ei de la viitoarea casa si baga niste idei de culori de nu vrteti sa stiti
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Somleac spune:
Salut, acum am ajuns si noi acasa. Eu am vrut sa ramanem la Sanleani , dar Susu n-a vrut ca dimineata n-avea cafea. Baietii mei sunt de ieri la Cami. I-a luat ieri ca am sarbatorit eu cu Susu 15 ani de casatorie, si au ramas si azi sa mearga cu barca pe balta.
Moni iti sta super cu palarie, ai figura de englezoaica. Cine e bebeul din prima poza? Te urasc pentru poza cu gratarele din farfurie. Sunt moarta de foame si am zis ca nu mai mananc seara. Culorile la camere le-au stabilit copii. Nu i-am influentat deloc. Am zis ca aici ne permitem ca doar o zugraveala odata o schimbi. Vic a vrut roz si l-a lamurit rapid Matia ca roz e de fete sa aleaga altceva. La ei in camera e albastru cu verde, Matia a ales verde si Vic albastru , mai degraba tot la sfatul lui Matia si Alex.Voi intentionati sa va mutati in Gradiste?
Ada cum sunteti?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
X-ray spune:
tuturor!
Miha super faina casa si sa o stapaniti sanatosi! Dar ilinca m-a topit.... Ce dulce si dolofana e...
cristinacsa spune:
Miha, faina casuta. sa o stapaniti sanatosi...Ilinca e o dulceata , m-a dat gata...
X ray, voi ce mai faceti? Cum e sotul tau?
Ale mele sunt in vizita la un baietel, merg diseara dupa ele...
Am fost o saptamana in Germania, la niste prieteni la Bonn...
M-am saturat de caldura...
Cristina si gemenele
Melania 14 spune:
Ada ma bucur ca sunteti mai bine.Mi-a spus GAbi la strand de Vlad.Saracul de el.
Flavia mersi .
Ildy condoleante.
Gabi spor la treaba.Acum l-am vazut si eu pe Cipri cat a slabit.Pe Florin si pe nevasta-sa ii stim si noi.Eu am fost colega de liceu cu ea.
Cristinacsa te -ai saturat de cald?Le-am vazut pe fete miercuri,parca,la strand.
Moni eu ti-am facut cu mana vineri seara la strand
Miha e interesanta casa ta.Si mie mi-ai placut culorile,le-ai comandat sau le-ai preparat?Cocosul face parte din fengshueiul casei?Astept cheful de inaugurare.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
gabitzica spune:
Carmen tu unde ai facut liceul? Simona e din Resita...
Noi am mers azi la tara cu copiii, si am venit fara ei, ca au vrut sa ramana acolo. Haine de schimb nu au avut decat un rand, asa ca miine le trimit bagajelul pe autobuz.
monica70 spune:
GABI aha d-aia nu mai erati si azi pe strand. I-a cam lipsit Dianei Ioana ta ... si nici Mela nu era prin zona,ca si cu ea a mai bagat ture de sarituri in apa .
CARMEN te-am vazut si recunoscut,chiar ii ziceam lui Gabi ca am vazut de la distanta o silueta perfecta in costum mov si m-am gandit instant ca tu trebuie sa fi,asta inainte sa apuci sa imi faci cu mana
Si cu CLAU m-am intalnit
MIHA si io am remarcat-o pe gogosica de Ilinca
Cand bagati o intalneala sa o vad si io live ???
Bebelul din poze e baietelul unei verisoare de langa Beius, are 4 luni, deocamdata e cel mai mic membru al familiei "extinse". Dar in 15 oct se insoara fratelo si daca totul e ok colo prin aprile oi fi si io matusica
Asa ca momentan caut rochie de "mireasa mica" pentru Diana,parca v-am auzit vorbind de asa ceva ... mai are careva in dotare de vanzare/imprumut,cum o fi? E are cca 113 cm si 16 kg,asta pentru orientare .
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Claudelu spune:
Ceau,
Am vazut si eu toate pozele, inclusiv cele cu casa Mihaelei, care e foarte faina, dar si eu ca si restul fetelor m-am oprit la a o admira pe Ilincutza, care e o scumpa si jumatate!
Noi suntem bine, ne pregatim intens de scoala. In rest munca, munca si iar munca
In week-end am fost si noi pe strand...sambata de pe la vreo 16:00 pana aproape de 20:00, iar duminica am fost de la 9 pana la 14:30. A fost tare, tare bine!
Claudia si Raul-Andrei
monica70 spune:
V-ati topit cu toatele? Iar nu ma da nimeni p-aci?
Si io am atatea pe cap,asa ca saptamana asta am zis pas la strand,poate reusim sa iesim macar in we. Maine merg iar in Ungaria,la control,de fapt imi recolteaza sange si probabil ma chestioneaza despre reactiile adverse.Momentan nu mai am nimic in afara ca au inceput sa apara pe ici colo pe piele , mai ales pe spate-umar niste chestii din alea micute in relief, nu-s alunite,nu mai stiu cum le cheama, nu stiu daca nu-s ceea ce se cheama "keratoza actinica",oricum eu n-am avut niciodata nimic de-astea "in relief" si e clar ca de la tratament au aparut,ca astea-s primele pe lista cu efecte averse.
CLAU succes lui Raul la scoala Aoleuu ca la anul si Diana incepe scoala,iar Tudor gradinita ... ce mai trece vremea!