Aradence DC (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina tu cum mai esti cu alergia? Concediu placut va doresc.
moni sa imi zici daca ai reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Waw ce de bolnaviori, multa sanatate lui Vladut si Dianei.
Ada daca ai nevoie de ceva te rog sa suni.
Alina sper sa-ti revii cu alergia sa te poti distra in concediu.
Ildi condoleante.
Eu nu stiu de accident, de fapt eu parca-s de pe alta planeta. Casa ne-a scos rau din circuit in vara asta. Ufff si cat o sa mai avem de tras si dupa ce ne mutam pana ne randuim cu toate.

Si eu merg dimineata cu copii la Ghioroc. degeaba Ghorocul ramane marea mea , cand intru acolo in apa, mi se reincarca toate bateriile, iar dimineata cand lacul e inca linistit si suntem numai noi pe plaja e ceva superb.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Multumim de urari! Foarte brusc a debutat,ieri nu avea nimis,aseara dupa ce s-a culcat a inceput sa aiba muci si sa respire mai greu,eu credeam ca doar din cauza lor. De dimi s-a simtit mai bine dar la 3 nu se mai tinea pe picioare. Acum doarme,dar respira foarte scadat. Si daca ii pun doar mana pe piept se simte la plamanul drept cu vibreaza si haraie.
Xray, multumesc pentru sustinere si sfaturi. Si bafta multa cu operatia!
Poate de la Ghioroc I se trage lui vlad pneumonia...n-am idee.
Acum stau si-l pazesc...e cu perfuzie care o sa dureze pana dimineata. Am noapte lunga.
Noapte buna!

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Uff Ada, care sunt conditiile in spital? Tot asa catastrofa? In care copr esti?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, o noapte linistita sa aveti.
Mi-am amintit cum respira si Adelina cand a facut pneumonie, of....
Gabi, sunt mai bine cu alergia, azi noapte nu am tusit numai spre dimineata. Ma mai apuca cate o tura nasoala de tuse, apoi ma linistesc.
Miha, sper sa scap de alergie cand schimb mediul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Carmen, culoarea la vopseaua de par este Frozen Chestnut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Haideti la o .

Noi pe la 9:30 vom pleca inspre strand si vrem sa stam langa bazinul mijlociu si cel de valuri asa ca cine doreste cine pofteste e binevenit.

Alinamoro distractie placuta in concediu. Am vorbit cu Ovi si vine cu copii la ziua alor nostri.

O zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Buhuhu!
Eu sunt pe baricade.Am lucrat pana acum si nu sunt convinsa daca ma opresc sau nu, pentru ca nu mi-e somn si am chef de lucru.
Am vorbit cu Ada azi ( de fapt,la ora asta, ieri) si zicea ca Vladut e muult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Buna dimineata! Multumim de urari si telefoane tuturor. Intr-adevar e mai bine Vlad. A si trecut de la tratament la 8 ore la 12 ore. Mananca bine doar ca-l doare manuta de la branula, mai ales cand ii face antibioticul. Facem si aerosoli, ventolin si ia aerius si bromhexin. Abia asteptam sa mergem acasa. Avem noroc cu laptopul ca ne jucam pe rand pe el, chiar daca net n-avem.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Pe unde sunteti?

Si Matia mi-a facut azi noapte febra si am stat si l-am pazit. Azi pe zi n-a mai facut, dar acu seara iar.

Eu cred ca-l omor pe nesimtitu ala cu instalatiile . Pur si simplu isi bate joc de noi. Ne-a facut transee toata curtea si de o saptamana n-a mai venit. Chiar nu stim ce sa-i mai facem. Suntem la limita rabdarilor.

Am pus poze cu casuta, mai putin ceva din parter ca n-am putut intra acolo ca lucrau mesterii.
http://community.webshots.com/album/580772683jTizSD

Mergi la inceput