Super Pufi de ian-feb 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Sorina, tu vb serios? Nu face nimic altceva? De ce? Il inteapa la mana?
Adica nu ii dai copilul in brate si ii zici ca pute si sa se duca sa il schimbe ca tu nu ai chef acum? Io asa fac. Pe bune. Acum n-am chef, du-te tu....

Nuuuu...am editat imediat mesajul, ca sarisem partea cu schimbatul! o schimba, daca face kk si este cu el!
Ai fost mai iute de mana..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sa ma laud ce pregatiri bengoase am facut eu... cumaprat pisciunuta, 2 colacei (unul de gat pe care il aveam, al doilea pt mijloc), vesta gonflabila pt Ela, umbrela de soare... crema cu factor 50...

stau in dunga daca sa iau sau nu caruciorul...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Buna investitie piscinutza aia... bine si celelate achizitii sunt de maxima importanta, dar o balta cu apa calda intotdeauna i-a tentat pe copii. Ai mei stau si cate o jumatate de ora cuminti in ea...

De carut, ce sa-ti spun? Eu l-am carat de pomana la munte. N-a vrut deloc sa stea in el.

Nyny, Ruxita...da, da, da! Piscinutza rules!
Si iris statea in ea o gramada...mesele de 10 si de 18 acolo i le dadeam, dimineata caram sticle cu apa fierbinte de la camera, sa-i combinam cu apa marii, care era cam rece la ora 8, cand ajungeam noi..
E super-investitie!
Carutul...hmmm...noi am maritat tancul si am luat unul sport, inainte de vacanta...La plimbare in parc mai sta in el, dar la mare n-a vrut in carutz.."neam". L-am carat degeaba. Cred ca depinde de bebe...pe mine m-a cocosat iris, plimband-o in brate, la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ooooo..nu stiam de ce s--au adunat atatea pagini...hm...ete cum raspund femeile la provocari

eu...sa raspund la sondaj...sa nu raspund....nu vreau sa par victima...sau sa-l pun intr-o lumina negativa pe Jm ca e un complex de imprejurari...

pe scurt , cand esti pe cont propriu daca nu dai din coate trece luna si...bate vantul..ba mai faci si datorii...
JM are o raspundere f mare si o zi de munca in general e infernala si vine cu capul varza iar eu inteleg toate astea...dar se straduieste sa ne ofere noua o viatza fara lipsuri.

asta era introducerea pt ca la sondaj e fsimplu de raspuns
JM nu face nik...
ce face...
se joaca putin cu el...destul de putin...il mai ia in brate si-i da din farfuria lui...sau tot din brate ii pune chestii pe laptop...il schimba de pampers sau ii da mancare doar daca nu sunt eu si arde...si asta ca-i las eu ca el nu stie nici unde sunt hainele...etc

in rest toate sunt cu NU...nu ma plang momentan am energia necesara sa le fac eu pe toate...il iubesc de nu mai pot, e viatza mea si nu mi se pare ink nimic greu...cred ca sunt egoista dar parca il vreau pe jiji numai pt mine...nu ma mai satur...

nu-i caut scuze si m-as bucura sa fie mai implicat...doar asa, macar sa stiu ca se descurca cu el...sa-l scoata in parc...etc...asta e...

mama e mama...si deja nu ma mai stresez pt diverse chestii...

am visat-o pe plateea....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

aoleu...dar unde sunteti? v-ati ascuns de ploaie????

eu sunt dusa...cu pluta...

TOMACA...M-AI NENOROCIT....deci...ma gandesc non stop la hotelul ala din delta...mi se pare bestial...plus ca am dat un search asupra parerilor care sunt f bune...deja visez la un we..tolanita acolo..fara sa alerg dupa copil...( il las cu mama aici , la buc) ...nu e nici asta f ieftin dar...nu ma duc toata ziua,nu? plus ca se duc banii pe kk care nu inseamna nimic...gata maine sun sa fac rezervare..

fetele voi ati patit????
jiji care nu prea mananca mancare solida de vreo 2 sapt...ieri a avut o tentativa...azi mai putin...
a fc dimi kk putin...
pe la 8 a inceput sa faca urat de tot ...sa bata pasul pe loc....asa parca calca pe jar...ii dau pampersul jos...nik...exact ca atunci cand l-am decalotat si nu putea sa faca pipi ca-l ustura....si purlet si nerv..etc...pana la urma a fc un kk cam mare si tare...saracutul il durea fundul si nu putea sa-l scaoata...

pe la 10 juma cand visam eu ca o sa adoarma acelsi lucru...i-am bg juma de supozitor...nu stiu cu ce scop...dar a reusit sa faca...mai mare si tare....mi-era o mila de el..

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

wow...neatza...tot io?

cafea fierbinte, doamnelor...

cand m-am culcat aseara aveam mustrari de constiintza si sa va spun de ce...tin minte ca la un moment dat au fost discutii pe forum...habar n-am de la ce( explicabil, nu?) dar stiu ca atunci pledam pt un echilibru si o atmosfera placuta sugeram sa nu sarim calul cu nik si ca subiectul principal este cel legat de pufii nostri...

imi cer scuze daca am sarit in ultimul timp calul cu sugestiile de vacantza sau we...care ce-i drept nu sunt pt toate buzunarele. insa ma prostesc si eu aici...ca voi sunteti familia mea online...si scriu de multe ori sa ma descarc si-mi face bine acest lucru chiar daca nu inte pe nimeni( recunosc ca ed multe ori sunt banalitati si balarii) si nici macar nu ma deranjeaza daca postarea mea e citita pe diagonala sau deloc...
ce-i drept ne permitem cat poate mai multe dar stiti voi fiecare avantaj are si dezavantaj...ete la noi...o viatza ok se plateste cu o tentativa de tata pt jiji...ca sa zic asa...
n-am uitat insa ( si de multe ori ma regasesc in postarile ruxitei) cu 10 ron imi ajungeau o sapt...sau singura iesire era in 2 mai...la particulari...conditii f modeste...ne caram cu cartofi si conserve si gateam acolo...etc si...eram fericiti asa...

cred ca secretul unui concediu perfect...este linistea si armonia din familie...daca e intelegere atunci conteaza mai putin cate stele are patul pe care dormi si ce culoare are icra pe care o mananci...

asa ca fetili, va rog ink o data sa nu vdeti in postarile mele un exces de zel.....ca n-am vrut asta...

in alta ordine de idei pt noi ziua a inceput.... s-a trezit...

aseara pe la 8 a mancat un bol...cam 100 ml lapte cu ecreale....la 10 un bie de 250 ml lapte...la 11 ink 150 ml...la 2....s-a trez urland si n-am zis ca i-e foame...dar pana ce nu i-am dat 150 ml....acu la 7 alti 150....ce-i drept e lapte de 1,5 ca n--am mai avut integral....

mult lapteeeeeeeeee

a am pus sa facgem de caise...

sa aveti o zi super

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Multumiri de cafea. Am pus si niste biscuti belvita alaturi.

Dece - imi pare rau ca ti-am dat combustibil, dar pana la urma cred fiecare poate sa-si exprime trairile din viata lui asa cum este ea. Nici cei care au posibilitati materiale nu trebuie sa se retina in a comunica ceea ce simt, nici ce-i care o duc mai greu dapdv, si sa se simta jenati in vreun fel. In oricare situatie te-ai afla, ai si bucurii si necazuri, chiar daca din afara poate parea ca nu-i asa.
Rata de nefericirie si depresie, este mare la ce-i cu posibilitati materiale, semn ca daca ai mai mult nu-i obligatoriu ca o duci mai bine. Nu pot sa spun ca eram nefericita cand mancam o saptamana doar margarina. Plus ca doar stiti povata aceea cu camasa imparatului.

O zi buna si astazi dupa ploaia de ieri

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am uitat sa va spun ca la control doctorita azis no vigantol sau calciu pana la toamna. Niciun fel de vitamine. Bine la noi nici nu e nevoie (nu ca ar fi gras; am sa fac o poza nud si am sa o trimit pe email pentru demnostratie). Doctrita zic "Nu va mai intreb cum stati cu mancarea, ca se vede". S-a mirat cati dinti are. Pai da, a bagat mare pentru control in ultima saptamana ca i-au iesit 4 masele. N-am putut sa pipai si caninul de jos ca nu ma lasa. El arata ca un dinte.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Saru-mana de cafea, Dece! Si mandra mea s-a trezit la 6 jumate, astazi, cu chef de treaba...si de atunci bag shmotru...

Cu constipatia...am patit-o si eu cu iris, nu demult...cred ca-s vreo 2 sapt de atunci...nush ce a facut, treaba e ca nu a facut kk intr-o zi, a doua zi dimi n-am mai lasat-o, i-am pus un supoz cu glicerina...si tot asa a facut, cum spui tu de jiji...batea maruntzel din picioare, urlete, se agatza de gatul meu...pana la urma a fost ok...s-a usurat copilul...

Cu vacantele...nush ce tot spui tu acolo, cu deranjatul...pe mine, personal...nici vorba...mie imi place sa casc okii la locuri frumoase, sa visez la vacante de .."vis"....Si eu am fost pe strada aia, cu cartofii, conservele, rosiile de acasa..cu gatitul la butelie de voiaj...nu vad nici o problema...Si eu am tot stat la 2 Mai la particulari...si as mai sta...sigur o sa mai mergem asa, acolo, dupa ce mai creste maimutzica mica. Deocamdata, anul asta, si la anul, probabil, am mers si vom merge in locuri cu confort(atat cat ne permite noua buzunarul), pentru ca sa nu risc nimic, in ceea ce priveste sanatatea princesitei. Abia astept sa mai creasca, s-o duc la 2 Mai, asa cum am dus-o pe Diana......macar de-ar mai fi 2 Mai-ul ce-a fost odata, sa aiba ce vedea si invata, de acolo...oameni frumosi si locuri frumoase...

Trimit, si revin...ma cheama .."patria"
O zi frumoasa, tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am uitat sa va spun ca la control doctorita azis no vigantol sau calciu pana la toamna. Niciun fel de vitamine. Bine la noi nici nu e nevoie (nu ca ar fi gras; am sa fac o poza nud si am sa o trimit pe email pentru demnostratie). Doctrita zic "Nu va mai intreb cum stati cu mancarea, ca se vede". S-a mirat cati dinti are. Pai da, a bagat mare pentru control in ultima saptamana ca i-au iesit 4 masele. N-am putut sa pipai si caninul de jos ca nu ma lasa. El arata ca un dinte.

Povestea unui Dor

de tratatie, si felicitari pentru cresterea Tudorelului!! Baiat mare si frumos foc, are mami!
Pai daca ar sta Iris ca Tudor, cred ca as fi.... Da' nu sta, asa ca sunt cu picioarele pe pamant.

Mergi la inceput

Asa...daca tot fac spam...am reusit sa pun si niste poze, de la "marea cea mare"..

Mergi la inceput