Super Pufi de ian-feb 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Aham, cam asa si eu...mi-e aiurea sa...stii eu am stat acasa si el vine rupt si tot lui ii pun in carca, ok e epuizant sa stai acasa cu copilul dar el daca nu sta zi de zi cum stau eu nu are cum sa stie asta, poate presupune ca e greu dar nu STIE exact cum este si din afara pare ca am ceva cu el ca-i pun copilu in brate cand vine rupt sau ca-s nesimtita...

Oricum, ziceai cu cei care te critica ptr ca nu il implici...eu cred ca atata timp cat nu te doboara cele pe care le ai de facut si cumva iti iese tot cu plus..(vezi soacra) nu are rost sa te ambitionezi sa il implici, nu ai face decat sa aduci tensiune, unii barbati asa sunt, asa i-am luat, asa i-am crescut/obisnuit (noi, mamele lor etc) incat...chiar nu se mai schimba la varsta asta, ii si vad, frustrati, neintelesi..."femeia asta e nebuna! ce vrea de la mine!" cam asa e la ei ce e la altii "normal". Fiecare are plusuri si minusuri, al meu face surprize frumoase, aduce bani in casa, are grija de noi cum poate el mai mult si mai bine, ne iubeste, o arata des si frumos etc

de Yannis

.... ca bine le mai zici

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Ma bag si eu ca musca-n lapte pt nici al meu nu a schimbat vreodata pampersi. Nu stiu de ce... pur si simplu nu mi se pare o chestie atat de importanta. Poate pt ca nici nu ar avea cand. Pleaca dimineata si cum spuneam de cele mai multe ori vine de la serv direct in parc dupa noi. Intram impreuna in casa pe la 9-9.30 seara. Sau se mai intampla cateodata sa vina la masa de pranz acasa. Ce sa-i fac?... sa-l iau de la usa "hai sa-l schimbi si tu pe fi-tu ca a facut kk pe el"?

Ai dreptate si tu. Serviciul ne ucide!
Dar sambata si duminica? Daca tu iesi pe undeva, la cumparaturi, si el sta cu copilul...presupun ca nu ramane nemancat/neschimbat....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Al meu il schimba de pampers, nu des, dar il schimba, tot asa in rarele ocazii in care nu sunt eu si e numa el cu copilul sau in weekend cand el matinalul se trezeste si tine copilul sa lenevesc eu ca stie ca imi place sa ma scol tarziu. Oricum de dinainte sa nasc se jura ca el nu schimba pampers, ca sa nu ma supar dar el nu poate, ca nu poate mirosi/vedea kkala pasta de bebe etc, dar a schimbat din prima zi si la maternitate era calare pe mine sa mergem la asistente sa ne arate, sa ne explice etc, a venit , a asistat, in principiu stie ce trebuie facut la copil, unde trebuie curatat, etc, cum. ma intreaba daca ia vit. X daca am curatat nu stu ce ...cand ma duc la dr. el are mereu intrebari mai multe si mai la obiect decat mine...e f mult cu CTC-ul ca sa zic asa si de cele mai multe ori eu cu munca necalificata deh

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Plec la sala, sa fac ceva sport.
Ca na, n-am copil!!!
O seara frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Mie imi cere Indienii de la bebe Tv. Cand vede TV face ca indienii si-mi arata sa-i dau drumul. daca nu-i dau, deschide el, sau daca merge si nu-i dai schimba el canalul. cand vede indienii nu mai poate de fericire. Dar si la aia se mai misca. Nu pot sa spun ca este ultra fan TV, dar el nu sta intrun loc mai mult de 5 minute. Daca ii dai aspiratorul sau chestii tehnice sau o carte noua, da. Altfel isi face traseele de inspectii. cat despre telecomenzi, le-a fumat / gustat / mancat / desfacut / incercat sa deschida TV de cand era 4 x 4. Acum il trimit sa mi le aduca ( la fel cu telefon fix sau lumina cand mi-e lene ).

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Plec la sala, sa fac ceva sport.
Ca na, n-am copil!!!
O seara frumoasa sa aveti.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Sa ai spor la

Eu am avut o zi plina la serv, adica am stat pana la ora asta. Mai stau o juma de ora si ma duc sa-mi iau copiii sa mergem la . Cred ca are 30 de grade apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ati pus-o de-o conspiratie impotriva sotilor sau e numai concurs???

ce face si ce drege tati al nostru... nu baie, nu pampers, nu mancare, nu dormit/adormit, nu plimbare, nu doctori/doctorii... doar jocuri si atat, cu mici exceptii... cand insist si fac eu scandal si tambalau sau cand sunt plecata, dar se intampla sa gasesc copil cu kk la fund iritat, pentru ca nici tati, nici Ela n-au avut chef sa-l schimbe...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

sa ma laud ce pregatiri bengoase am facut eu... cumaprat pisciunuta, 2 colacei (unul de gat pe care il aveam, al doilea pt mijloc), vesta gonflabila pt Ela, umbrela de soare... crema cu factor 50...

stau in dunga daca sa iau sau nu caruciorul...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sa ma laud ce pregatiri bengoase am facut eu... cumaprat pisciunuta, 2 colacei (unul de gat pe care il aveam, al doilea pt mijloc), vesta gonflabila pt Ela, umbrela de soare... crema cu factor 50...

...daca acum stai in dunga, acolo sincer nu stiu cum o sa stai fara carucior....adica...Kay sta locului? Yannis numa legat in centuri sta sa bem si noi un suc sau ptr o plimbare fara sa ma rupa de spate ca ma aplec de 1000 de ori sa il iau din balarii. Plus ca la transport e f util ca nu va faceti ca pomul de craciun cu de toate in spinare, mai pui si pe carucior una alta, plasute, hainute....

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Buna investitie piscinutza aia... bine si celelate achizitii sunt de maxima importanta, dar o balta cu apa calda intotdeauna i-a tentat pe copii. Ai mei stau si cate o jumatate de ora cuminti in ea...

De carut, ce sa-ti spun? Eu l-am carat de pomana la munte. N-a vrut deloc sa stea in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

...daca acum stai in dunga, acolo sincer nu stiu cum o sa stai fara carucior....adica...Kay sta locului? Yannis numa legat in centuri sta sa bem si noi un suc sau ptr o plimbare fara sa ma rupa de spate ca ma aplec de 1000 de ori sa il iau din balarii. Plus ca la transport e f util ca nu va faceti ca pomul de craciun cu de toate in spinare, mai pui si pe carucior una alta, plasute, hainute....

de Yannis

Si eu sunt pro carucior. Si Tudor. Cum mai cerceteaza si studiaza el totul cu maxima seriozitate...... Asa ca am luat unul sport usor si mic de 200 lei. Bertoni

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput