Super Pufi de ian-feb 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata! Saru-mana de cafea, Dece! Si mandra mea s-a trezit la 6 jumate, astazi, cu chef de treaba...si de atunci bag shmotruCu constipatia...am patit-o si eu cu iris, nu demult...cred ca-s vreo 2 sapt de atunci...nush ce a facut, treaba e ca nu a facut kk intr-o zi, a doua zi dimi n-am mai lasat-o, i-am pus un supoz cu glicerina...si tot asa a facut, cum spui tu de jiji...batea maruntzel din picioare, urlete, se agatza de gatul meu...pana la urma a fost ok...s-a usurat copilul... |
Acelasi scenariu si la noi acum o saptamana.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca spune:
Alexutzza - ce puzzle are Yannis acolo (ma uit la poze)? Cel din lemn cu animalute. De unde l-ai luat?
Povestea unui Dor
miremia spune:
Neatza!
Multumim de cafeluta dece!
Tomaca ma bag eu in seama...www.amazon.co.uk/ELC-Blossom-Farm-electronic-puzzle/dp/B005CZONBK/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1311232858&sr=8-11" target="_blank">asta este puzzle-ul (sau incastru am inteles ca se numeste) al lui Yannis. Este luat din UK dar am vazut ca are si larisel ceva similar.
Sorina am vazut micuta cu zulufi la balaceala!
Si Maria a fost la mare, draga de ea. Adina ati fost pe plaja de la Steaua de Mare nu?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Buna dimi...
Dece sar'na pt cafea. Nici eu nu stiu despre ce vorbesti acolo. Relax... nu te mai scuza atat pt ca nu ai de ce, din pct meu de vedere.
Uite, de exemplu eu acum sunt foarte entuziasmata si simt nevoia sa va spun si voua de ce...
Am negociat si am castigat... duminica plecam la mare
doar noi 2. Nu stam mult, ne intoarcem pana seara... dar o sa ma relaxez maxim. Abia astept
.
Mamica fericita de Mara si de David
tomaca spune:
| citat din mesajul lui miremia Neatza! Multumim de cafeluta dece! ![]() Tomaca ma bag eu in seama...www.amazon.co.uk/ELC-Blossom-Farm-electronic-puzzle/dp/B005CZONBK/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1311232858&sr=8-11" target="_blank">asta este puzzle-ul (sau incastru am inteles ca se numeste) al lui Yannis. Este luat din UK dar am vazut ca are si larisel ceva similar. ![]() Sorina am vazut micuta cu zulufi la balaceala! ![]() Si Maria a fost la mare, draga de ea. Adina ati fost pe plaja de la Steaua de Mare nu? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mire merci. Dar ce ma fac? Cum sa-l aduc din UK ca ma costa transportul tot atat. Si altceva n-as comanda. Cineva a vazut asa ceva pe aici? Si cred ca era folosit.
In alta ordine de idei, am vazut pozele noi. Abia astept sa duc si eu progenitura la mare. ca la cum se balaceste in cada, ma astept sa vina cu stiinta inotului.
Cochete fetizele astea si la plaja, numai zulufi.
Alexuttza - cu parere de rau iti spun ca Yannis este numai baiatu lu tata. Are alura 100% de grec, gata s-a finalizat.
Cat despre Mara - ma uitat la foto si mi se parea ca da din picioare si in foto. Yannis - nu merge sa-i faci curte. Treci direct la cazemata.
Povestea unui Dor

alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui miremia Neatza! Multumim de cafeluta dece! ![]() Tomaca ma bag eu in seama...www.amazon.co.uk/ELC-Blossom-Farm-electronic-puzzle/dp/B005CZONBK/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1311232858&sr=8-11" target="_blank">asta este puzzle-ul (sau incastru am inteles ca se numeste) al lui Yannis. Este luat din UK dar am vazut ca are si larisel ceva similar. ![]() Sorina am vazut micuta cu zulufi la balaceala! ![]() Si Maria a fost la mare, draga de ea. Adina ati fost pe plaja de la Steaua de Mare nu? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mirela, intr-adevar, acela este puzzle-ul, este de la ELC (Early Learning Centre) si se gaseste si in magazinele Mothercare. Eu l-am luat din UK (via E-bay) si m-a dus la aprox 30-40 de lei cu tot cu transport, dar treb sa pandesti sa fie la vanzare unul nou (deh eu le vreau noi, desi 90% din cele second hand arata ca noi la ei) apoi mai ramane sa fie de acord sa trimita vanzatorul in Romania (eventual vorbesti cu el prin mesaje pe ebay daca vrea sa trimita (in cazul in care nu specifica el acolo ca are international postage)
.Probabil se gaseste si la noi in magazinele mothercare din mall Vitan, Afi, Galeriile careffour din Baneasa, Mothercare Dorobanti unde au si jucarii.
Asemanatoare mai sunt in unele librarii de stat pe la 20-30 de lei dar fara sunete (al meu face ca animalele respective cand plasezi piesa in locul corect).
Am mai vazut si in Mega Image-urile mai maricele pe la 5-6 lei asa din lemn cu numere si cu animale domestice.
Nyny

Bravoooo! Have fun!
de
Yannis
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Mirela, intr-adevar, acela este puzzle-ul, este de la ELC (Early Learning Centre) si se gaseste si in magazinele Mothercare. Eu l-am luat din UK (via E-bay) si m-a dus la aprox 30-40 de lei cu tot cu transport, dar treb sa pandesti sa fie la vanzare unul nou (deh eu le vreau noi, desi 90% din cele second hand arata ca noi la ei) apoi mai ramane sa fie de acord sa trimita vanzatorul in Romania (eventual vorbesti cu el prin mesaje pe ebay daca vrea sa trimita (in cazul in care nu specifica el acolo ca are international postage) .Probabil se gaseste si la noi in magazinele mothercare din mall Vitan, Afi, Galeriile careffour din Baneasa, Mothercare Dorobanti unde au si jucarii. Asemanatoare mai sunt in unele librarii de stat pe la 20-30 de lei dar fara sunete (al meu face ca animalele respective cand plasezi piesa in locul corect). Am mai vazut si in Mega Image-urile mai maricele pe la 5-6 lei asa din lemn cu numere si cu animale domestice. Nyny ![]() ![]() ![]() Bravoooo! Have fun! de Yannis |
Merci - ce am vazut pe amazon nu era nou. Eu m-am relaxat cu second hand. Am inceput sa-i iau ca l-a unele nici nu se uita, asa ca....
Le sterilizez bine si gata. Sa caut si pe ebay ca vreau cu sunete.
Povestea unui Dor

nyny spune:
Tomaca eu i-am gasit lui David la noi in oras. Tot asa cu sunete, de la Fisher_price. Daca vrei, cand plec acasa sa mananc opresc si ma uit sa vad daca mai au.
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:

n-am avut net..asa ca nu sunt la zi...am vazut totusi sondaju asa ca bag si eu un raspuns![]()
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
blue_flower spune:
Neata la amiaza dragelor,
Intru sa va zic s aveti o zi buna. Noi - adica io si cu sotul din dotare - ne invartim ca berbecii prin casa si nu ne gasim locul. tv-ul nu e interesant, aseara ploua si nu am putut lucra in gradina....deci...unde e Dani, ca ne e dor de el?!
Asa, in alta ordine de idei, DECE - stai blanda mami, noi te iubim asa cum esti, pe mine nu m-au deranjat niciodata postarile. Sunt constienta ca sunt mai multe paturi sociale in Romania si evident pe forum. Parerea mea este ca nu ar trebui sa supere pe nimeni faptul ca un utilizator de forum pleaca in Alaska si altul la 2 Mai. Fericiti si sanatosi sa fim. Si cu copiii sanatosi si sa creasca mari si frumosi. 
Puzzle - eu i-am luat de la Bran din bazar un fel de puzzle cu cifre. La fel ca asta, evident ca nu scoate sunete, nici nu stiam ca exista asa ceva - of, daca as petrece si eu ceva mai mult timp in magazinele de jucarii virtuale sau nu, poate as mai afla noutati. Dar noi nu mergem decat cand trebuie sa cumparam cadouri pt alti copiii. Nu prea ii cumparam jucarii lui Dani. A mai primit cate una doua - dar noi sa ii luam jucarii nu luam. Acum imi dau seama ca de fapt voi le luati mult mai multe jucarii. Eu consider ca alearga prin curte si e de ajuns. La cum potriveste furtunul in priza de apa, cum uda el florile si cum da cu piciorul in minge....e de ajuns. O sa fie fotbalist
, nu ii trebe jucarii
Glumesc, desigur. Ne vom revizui comportamentul.
Dar tot nu ma indur sa dau bani multi pe o placa de carton care mugeste. ![]()
Ruxita - pana la urma plecati in Grecia? Pt asta sunt pregatirile de mare, sper. 
Intru sa ma uit si pe poze.
va pup.
o zi usoara.
EDIT: pe puzzle de la Bran am dat 10 lei. ![]()