Super Pufi de ian-feb 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
tomaca spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Am revenit si noi.A fost frumos, Ariana cumintica(exceptie la masa, cand nu avea rabdare ), nu prea i-a placut in mare :( , a mancat cam ce am servit si noi (in limita normalului, adica ce putea servi si ea), nu am luat cu mine absolut nimic (nu i-am gatit). |
Sa va fie de bine vacanta. Probabil ca ei ii plac drumetiile la munte. Voi mancati neblenduit din cate stiu eu, nu-i asa?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

simplicity spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Sa va fie de bine vacanta. Probabil ca ei ii plac drumetiile la munte. Voi mancati neblenduit din cate stiu eu, nu-i asa? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |

Da, ea manca neblenduit,cum mancam si noi(nu-i paserez nimic)
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui tomaca Nu stiu daca v-am spus, dar eu sunt soferul familiei zilele acestea ca tati e pieton din motive de luat carnet trecut pe rosu in fata politiei la Giurgiu cand cauta vama (el fara copilot se descurca mai greu Asa ca ieri cand a venit la mine la servici ca sa mergem a casa, a prins momentul si m-a invitat la o terasa in centru vechi. N-am mai iesit doar noi la terasa de mult. Nu cred ca era Tudor pe atunci. O parte buna are si chestia asta. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
N-am apucat sa descriu cum ne simtim noi acasa fara copil.
Cam....cu prea mult timp liber.
In schimb aseara am stat pe canapea la film si am spart seminte !!! God....nu am mai facut asta de vreo 2 ani buni.
Trebuie sa incercam si terasele din centrul vechi. Neaparat.
alexutzzza spune:
Simply sa va fie de bine vacanta! Ne bucuram sa te avem din nou printre noi!
Tomaca
la cat mai multe iesiri frumoase!
BF ma bucur ca faceti lucruri noi (sau re innoiti obiceiurile!) profitati de timpul in 2!
Decenuela gata pasaportul? cum fu?
Larisel ouch! sorry de buba!
sa treaca
Lorex WB! ce cadouri a primit bobitza? jucarii? haine traznet?
ayanna ma bucur ca ne mai scri!
Danasor welcome to the club (eu, nyny, dece...)
Livia pana te intorci tu la munca de ce nu incerci sa il dai la o gradi macar 4 max 6 ore pe zi ca sa mai rasufli si tu si ca sa se obisnuiasca si el slowly slowly sa nu fie prea brusca trecerea cand oi incepe tu munca? exista si scoli de vara pentru copii, am inteles ca e mai bine sa intre in colectivitate vara cand nu sunt virusii asa puternici...

Mire ati ajuns la munte?
de
Yannis
danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
hai ca s-a inteles gresit. Sa trec in revista ce are pe afara: leagan, cam 150mingi mici coloarate, piscina, vreo 5 sau 6 obiecte de trans/impins, gen roata, omida, motocicleta, masinute la greu, o omida mare pe care ar trebui sa incalece si sa dea din picioare, dar nu o face. Cu ce se joaca? Cu mopul, galeata cu apa sau fara, vrea apa incontinuu sa si-o toarne in cap, vreo inevitabil matura, farasul, ghivecele de flori le muta dintr-un loc in altul, rupe florile, daca il lasi nesupravegheat, etc, etc. Eu mi-am exprimat parerea referitor la jocuri din astea gen puzzle sau jocuri care sunt ca o tablie/pian pe care ar trebui sa apese, sa stea locului sa se joace. El nu prea sta locului cu jucariile. Le arunca. Doar cand citeste sta locului. Si citeste mai mult decat se joaca. E muuuult mai interesat de carti decat de piesele de lego (din care are o sacosa). Ce nu i-am luat si nu o sa ii iau: catel de 3mil care daca ii apesi pe laba canta sau zice nu stiu ce. Pai nu zicem noi destule in casa si nu cantam si nu hamaim destul? Eu la astea ma refeream, la jucarii scumpe si in viziunea mea, nitel inutile. Daca tii copilul singur in casa, da, ii trebuie o versiune de hamait, dar daca el iese pe strada si imbratiseaza cainii si trage pisica de coada pana miauna si il zgarie.....la ce ii mai trebuie alta stimulare? am muulta treaba. of. ma intorc la munca. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
chiar ca s-a inteles gresit
...apa cred ca e preferata copiilor, in special sa-si bage mainile in ea sau sa toarne dntr-o chestie in alta

miremia spune:
Hello!
Si ca sa fim in trend cu pufii cu cucuie, tocmai s-a rostogolit mititica pe vreo 5 trepte de la tobogan si a aterizat cu fata in jos, cand am ridicat-o avea gura plina cu pietricele si pamant. Si in nas avea pamant!

Vad ca a facut un cucui si juliturile aferente... mi s-a rupt sufletul de mila ei.

Si n-am ratat=o nici pe aia cu varsaturile in jet ![]()
![]()
. Ieri m-a umplut si pe mine si masina, sa vad pe unde ne intoarcem sa nu-i mai fie rau de la curbe.
Alex da, am ajuns. Vremea e super ok, de mancat mananca bine (am gasit reteta unei mese linistite: mancatul pe rand), va asteptam la un suc.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Ayana
"copilul zgubi"... hmmm.. ma ca sperie ideea, dar cum orice perioada are farmecul si frumusetea ei si pana la urma asta e cursul firesc al vietii... trebuie sa ne conformam. Sanatosi sa fim...
Simply bine ati revenit
. Ma bucur pt voi ca ati avut o vacanta frumoasa si ca Ariana a fost cumintica
.
Tomaca uite, mi-ai dat o idee. Nu ma gandisem la o evadare in centrul vechi la o cafea in 2
. Bag seama ca v-a priit... ar trebui sa repetati mai des iesirea
.
BF pai asta faceti voi cand sunteti singuri, fara copil?... spargeti seminte?![]()
Mamica fericita de Mara si de David
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui miremia Hello! Si ca sa fim in trend cu pufii cu cucuie, tocmai s-a rostogolit mititica pe vreo 5 trepte de la tobogan si a aterizat cu fata in jos, cand am ridicat-o avea gura plina cu pietricele si pamant. Si in nas avea pamant! ![]() ![]() Vad ca a facut un cucui si juliturile aferente... mi s-a rupt sufletul de mila ei.![]() ![]() Si n-am ratat=o nici pe aia cu varsaturile in jet ![]() Alex da, am ajuns. Vremea e super ok, de mancat mananca bine (am gasit reteta unei mese linistite: mancatul pe rand), va asteptam la un suc. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Of, ce cazatura a tras!
sa treaca mai repede.Si Dani a cazut la munte de pe treptele pensiunii pe iarba. I s-a prins sandaua intr-o crapatura si a zburat peste cap. Noroc ca a cazut pe iarba. N-a patit nimic si nu a plans.
Puii mici....asa cad ei....si cate vanatai o sa mai faca. Imi aduc aminte ca si la 12 ani aveam genunchii varza de cazaturi si julituri de prin copaci.

nyny spune:
| citat din mesajul lui miremia Hello! Si ca sa fim in trend cu pufii cu cucuie, tocmai s-a rostogolit mititica pe vreo 5 trepte de la tobogan si a aterizat cu fata in jos, cand am ridicat-o avea gura plina cu pietricele si pamant. Si in nas avea pamant! ![]() ![]() Vad ca a facut un cucui si juliturile aferente... mi s-a rupt sufletul de mila ei.![]() ![]() Si n-am ratat=o nici pe aia cu varsaturile in jet ![]() Alex da, am ajuns. Vremea e super ok, de mancat mananca bine (am gasit reteta unei mese linistite: mancatul pe rand), va asteptam la un suc. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Uof uof uof... pupam Marutza sa-i treca bubitza repede
. Cred ca v-ati speriat tare si voi si ea...Cu vasatul in masina pot sa spun ca am experienta
Sa petreceti zile frumoase si sa va bucurati de aerul de munte

.Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:
Mirela 
saracutza Mara, 

sa treaca repede, sa nu ramana semne...
eu am cateva poze, nu multe ca nu am vrut sa se vada vanataia de la ochiul Arianei(chiar inainte sa plecam a dat cu capul de umdificator ), deci si noi am adoptat tendintele din aceasta vara....
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

, nu stiu ce-i stimuleaza, dar stiu ca e fericita, si sunt fericiti si copii care vin la ea;