Super Pufi de ian-feb 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
simplicity spune:
Am revenit si noi.A fost frumos, Ariana cumintica(exceptie la masa, cand nu avea rabdare ), nu prea i-a placut in mare :( , a mancat cam ce am servit si noi (in limita normalului, adica ce putea servi si ea), nu am luat cu mine absolut nimic (nu i-am gatit).
Am recuperat mai pe diagonala(mult s-a scris ), ma bucur ca e activitate.
Sincere condoleante Alicredo
Alexutzza 
offf ce an ati avut, sper ca toate problemele sa se fi terminat , sa aveti parte de liniste si sanatate
la sondajul cu tatici...sotul meu e al meu
...se joaca cu ea, a mers la medic numai cu ea cand a fost cazul( gen la vaccin, control daca eu nu eram disponibila), sau daca e acasa vine cu noi,ii mai schimba si pampersul, de baita nu prea se baga(decat daca il rog eu), ii da si mancare....afara numai cu ea merge cand sunt eu plecata(adica la scoala) in rest mai rar;
LA MULTI ANI SORINA
Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti
E cu intarziere, dar din inima

incerc sa ma citesc si revin
Pupici la toate mamicile

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Salutare Jucariile- Ii cumpar mai rarutz dar imi place sa-i cumpar jucarii frumoase, chiar daca dau un banutz mai mult; sincer nu m-am interesat niciodata ce anume ar stimula o jucarie, daca mi-a placut i-am luat-o si gata ; se joaca foarte frumos cu jucariile, tine la ele, si se bucura de ele; BF cum sa nu cumperi jucarii? mai ales ca voi stati la casa- sunt atatea jucariia de afara balansoare, caiutzi, masinutze de impins, de tras, mingi, topogane, ma bucur eu de ele...ultima achizitie a fost o masinutza electrica de care e super incantata, o plimb prin curte cu ea si-mi tot face din mana ca o printesa , nu stiu ce-i stimuleaza, dar stiu ca e fericita, si sunt fericiti si copii care vin la ea; mie imi place sa-mi cresc copilul asa cum simt, cu dragoste si nu dupa manuale - sunt bune si manualele astea, respect munca specialstilor, dar doar ca o simpla lectura, in care sa faci analogie cu ceea ce ti se intampla tie, nu cred ca un copil ar trebui crescut ca la carte; de exemplu cand ne uitam intr-o carte de povesti nu caut expres sa-i stimulez limbajul, sau altceva, pur si simplu imi face placere sa-i povestesc ce face ursul, ratusca sau purcelul si s-o vad cum e captivata de ce ii spun eu... nu stiu daca s-a inteles ceea ce am vrut sa exprim, is cam terminata azi de oboseala.. |
hai ca s-a inteles gresit.
Sa trec in revista ce are pe afara: leagan, cam 150mingi mici coloarate, piscina, vreo 5 sau 6 obiecte de trans/impins, gen roata, omida, motocicleta, masinute la greu, o omida mare pe care ar trebui sa incalece si sa dea din picioare, dar nu o face.
Cu ce se joaca? Cu mopul, galeata cu apa sau fara, vrea apa incontinuu sa si-o toarne in cap, vreo inevitabil matura, farasul, ghivecele de flori le muta dintr-un loc in altul, rupe florile, daca il lasi nesupravegheat, etc, etc.
Eu mi-am exprimat parerea referitor la jocuri din astea gen puzzle sau jocuri care sunt ca o tablie/pian pe care ar trebui sa apese, sa stea locului sa se joace. El nu prea sta locului cu jucariile. Le arunca. Doar cand citeste sta locului. Si citeste mai mult decat se joaca. E muuuult mai interesat de carti decat de piesele de lego (din care are o sacosa).
Ce nu i-am luat si nu o sa ii iau: catel de 3mil care daca ii apesi pe laba canta sau zice nu stiu ce. Pai nu zicem noi destule in casa si nu cantam si nu hamaim destul?
Eu la astea ma refeream, la jucarii scumpe si in viziunea mea, nitel inutile. Daca tii copilul singur in casa, da, ii trebuie o versiune de hamait, dar daca el iese pe strada si imbratiseaza cainii si trage pisica de coada pana miauna si il zgarie.....la ce ii mai trebuie alta stimulare?
am muulta treaba. of. ma intorc la munca.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui livia1980 Salut din nou...sotul meu este foarte revoltatb ca Alexandru nu face la olita mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Al meu nu face la olita, parca il frige la fund.
Si nici nu ma stresez. De la 2ani si ceva incolo o sa il pun. Nu ard de nerabdare sa spal canapelele si covoarele de kk si pisu. O sa invete el....la 3 ani. Nu ma grabesc. Nu e contra cronometru care invata primul.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui larisel Noi am venit dintr-o vizita scurta pe afara... scurta pt ca Alena a dat cu fruntea de beton si si-a facut un cucui uriash... ![]() Sunt atat de amarata, mi-e atat de mila de ea... nu am chef nici sa scriu, nici sa citesc, nimic. A trecut deja vreo ora de la accident, dar parca nu mai imi revin din sperietura si compasiune. Ea deja e vesela si activa, dar eu parca nu pot sa ies din "transa"._ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Pupam fruntea Alenei, sa treaca mai repede.

tomaca spune:
| citat din mesajul lui blue_flower |
Ce nu i-am luat si nu o sa ii iau: catel de 3mil care daca ii apesi pe laba canta sau zice nu stiu ce. Pai nu zicem noi destule in casa si nu cantam si nu hamaim destul?
de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita
[/quote]
De genul asta, nici eu nu iau.
Ce ai povestit tu despre Dani, cam asa se intampla si cu Tudor. Probabil ca au spatiu mai mult si ne vad si pe noi toata ziua cu obiectele de tipul celor din curte. Cum probabil nu le este in natura atractia catre obiecte gen lego, cuburi, forme etc, ci mai mult miscarea, nici nu iau initiative sa petreaca timp in compania lor (si e normal, tu te-ai uita la meci daca nu te pasioneaza fotbalul?). De aceea conteaza 2-3 minute din cand in cand, sa stai sa te joci tu cu ele ca sa te vada pe tine si sa te imite. La asta ma refer eu cand zic stimulare.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca spune:
| citat din mesajul lui blue_flower am muulta treaba. of. ma intorc la munca. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Deci no coffe today in centrul vechi?
Povestea unui Dor

tomaca spune:
Nu stiu daca v-am spus, dar eu sunt soferul familiei zilele acestea ca tati e pieton din motive de luat carnet trecut pe rosu in fata politiei la Giurgiu cand cauta vama (el fara copilot se descurca mai greu
).
Asa ca ieri cand a venit la mine la servici ca sa mergem a casa, a prins momentul si m-a invitat la o terasa in centru vechi. N-am mai iesit doar noi la terasa de mult. Nu cred ca era Tudor pe atunci. O parte buna are si chestia asta.
Povestea unui Dor
simplicity spune:
Livia Ariana nu are olita, eu o sa ma ocup de acest aspect cam de pe la 2 anisori;
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
si la noi la fel... orice curte din jur e muuuuult ma atragatoare decat a noastra, cam maraie cand vreau s-o aduc acasa si trebuie sa incui poarta obligatoriu imi pare rau de iesirea voastra ratata, mi-a adus aminte de marea mea, cand eram acolo mi se parea ca viata mea de acasa e un adevarat concediu ![]() pui mic |

Nu ma descurajez, dar cum am mai spus, o sa incerc atat cat se poate sa-mi fac munca mai usoara pe viitor...
Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:
| citat din mesajul lui tomaca Nu stiu daca v-am spus, dar eu sunt soferul familiei zilele acestea ca tati e pieton din motive de luat carnet trecut pe rosu in fata politiei la Giurgiu cand cauta vama (el fara copilot se descurca mai greu Asa ca ieri cand a venit la mine la servici ca sa mergem a casa, a prins momentul si m-a invitat la o terasa in centru vechi. N-am mai iesit doar noi la terasa de mult. Nu cred ca era Tudor pe atunci. O parte buna are si chestia asta. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |

Mami de
ArianaMotto-ul meu:

, nu stiu ce-i stimuleaza, dar stiu ca e fericita, si sunt fericiti si copii care vin la ea;