Super Pufi de ian-feb 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
miremia spune:
Multumim ca v-ati gandit la noi 
, pana la urma cred ca mai tare m-am speriat eu. Cucuiul nu s-a umflat tare, are doar urmele de buna purtare, inclusiv in coate, desi era cu puloveras. Ma gandeam si eu cate ne-or mai astepta....

Simply wb! Am vazut pozele din vacanta (inclusiv vanataia
), foarte frumoase fetele pe plaja! Unde ati fost?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
Mai, mai ce sa zic. Trei fete cucuiete. Fata de noi astia mai melci.
Si daca tot am vazut poze cu printese care mai de care elegante la plaja, intreb si eu mame de baieti (si nu numai), in cazul don'sorilor, in afara de costumul lui Adam, ce se mai poarta vara asta la mare?
Sa ne pregatim si noi tinutele, nu de alta.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Mai, mai ce sa zic. Trei fete cucuiete. Fata de noi astia mai melci. Si daca tot am vazut poze cu printese care mai de care elegante la plaja, intreb si eu mame de baieti (si nu numai), in cazul don'sorilor, in afara de costumul lui Adam, ce se mai poarta vara asta la mare? Sa ne pregatim si noi tinutele, nu de alta. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Eu zic ca un slipishor ar merge.
Sora mea i-a luat celui mic un slip din acela pt pisaciosi de la mothercare. Nu stiu care e faza cu el, cel de care spunea si simply, are pampers inclus sau ceva de genul. I-a luat si Marei un costum tot asa, asteptam sa-l probam, inca nu l-am vazut.
Va pregatiti de weekend fetelor sau unde ati disparut?
_
Mirela si
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui miremia Hello! Si ca sa fim in trend cu pufii cu cucuie, tocmai s-a rostogolit mititica pe vreo 5 trepte de la tobogan si a aterizat cu fata in jos, cand am ridicat-o avea gura plina cu pietricele si pamant. Si in nas avea pamant! ![]() ![]() Vad ca a facut un cucui si juliturile aferente... mi s-a rupt sufletul de mila ei.![]() ![]() Si n-am ratat=o nici pe aia cu varsaturile in jet ![]() Alex da, am ajuns. Vremea e super ok, de mancat mananca bine (am gasit reteta unei mese linistite: mancatul pe rand), va asteptam la un suc. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Off offf offf ce rau imi pare...multi
de la Yannisaia cu voma nu o inteleg...sper sa nu o probez...de ce sa vomite pufi in masina? scrie in carti ca nu au rau de masina pana la 2 ani?...
Yannis de exemplu a calatorit de vro 6 ori cu barca (trasee mai lungi) si in cateva randuri a prins si marea mai agitata, unii vomau, Yannis nu...se pune? sau vomam si noi la curbe?
Sper numa sa fiu pe faza ca daca nici nu avem unde trage pe dreapta...

de
Yannis
miremia spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Off offf offf ce rau imi pare...multi de la Yannisaia cu voma nu o inteleg...sper sa nu o probez...de ce sa vomite pufi in masina? scrie in carti ca nu au rau de masina pana la 2 ani?... Yannis de exemplu a calatorit de vro 6 ori cu barca (trasee mai lungi) si in cateva randuri a prins si marea mai agitata, unii vomau, Yannis nu...se pune? sau vomam si noi la curbe? Sper numa sa fiu pe faza ca daca nici nu avem unde trage pe dreapta... ![]() ![]() ![]() de Yannis |
Noua cred ca ne-a fost rau de la curbe + franari dese. Sper ca voi sa scapati de raul de masina.
Acum sa fac haz de necaz, cand a varsat Mara era la mine in brate si mi-a murdarit singura pereche de pantaloni (si aia scurti, dar nu se pune) pe care am luat-o la mine. Ei i-am luat vreo 2 perechi de blugi si 2 de pantaloni lungi, mie mi-am uitat blugii.

Acum umblu cu pantalonii necalcati, de spalat i-am spalat cu sapun.

_
Mirela si
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Noua cred ca ne-a fost rau de la curbe + franari dese. Sper ca voi sa scapati de raul de masina. Acum sa fac haz de necaz, cand a varsat Mara era la mine in brate si mi-a murdarit singura pereche de pantaloni (si aia scurti, dar nu se pune) pe care am luat-o la mine. Ei i-am luat vreo 2 perechi de blugi si 2 de pantaloni lungi, mie mi-am uitat blugii. ![]() Acum umblu cu pantalonii necalcati, de spalat i-am spalat cu sapun.![]() ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

offf...numa mama sa nu fii!Asa fac si eu, iau de toate ptr toti si p-ale mele le uit complet, de Pasti mi-am uitat tot ce inseamna lenjerii intime in Paros

In Atena stateam si spalam ca ramasesem in 2 

mai era si sarbatoare acolo sunt inchise , mie mi-era oricum rau atuncia....Editez sa spun ca io in locul tau as profita sa dau o fuga prin Brasov sa-mi iau niste pantaloni frumosi

de
Yannis
Ruxita spune:
Hai sa-mi fac si eu entrance-ul... am stat fara net vreo 2 zile ca nu ne puteam cupla la wireless-ul gazdei...
Am gasit exact ce am vazut in poze, cazarea ok, distanta pana la garla rezonabila (vreo 500 m cred), cu caruciorul o parte, dupa care pe nisip luat carut in spate tati si mami copilul... si Ela restul, azi am bagat la apa piscinuta, succes total, maine incercam cu sticle cu apa fierbinte de la baie ca sa dezghetam apa de mare la primele ore... am trait chiar un moment de fericire as putea spune cand l-am bagat pe Kay in apa... mici momente de fericire mai am in fiecare zi, dar ala a fost intens...
revin maine cu mai multe detalii...
foarte interesante discutiile despre jucarii stimulari...
larisel, traiesc si eu clipe intense (ma repet pe undeva) de disperare cand face Kay cate un cucui, la ultimul cucui serios am stat si eu in transa o juma de zi... si a mai fost un moment eram printre blocuri si am auzit ca vine o masina cu viteza si am avut inspiratia de a urca caruciorul pe trotuar imediat dupa s-a aratat si masina (camion) care a luat curba in viteza si a trecut pe langa noi razant... am stat fiarta tot restul zilei gandindu-ma la ce s-ar fi putut intampla daca eram mai relaxata... ma innebuneste stresul asta zilnic...
gata pup revin ... maine.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
Buna dimineata, haideti la o cafeluta de week-end!
Multumesc tuturor pentru comment-uri si aprecieri la adresa printesei mofturoase..
..
N-am mai reusit sa scriu nimic ieri... Dar am vazut poze frumoase de fete cochete pe plaja: Maria Dalia de adina_bulina si Ariana de Simply 
, si pe frumosul grec, brunet si sharmant Yannis, cum ii facea.."cazemata" frumoasei blonde Mara, cea cu picioare luuungi!

Diana a plecat ieri dimi in tabara, si a fost tornada la noi...Vorba lui Dece (
).."casa-poiana". De marti, cand am venit de la mare...desfac bagaje, pun la loc, spal, usuc, calc, si iar bagaje...plus curatenie si bebelina maraita si alintata..
De cand am tot carat-o in brate la mare, am sfeclit-o...acum nu mai vrea deloc sa stea in carut la plimbare, nici in tricicleta, nici pe jos nu vrea...numai la mine in brate. Nu e ea foarte grea, dar carata a la long...se aduna.
Nyny...sa aveti parte de vreme frumoasa duminica, si de toata relaxarea pe care v-o doriti!
Ma intrebai de cerceii princesitei...sunt un cadou de la sora mea, alesi de mine, si cumparati de ea, de www.loveivy.com/scpt/main/by_age.php?show=cearring&age=b" target="_blank"> aici .
Ruxita...sa aveti un timp bun, si sedere placuta la mare! Ma bucur ca ti-a folosit pontul cu apa calda in sticle, pentru piscinutza de dimineata!

Dece...pofta buna la dulceata, sa aveti!
Cu 2 Mai...daaa, si noi ne imprietenisem cu proprietarii, dar tot din cauza de bebe am zis pas anul asta. Dar tot am tras o fuga pana acolo, sa bagam un bors de peste si o salata de vinete la "Micul golf"....
. Cu drumul...noi ne-am dus marti si ne-am intors tot marti...a fost ok, nu aglomerat, nu nimic. Iar daca a stat atomix-ul de iris in masina(a dormit doar 30 min
, in rest...antren si voie buna)...jiji sigur o sa fie ok. E adevarat ca am avut un sac de jucarii, playerul portabil, carti, poze...un arsenal intreg...dar au fost de folos. N-a urlat, n-a varsat...una peste alta...a dat cu plus.
Bea...pofta mare la gemul de caise!
Ce scump e Ivan
...cate zice si face..

Livia...un concediu relaxant sa aveti! Cu olitza..hmm...nici iris nu face..bine, nici n-am insistat s-o pun pe ea...am cumparat-o din timp, ca pana pe la 2 ani sa se familiarizeze cu "obiectul", si cu prezenta lui prin casa.![]()
Larisel...offf, sorry de buba(bubele) princesitei Alena!
sa treaca repede, si sa nu mai apara altele!
Lorex....wb!
Bobitza vesela si cantareatza!
Danasor...
...ce haioasa trebuie sa fi fost A., cu "ta-ta"...
.
Ayanna...
mamica frumoasa, si pe.."copilul zgubi!".
Simply....wb! 

de urari, si sa va fie de bine vacanta! Am vazut si vanataia puiului mic
...
sa treaca cat mai repede! Ce bine ca Ariana papa cam ce papati si voi, si neblenduit! Eu m-am carat cu o geanta de borcanele la mare...
Tomaca....wow! iesire in centrul vechi...
...sa va fie de bine!
BF....filme, seminte...oho, frumos...

Mire...offf, si voi cu buba?
sa treaca repede, si sa nu ramana semne! Despre raul de masina, am vazut ca cei de la Boiron au scos ceva, Cocculine parca se cheama...poate merita incercat..
zic si eu...Pup, sedere placuta si relaxanta la munte, si...zic si eu ca Alexutzza(
)...poate un shopping reparatoriu, de pantaloni frumosi, ar fi nimerit ![]()
!
Gata placinta cu branzaaaa, am recuperat si sunt la zi!
Un week-end relaxant, tuturor!

simplicity spune:

Sorina 

multumesc de cafea si de aprecieri. Si noi am avut o saptamana full, duminica am venit din Lanzarote(Mirela
) si luni am plecat la Londra pt 3 zile ,cand m-am intors am avut un teanc imens de haine de spalat, calcat, pus la loc si o oboseala si o lene in mineeeee
Ruxita ce bine ca lui Kay ii place in apa, sa aveti zile super reusite
Fetele care sunteti plecate in voyageeee sa aveti parte de timp frumos si de relaxare maxima
Despre costumatia lui Adam si Eva la copii, in public , eu sunt total anti , mai ales de cand vad la tv atatea cazuri cu pedofili, de ce sa dau eu motiv " de placere " la "vreunul"....asta e parerea mea , acasa, in propria curte nu vad sa fie o problema, dar la mare, la piscina unde sunt si altii chiar nu mi se pare normal ....parerea mea, puteti sa dati cu oo dar eu tot nu-mi schimb parerea![]()
Micki ce mai faceti ?
Sa aveti o zi super reusita
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
Mirela am vazut ca frumoasa Mara are palariuta albastra de la H&M, are si Ariana una dar sa stii ca e doar o coincidenta 

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."