Odiseea bulgarasilor de ian.feb2012(10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Aerlilian felicitari pentru printesa...sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si frumoasa si cuminte bineinteles.....
Nu stiu ce sa mai zic...nu am pofta de nimic sa mananc, inafara de dimineata cand ma trezesc cu o super foame....toata ziua uit sa mananc...nu mi-e greata dar nu pot sa vad sosurile si mancarea gatita,imi creaza aciditate la stomac.
in meniul meu sunt ciorbitele de legume acre bineinteles, carnita la gratar,cartofii prajiti,sendvisul cu sunca si cascaval....salatele, castravetii acri in saramura,lactate de toate felurile si fructele nu foarte dulci...orice mananc dulce imi face rau...si orice bautura cu acid(fara alcool bineinteles).spre deosebire de inainte sa fiu insarcinata acum mananc paine mai multa dar eu zic ca nu m-am ingrasat prea mult...sunt in barem cu 2 kg.

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

seara buna!
am revenit si noi in bucuresti. pana acum nu am avut net sa va citesc, dar m-am gandit la voi. vad ca e totul bine.
aerlilian, felicitari pt fetita!
am vazut ca avem si burtici noi. bine ati venit si sarcina usoara.

a mai anuntat cineva un baietel, dar nu mai stiu cine . felicitari!

de cateva zile si eu imi simt puiu miscand. abia astept sa se simta calumea, ca asa imi placea de mara cand ma lua la suturi

si eu mananc tot ce am. adica nu mi s-au schimbat gusturile si nici pofte sau greturi nu am asa ca...

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Bun regasit!
Uau, ce ati ma scris in 3 zile!
Aerlilian, felicitari, ce stare euforica si de dorit ai! Felicitari tuturor celor care deja si-au vazut minunitzele la eco, noi mai avem 2 sapt de asteptat. Rabdare...

Eu nu am pofta de mancare, insa dupa ce mananc ma simt mai bine decat inainte. Mananc aproape ca inainte, doar ceva mai multe fructe si imi cade bine orice acritura

Bianca ALEXIS-ARIAN si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

dr. Anca, Sara e o frumusete, iar tu ai un par super. Niciodata nu am avut un par bogat, dar intotdeauna l-am admirat la alte persoane

Bianca ALEXIS-ARIAN si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Aerlilian, felicitari pt fetita!

Vad ca deja cateva fete au aflat sexul copilului - ferice de voi. Am facut eco joi si mi-a spus ca e prea devreme sa se vada.
Sper ca intr-o luna sa stiu si eu.

+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am facut eco cu Iosup care este renumit pentru precizarea sexului devreme...Tot el mi-a spus ca e un copil sanatos si nu are rost sa-l traumatizez cu amniocenteza.Habar nu am ce sa fac, ma voi consulta cu dr mea astazi, desi e neplacut sa-i spun ca nu vreau sa o fac dupa ce s-a chinuit atata sa ma programeze...M-am gandit sa incerc o semnatura, sa vad cum imi vine...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

felicitari pentru fetita, aerlilian... sa dea domnul sa ai numai vesti dintr-astea! in rest, sa aveti o zi frumoasa!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Multumesc Bianca de aprecieri, spune-mi Anca te rog, am incercat sa imi schimb nickul dar nu a fost deacord adminul :(.

Felicitari Aerilian pentru caruciorul roz

Noi abia pe 8 aug avem programare si speram sa aflam ce se ascunde in burtica.

O zi frumoasa la toata lumea!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 11s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Io am lipishtoaca bolnava:rosu-n gat,amigdale purulente,febra(39,7 max),diaree etc.

zilele astea nu pot intra si sta/citi!Daca sunt modificari de facut..le voi face cand se vor linisti apele.sau cine are parola(toata lumea o are) poateintra si face!sau poate lexi..daca a ajuns acasa.

aerlilian felicitari pentru fetitza!

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

lady - multa sanatate si ai grija de tine? ai contactat dr?.. febra trebuie neaparat scazuta!
anca - si eu tot pe 8 sunt programata la morfo...numai ca la vaslui, nu in iasi. vom avea un inceput sa saptamana palpitant!

11+

Mergi la inceput