Odiseea bulgarasilor de ian.feb2012(10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

La noi nimic nou, sambata cununam si incerc sa-mi termin treaba ca sa imi mai cumpar sandale si sa fugim iar joi sau vineri spre Bc.

Data nasterii mele 26.12. 1981
Data nasterii Sara 21.07.2008

O saptamana frumoasa si fara probleme!

Bun venit noilor burtici

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 9s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

aerlilian - asteptam astazi rezulatele de la eco.... sa auzim numai de bine!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

fetelor voi ce mai mancati????eu nu am pofta de nimic si nu prea imi convine nimic...inafara de cartofi prajiti...
va doresc o saptamana frumoasa si cu vesti cat mai bune .

+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi23

fetelor voi ce mai mancati????eu nu am pofta de nimic si nu prea imi convine nimic...inafara de cartofi prajiti...
va doresc o saptamana frumoasa si cu vesti cat mai bune .

Silvi, te inteleg perfect.
Mie dr. mi-a spus sa mananc ce nu-mi face rau cand am greturi (adica sa nu ma fortez sa mananc "sanatos" daca mancarea respectiva imi da stare de voma). Daca nu ai greturi, incearca sa mananci cat mai echilibrat.
Eu acum mananc tot ce nu e aliment interzis, incerc sa fie cat mai variat meniul, si neaparat include fructe si vegetale. Evit dulciurile din comert. Am observat ca mananc mult mai gras si mai multa carne decat inainte (eram aproape vegetariana, acum mananc carne aproape in fiecare zi).

Pofta mare!

+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

eu pap asa ciorbita de cartofi ,de dovlecei,de legume,de fasole verde,de rosii,supe de galusti,de fidea si tot ce inseamna ciobite usoare.

Iar la felul 2 :branza cu rosii,salata de vinete(fara maioneze),salata beuf(cu maioneza din oua fierte),icre,branza freccata,cartofi fierti sau copti la cuptor cu unt,sosuri de rosii cu piure, orez cu legume,peste la cuptor,peste fript(si anume somn si somon),puiut la cuptor ,pipt pe gril,si fele sifel de salate mexicane ,meditarenene,bulgaresti.

La desert fructe la greu ,pepene rosu si galben,cate o inghetatita la 2 saptamani,si torturile oficiale facute in casa de ziua lui x,y.

La sprit:1 l de lapte dulce pe zi ,2 l de apa ,iaurtel.

aaaa si paine cand imi aduc aminte.

Sper ca v-am dat niste idei

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA
Iar la felul 2 :branza cu rosii,salata de vinete(fara maioneze),salata beuf(cu maioneza din oua fierte),icre,branza freccata,cartofi fierti sau copti la cuptor cu unt,sosuri de rosii cu piure, orez cu legume,peste la cuptor,peste fript(si anume somn si somon),puiut la cuptor ,pipt pe gril,si fele sifel de salate mexicane ,meditarenene,bulgaresti.
15+ cu

Oau , toate astea sunt cu "si" intre ele ???!!!

in 11+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sunt fericita mamica de fetita sanatoasa si dezvoltata perfect.Sunt in al noualea cer...Plutesc...Acum am ajuns acasa si fug sa vad cd-ul din nou.Va imbratisez cu drag si va urez tuturor sa traiti fericirea mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Avem si noi nouati de la dna doctor:
- Mi-a iesit ureaplasma pozitiva. Nu am citit nimic despre, dar in seara asta cercetez. Mi-a zis ca voi incepe sa iau antibiotic din saptamana 15. In rest, toate analizele sunt in limite normale.
- Am intrebat despre BT, TT, amnio, daca trebuie sa le fac. Mi-a raspuns ca vom face doar BT, ca s-a implementat o noua baza de date si ca pana acum ceva timp majoritatea rezultatelor erau fals pozitive sau negative. Se pare ca ultima descoperire in domeniu certifica faptul ca analizele de sange efectuate la 9-10 saptamani sunt strans corelate cu eco la 13 saptamani, iar rezultatele sunt mult mai aproape de adevar . Mi-a spus ca daca BT iese ok, atunci nu mai fac TT. S-a exprimat la genul ca TT nu se mai face, ca nu mai are nicio relevanta. Rezultatele se dau la eco de 13 sapt.

Vad ca vorbiti despre mancare: eu mananc ce am in frigi, altfel nu am pofte sa fac ceva anume.

in 11+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

aerlilian bravo draguta pt. asa vesti bune si felicitari pt. fetita ...si la mine e o probabilitate de fetita dar mai am de asteptat vreo 2 sapt. la un nou eco ...
eu maine plec in concediu ,sper sa ma relaxez si deconectez de toate
pe toate si sa avem vesti cat mai bune cand ma intorc

minunea mea 16+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

bun venit burticilor noi!

iaura, concediu placut, sa reveniti mai mari si odihniti

aerlilian, felicitari pt fetita! sa fie sanatoasa, frumoasa si cuminte!

eu am facut eco saptamana trecuta la 15 sapt si dr nu a vazut sexul puisorului deci pt noi ramane inca o surpriza ce va fi.

altesa, mananci f sanatos, in ritmul asta sigur nu vei lua mult in greutate. Cu mici exceptii la fel mananc si eu, f multe fructe, ciorbe de legume, ostropel de pui, mazare cu pui, peste din pacate mai rar, lactate de cateva ori pe saptamana. Pana acum am luat 2 kg in greutate, cred eu in limite normale, sper sa nu depasesc pana la 40 sapt 65 kg, dar nu-mi fac griji pt ca voi slabi usor cand voi alapta.

de baietel mare si 15+

Mergi la inceput