Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Ne recompensam unul pe celalalt,ca doi indragostiti ce suntem

Mergi la inceput

No,amu ce ziceti,merem la culcare,ori ba?Ca al meu PC face figuri,ma cam scoate pe la pagini,sau neuronu meu nu ma functioneste asa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

No,amu ce ziceti,merem la culcare,ori ba?Ca al meu PC face figuri,ma cam scoate pe la pagini,sau neuronu meu nu ma functioneste asa bine.

tatiana

Eu da... mi s-a uscat si parul intre timp. Ma bag la somn..

Noapte buna fetelor

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

E clar,am probleme cu neuronu,am inceput sa mananc din cuvinte,nici nu-i de mirare la cate ore am dormit.Eu ma retrag pas-pas,sa nu trezesc clanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata si , ness si altele dupa dorinta !

Dus cupil la cresa, ma pregatesc de-un shopping pentru we. Ce bine ca s-a mai racorit !

Va doresc o zi excelenta !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor spun si eu prezent la cafea,va multumesc tututror ptr sfaturi si nu m-ati suparat nici una cu sfaturile voastre din contra.
Am avut o asa noapte lunga.
Pana sa vina al meu sot de la munca ieri mi-a trimis mesaj ca vrea sa ne discutam probemele iar eu i-am raspuns ca as prefera sa vad ceva schimbari nu discutii in van.
A venit aseara acasa s-a comportat exemplar eravb si de ceva dar Deliei i-a fost rau a vomitat in reprize s-a ocupat el de ea,azi noapte s-a trezit si i-ar a vomitat.
Mi-a spus ca in week-end vom merge noi 2 undeva sa discutam linistiti.
Ma bucur ca macar m-am descarcat si am primit si sfaturile voastre care mi-au fost mai mult de cat de ajutor.
Fug sa bag lenjeriiile care le-a murdarit Delia aseara la si sa calc.

Mergi la inceput

Neatza...

Mariana ma bag si eu la o cafea. Abia am ajuns la serv si n-am chef de nimic... poate ma mai revigorez un pic.

Alina ma bucur ca esti mai bine... da oare ce l-a determinat sa-si schimbe atitudinea asa brusc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Habar n-am ,probabil ca mesajul care i l-am trimis ieri i care i-am spus ca m-am saturat de discutii in van fara nici o schimbare.
Acum va las k plec cu Delia la doctor ca aseara a vomitat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Habar n-am ,probabil ca mesajul care i l-am trimis ieri i care i-am spus ca m-am saturat de discutii in van fara nici o schimbare.
Acum va las k plec cu Delia la doctor ca aseara a vomitat

http://alinahandmade.blogspot.com/

Scuze... am fost atat de socata de imblanzirea sotzului tau incat am uitat esentialul. Sanatate multa Deliei si sa treaca repede starea de rau.

Mergi la inceput

Mariana ce se mai aude cu Id-ul nostru?... nimic, nimic? Eu ma gandeam... daca nu se face inregistrarea sa deschidem subiectele cu user-ul cu care suntem noi logate. Am vazut ca se practica si asa. Ce ziceti?

Mergi la inceput