Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 15
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Pana sa vina al meu sot de la munca ieri mi-a trimis mesaj ca vrea sa ne discutam probemele iar eu i-am raspuns ca as prefera sa vad ceva schimbari nu discutii in van. A venit aseara acasa s-a comportat exemplar eravb si de ceva dar Deliei i-a fost rau a vomitat in reprize s-a ocupat el de ea,azi noapte s-a trezit si i-ar a vomitat.Mi-a spus ca in week-end vom merge noi 2 undeva sa discutam linistiti. Ma bucur ca macar m-am descarcat si am primit si sfaturile voastre care mi-au fost mai mult de cat de ajutor. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
da' ce l-o fi determinat sa-si schimbe comportamentul? Ce bine ar fi sa aveti o iesire in doi chiar si pentru o zi
. Parca nu-mi vine sa cred, as vrea sa ma bucur din tot sufletul pentru tine
.Sanatate Deliei, poate are indigestie. Ne dai de stire cu ce ti-a spus medicul!
Aveti grija de voi
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Mariana ce se mai aude cu Id-ul nostru?... nimic, nimic? Eu ma gandeam... daca nu se face inregistrarea sa deschidem subiectele cu user-ul cu care suntem noi logate. Am vazut ca se practica si asa. Ce ziceti? Mamica fericita de Mara si de David |
Din pacate n-am primit confirmarea. O sa apelez la omu' sa ma ajute, poate e ceva care-mi "scapa". Am incercat cu id-ul meu dar nu am reusit, o scoatem noi la capat!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Buna dimineata, sunt si eu prezenta la cafea, dar mai bine as lua un calciu eferv. ca nu prea-s in apele mele
!
Ce inseamna tineretea fetelor...noi am ajuns sa ne 'recompensam'
doar in we...in cursul sapt. nu ma tin deloc balamalele, sunt fleasca de obosita!
Alina
multa sanatate Deliei!
Mariana iar shopping???

MarianaPop spune:
Doinita, baga un energizant mami
. E o shopping-uiala mica pentru we
. Duminica fac si celelalte cumparaturi pentru co. Azi fac ficatei de pasare prajiti cu afumatura cu garnitura de cartofi natur si patrunjel. Iar in we fara ciorbaraie pentru noi, supa pentru pasarica mea, musaca de cartofi cu castraveciori acri. Nu ma complic cu vre-un meniu sofisticat.
Recompensa zici
? La experienta noastra am incercat toate pozitiile si pana gasim una noua... de-aia dureaza atat...![]()
Sa aveti o zi placuta in continuare 
! V-am lasat fresh-uri de fructe in frigider
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
,dae e ceva ,asa,mai de vara,ciorba de fasole verde si fasole tot verde,da scazuta.Am gatat mancarea,am culcat plozii,si am venit la o cafea daca mai este.
alina_satena spune:
Fetelor in legatura cu mal meu sot nu stie ce a fost dar e bine ca s-a schimbat si a convocat el discutia si nu eu si asta ma bucura.
Delia are amigdalita,sa speram ca ne refacem repede.
acum
la treburi.
Servesc repede fresh-ul de fructe.
Gherman_in spune:
Alina,multa sanatate Deliei,o fi avand vreo viroza,puroi in gat,las ca scapa ca, copii sunt puternici.Auzi,oare al tau sot nu ne citeste cumva discutiile noastre,ca prea s-a schimbat la 180 de grade.Mai,la noi s-a mai incalzit vremea,azi ii musai sa o tai la Hd,sa-mi dau piticele in masinute,si profit de ocazie sa mai fac si niste contracte.
alina_satena spune:
Tatiana probabail le citeste nu stiu ce sa spun ,dar orice schimbare in bine e binevenita zic eu![]()
Sper sa yi treaca Deliei k am fost si la spital si degeaba pe acelasi motiv acum 2 saptamani.
doinita_g spune:
Alina
multa sanatate Deliei, sa dea DD sa scape repede
Ai grija cum pui problema
...la discutie
Iti doresc 'negociere' fructuoasa...fara discutii in contradictoriu, fara alti nervi si stres suplimentar
Tatiana mdaa...cam rarut, lucru sesizat si de omu'
...dar ce sa-i fac daca adorm si-naintea copchilului![]()
Multa bafta sotului, cam nasol de-a nimerit in lant politic...si eu am patit-o, si de atunci m-am lecuit de functii ca numai belele iti aduc daca n-ai 'spatele' asigurat plus ca de esti femeie ai un minus din start
...mi-am stabilit alte priorit. si ma simt mult mai bine

dar Deliei i-a fost rau a vomitat in reprize s-a ocupat el de ea,azi noapte s-a trezit si i-ar a vomitat.