Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Alina,eu nu as sta nici o secunda langa un om ca asta,nici macar de dragul Deliei.Tu iti dai seama ce faci,daca te gandesti la lucruri necurate,Delia cu cine ramane?Pt.el,care se ascunde de fapt in spatele unei boli,sunt boli mult mai grave,nu cred ca merita sa te sacrifici.Nu esti nici prima,nici ultima femeie care a trecut sau trece printr-un divort.Mai sunt barbati pe lumea asta,Alinuta.Uite,prietena mea a stat langa un om din asta pana la varsta de 40 de ani,a indurat destule,ea fiind pocaita,si avand si un copil.Tipul statea in acelasi timp si cu amanta de vreo 10 ani.Fata a aflat,nu a stat pe ganduri,a divortat,si-a gasit pe cineva,s-au casatorit si sunt foarte fericiti.A zis ca nici nu se gandea ca exista si oameni cu suflet bun in lumea asta.DD nu doarme niciodata!

Chiar m-a intors putin pe dos situatia asta,tremur de cand am inceput sa scriu,de nervi,mai ales ca am vazut ca te-ai gandit la suicid.TE ROG SA-TI REVII.Sper sa nu te superi,dar m-am descarcat putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Schimbul trei... haideti la apel...

Alina orice ar fi, demonstreaza-i tu Deliutzei ca esti o femeie puternica si ia-o de la capat. O sa te descurci, sunt sigura. Ai incredere in tine si nu te mai lasa terfelita.

Ca de obicei, am iesit cu gasca in parc. Am zis sa incercam si noi marea cu degetul si sa-l scot pe Dav in tricicleta ca s-o fi saturat si el de carut. La dus treaba buna, copil linistit... eu super incantata de idee. La intors uite cum trageam eu de bicicleta Marei, alergam dupa David care plangea si se zbatea pt ca nu vroia acasa si impingeam si de tricicleta in care statea foarte cofortabil domnisoara. Doua persoane nu faceam fata.

Ma simt foarte obosita, astept sa ma usuc pe cap si ma bag direct in pat. In seara asta i-am bagat pe aman2 odata la culcare. Toata ziua am pregatit-o pe Mara... "mami, incepand din seara asta intri odata cu Dav la culcare. Sa n-aud discutii... asa adorm toti fratiorii... impreuna" cred ca i-am repetat fraza asta de vreo 7-8 ori...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Cam tarziu dar....spun si eu prezent la apel

Deci sa incep...

Alina, scumpa mea, am citit postarile tale si m-au intristat foarte tare, te rog sa-mi permiti sa-ti spun concluziile pe care le-am tras:
1. Sotul tau a fost si este prea mult menajat din cauza suferintei lui si asta te-a facut sa te inchizi in tine pentru ca nu ai gasit un mijloc de comunicare mai putin deranjant pentru el...asta in timp a facut sa adanceasca si mai mult temerile tale in privinta relatiei dintre voi;
2. De la iubire pana la ura e un singur pas, a jigni pe cineva drag e mult mai usor decat sa spui ceea ce simti pentru persoana de langa el (tot de sot e vorba);
3. Tu prin natura firii tale blande, sufletiste ai preferat sa iei totul asupra ta decat sa "deranjezi" pe cineva cu problemele tale;
Si ar mai fi...dar ma opresc aici .
Ce trebuie sa faci pentru tine este:
Clarifica odata pentru totdeauna problemele de cuplu, fa-ti mai mult timp pentru tine si Delia; nu mai acorda atentie rautatilor care ti se spun; muncile casnice nu se "vad" si nu se termina niciodata si nici nu o sa ti se recunoasca vre-un merit (cand esti inconjurata de atatia barbati egoisti...si mai pune-i si la munca). Sa-ti iasa din cap prostia pe care vroiai sa o faci ...nu asa se rezolva problemele.
Ai credinta in DD ca va fi bine pana la urma . Sa va dea Dumnezeu intelepciune pentru a gasi o modalitate sa reveniti la sentimentele de dinainte !

Doinita, apropo de banca, ai vazut ca se gandesc intotdeauna la client? Glumesc . La explicatiile pe care ti le-a dat...nici macar gheisha nu credea in ce-ti spunea . Da' asta e mergem inainte cu sanatate le trecem pe toate .

Tatiana, da' la ce puzzle l-ai muncit pe al tau sot soro de l-ai lasat "lat si alta pasare" ?
Cu nasitul...tinem lumanarile pentru doi tinerei ca noi... din Spania. Sunt romani dar sunt plecati la munca de aproape 10 ani. Sunt cununati civil acolo si vor religios in Romania pentru a le fi si parintii alaturi. O sa fie fara obligatii prea mari. Doar lumanarile, plata preotului (se cununa acasa) si un cadou simbolic pentru casa. Vom vedea ce va fi...

Nyny, sa ai parte de un we romantic !

Si acum sa raportez ce-am prestat astazi:
Mi-au terminat smotrul la 13:30, intre timp am curatat aragazul, hota (ei nu curata si aparatele de uz casnic)am aranjat prin dulapuri. Dupa ce au plecat a bagat la masina perdelele si draperiile de pe balcon, le-am calcat (saraca vara ce repede le usuca) si le-am pus pe pozitie dupa ce am adus-o pe Bianca de la cresa. Sa va spun cati metri de perdea am calcat? Numa' 18.... Am facut o baie...si la 20:00 am iesit cu Bianca la plimbare...
Bleah...sunt fleasca de obosita, ma doare mijlocul de mor... ma duc la ...

la bebice si bebici mai mari si mai mici!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mai stau putin ca vad ca s-a adunat gashca din sch. III. Ptiu am o tastatura vai mama ei. E muncita rau de omu'...

Mergi la inceput

S-a dus pe apa sambetei si recompensa,omu meu sforaie de zguduie casaMi-e mila sa-l trezesc.Ma mir ca Daria doarme asa linistita langa el,deh,s-o fi invatat si ea saraca cu aceste zgomote ciudate.Maine nu mai scapa,tre sa plateasca

Daca voi dormiti,ma duc si eu,ca vad ca ,consum gazu degeabaDar mai intai trag o fuga la bucatarie,ca mi-e o foame de morNe" auzim" la cafea dis de morning

Mergi la inceput

Tatiana, nu te necaji , pana la urma o sa fie o recompensa "strong"! Sa ne anunti...sa nu credem ca e cutremur...

O noapte buna iti doresc !

Mergi la inceput

Da ce credeti ca mai plec,daca am vazut ca v-ati adunat?Doar nu-s fraiera

Mergi la inceput

Mariana,e concursul ala de la iaurtelele danone Donald si restul gastii.La final a trebuit sa facem un puzz-l,dar erau 3 nivele,super grele.Faceai 2,inchideai calcul.,trebuia sa o iei de la capat.Asa ca am muncit in echipa,si am rezolvat tot.POATE castigam un PARIS ceva,daca nu ,eu ma multumesc si cu experienta

Nyny,asa patesc si eu cu ale mele,dar pe mine ma apuca nervii,si le mai si altoiesc din cand in cand la poponet,ca nu mai razbesc.Azi am gasit o metoda pt.Daria.Sunt numai lapte si miere cu ea,pe cel mai linistit si scazut ton pe care l-am putut avea vreodata,dintro data ii zic:esti perdeapsa (pedepsita),Iarina pleaca afara,tu nu,sau te miri ce...merge de minune.Azi a venit,m-a luat in brate si mi-a zis -mami da eu te iubesc pe tine.Si eu mieros:si eu te iubesc,dar esti tot pedeapasCa altfel nu se mai poate fratilor!

Mergi la inceput

Da ce fras are transmisia asta de mere asa greu?Sau v-ati culcat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Eu nu m-am culcat, dar nici mult nu mai am.

Mariana mama da ce-ai bobinat azi. Da ce-ti venii?

Tatiana asa deci bre... pai cine trebuia sa primeasca pana la urma recompensa... tu sau el?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput