Pestisorii sfideaza canicula... |70|
Raspunsuri - Pagina 6
Tethys spune:
'Neata! 'Neata!
Sosii la cafeluta. Multam fain Baby de serveala . Mult spor la treburi si o zi frumoasa sa ai si tu .
La noi ploua de az-noapte ... inca nu simt bine racoreala da', e timp si pt. ea ... sper sa o tina vremea tot asa, cat mai racoroasa ... vom vedea... acum e bine ...
Citat: |
Sa iti fie de bine si tie realizarea de azi ! |
Multam fain Dany .
Luni sunt in ro, marti spital. |
Multa sanatate Carma si tinem pumnii ca rezolvarea problemelor de sanatate sa fie mult mai buna si mai cu folos de data asta . Mult succes! Sa fie bine!
Alina, o zi usoara sa ai azi ...
Marami, o zi buna si fara peripetii...
Celelalte sirenete ... o zi buna si racoroasa tuturora si cu mult spor in toate !
O zi faina tuturor ! "Bye-bye"... .
carmaw spune:
Fetelor in sfirsit m am mai organizat...
Azi dupa cuptorul de ieri e mai racoare dar e un vint..deci daca las usa deschisa am flori,crengi,praf in casa o minunatie!!
Incep sa mi rostuiesc bagajele miine trebuie sa fac supe pt omu',poimiine vrea sa i fac sos spaghetii sa l aibe in rest zice ca s taverne suficiente
As mai fi vrut sa aduc ca sa dau ulei dar NU nu pot cara si cu avionul daca se sparg sticlele e vai si amar
Mai am de vazut cum imi recuperez bani pt biletul pierdut
Deci nu mai repet bucurestencelor cine doreste' o intilneala' aici is!!
Lady baga mi te rog si mie un pm cu adresa ta si un telefon sau unde sa se livreze dulcegararia
Va pup,si ma duc sa ma repansez!
babylina spune:
buna seara,
Noi am fost azi in parc cu zmeul. Vantul nu prea era bun dar ne-am amuzat.Nu stiu care s-a distrat mai bine si cine a fost copilul eu sau el, cert e ca a fost o zi pe cinste.
Partea proasta e ca am facut o alergi pe antebrate si ma enerveaza..
Dany, multumesc frumos incerc sa imi fac un obicei din asta.
carma, incearca sa eviti totusi eforturile.ideia cu uleiul nu e buna si pentru ca trebuie sa te cari cu ele plus ca nu sunt safe cu avionul.......presiune, etc...
Sper sa recuperezi banii de bilet. Ai anuntat ca nu mai pleci cu zborul acela?
Din cate stiu eu......se putea schimba data.....dar daca anunti din timp ca nu mai pleci nu pierzi banii.....
Incearca sa suni maine ca sa fie anunati din timp...
Cu intalneala......am inteles sa traiti..
Alina eu nu mananc serbet....
Cryna cu placere...
restul nementionate dar prezente in gandurile noastre
Noapte buna si racoroasa .
carmaw spune:
citat din mesajul lui babylina . Sper sa recuperezi banii de bilet. Ai anuntat ca nu mai pleci cu zborul acela? Din cate stiu eu......se putea schimba data.....dar daca anunti din timp ca nu mai pleci nu pierzi banii..... Incearca sa suni maine ca sa fie anunati din timp... Cu intalneala......am inteles sa traiti.. Alina eu nu mananc serbet.... |
BUNA
M AM chatat vreo 2 ore cu trei consilieri de pe www.ebrookers.com din 150GBP imi mai dau chipurile in cont inapoi 34....
In rest am gasit o reintoarcere ieftina la 112GBP Am luat dar e pe 24 sept adica peste doua luni..George nu stie ca ar incepe vaicareala
Aici e vint praf am facut niste pateute cu ierburi la cuptor so o supa consomé pt omu'
Va las si va pup ca imi e somn
pupicei
My_Lady0091 spune:
carma ai PM!
De curiozitate..cum decurge un pansat la tine?Adica,ce pansezi mai exact?
*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
'Neata,o zi buna sa aveti!
Mie mi-a fost tare rau azi-noaapte(tensiunea),m-am culcat pe la 03.30 si is treaza de la 07.00,cu capul toba!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
daniela_daneza spune:
Buna dimineata !
Baby sa va fie de bine distractia din parc !Nu mai conteaza care e mama si care copilul, unori e atat de benefic sa mai fim copii !
Carma , succes si rabdare !
Cryna , Alina si toata balta
si eu am dormit prost si sunt zombi si mai am si o gramada de treburi de rezolvat
carmaw spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 'Neata,o zi buna sa aveti! Mie mi-a fost tare rau azi-noaapte(tensiunea),m-am culcat pe la 03.30 si is treaza de la 07.00,cu capul toba! *Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
|
ia fi atenta tu!
adica era mare mica?
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carmaw
ia fi atenta tu! adica era mare mica? |
tensiunea mea arteriala e la limita..hipertensiunii.N-am voie sare ca risc sa intru in coma,ori sa pierd sarcina!
carmaw spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
tensiunea mea arteriala e la limita..hipertensiunii.N-am voie sare ca risc sa intru in coma,ori sa pierd sarcina! *Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
|
EU IAU PT FAZE DIN ACESTEA SPIRINOLACTOZA....pt indepartarea excesului de apa din corp
O fi din cauza caldurii,bei apa multa si iata pacostea!