Pestisorii sfideaza canicula... |70|
Raspunsuri - Pagina 5
carmaw spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Pai mi-o trimiti prin curier rapid.Altfel nush! *Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
|
De aici din Creta sau.....
Mai, eu ti am cumparat borcanul care o sa fie in Buc....Ma pot intilnii cu cineva ca sa il dau....dar nu ma pune la cautat ambalaj sau alte minuni caci eu voi fi f ocupata cind vin.(poate spitalizare dar oricum pomeni,renovare apartamente cautat chirias deci....)
Repet borcanul e la dispozitia ta in Buc!
Si ti l am cumparat din toata inima !
daniela_daneza spune:
Buna dimineata !
Fetelor va multumesc pt .sustinerea de ieri ....am facut perfect
Va pup si revin, acum o intind pana la piata !
La multi ani sarbatoritilor zilei , Ilie , Ilinca !
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carmaw
De aici din Creta sau..... Mai, eu ti am cumparat borcanul care o sa fie in Buc....Ma pot intilnii cu cineva ca sa il dau....dar nu ma pune la cautat ambalaj sau alte minuni caci eu voi fi f ocupata cind vin.(poate spitalizare dar oricum pomeni,renovare apartamente cautat chirias deci....) Repet borcanul e la dispozitia ta in Buc! Si ti l am cumparat din toata inima ! |
Stiu si imi cer scuze!Dar nu am nicio ruda in Bucuresti care sa-l preia,asa ca ramane sa te cintstesti tu cu el si pentru mine.
Imi cer scuze inca odata!
*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tethys spune:
Hellooo... ziua buna si de la mine ... amu m-am adunat si eu pe acasa... dupa-amiaza mai ies iarasi cu trebi...
Felicitari Dany pt. perfectul de la examen , tine-o tot asa . Ce-ai luat bun de la piata?
Si eu cica am facut perfect acolo unde am fost azi-dimineata... banui ca nici nu aveam cum altfel ... mama lor de emotii , mi-am revenit repejor... in fine...
Ne-am motanicit oleaca io si poznasul cand am venit... cica, de ce am plecat fara el? Da', i-o trecut repede supararea, o inteles ca acolo unde am fost nu aveau voie copii... si o fost cumincior cat am lipsit ... ce sa va mai zic? Nik ...
"La multi ani!" sarbatoritilor zilei si din partea mea! Ilie + derivatele & !
si o zi buna tuturor sirenetelor ! Pe mai tarziu ...
babylina spune:
LA MULTI ANI! celor ce poarta numele Sf Ilie.
Eu am fost super harnica azi, m-am trezit la 6.30, mi-am facut si gimnastica, si deja am obosit de treaba.....ca eu cand e sarbatoare am un chef de munca......
Acum imi trag sufletul....diseara are ocazia Sf. Sa tune si sa fulgere, asa ca maine va fi suportabila caldura.
babylina spune:
citat din mesajul lui daniela_daneza Buna dimineata ! Fetelor va multumesc pt .sustinerea de ieri ....am facut perfect Va pup si revin, acum o intind pana la piata ! La multi ani sarbatoritilor zilei , Ilie , Ilinca ! 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
Dany
Felicitari!
daniela_daneza spune:
Danke ! Baby , Cryna ...
Cryna , nu am luat decat fructe si legume ! Sa iti fie de bine si tie realizarea de azi !
Baby , bravo ca esti matinala si faci gimnastica !
Alina , nu promit ca ma pot intalni cu Carma ,dar daca da iau eu serbetul, maninc jumate si restul il trimit la Bacau
O felie de pepene ,,,,sau un suc rece serviti ?
daniela_daneza spune:
citat din mesajul lui carmaw Luni sunt in ro,marti spital. Va pup! |
of ....multa , multa sanatate si sa iasa bine de data asta
babylina spune:
buna dimineata!
In sfarsit putina racoare afara....Asa parca iti mai vine sa traiesti......
Poftiti la cafeluta....micul dejun nu e gata inca....abia m-am trezit......fac inviorarea si ma apuc de treaba...
sa aveti o zi frumoasa......