Pestisorii sfideaza canicula... |70|

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Cafeaua va asteapta :

Va urez un week-end minunat si racoros !

Carma, drum bun spre Romania !

Alina , cum ai dormit ?

Cryna ce program in week*end ? Ce mai zice Robert ? Tot inamorat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ziua buna sirenete!

Dany, multam fain de coffee ... programul nostru de weekend e destul de normal : relaxare cat se poate... poznasul e binisor spre bine... 'dragostea' i se muta din cartier, poate si de la gradi, nu sunt sigura inca, dar stiu ca se muta fetita in alta parte, deci ... de inamorat e tot inamorat dar... dupa cum am zis, va ramane in curand fara 'subiectul' inamorarii sale... asta e... in fine ... in rest, toate bune, nik prea nou ... un weekend fain si tie .

Carma, drum bun inspre tara si zbor lin .

Alina, ai grija de tine/de voi ... nu-i de joaca cu tensiunea... .

Baby, Marami, celelalte sirene... & .

Un weekend fain tuturora !

Mergi la inceput

Am revenit cu ceva lectura pentru sirenetele care vor mai da pe aici:

• <<Judecata de apoi

Dupa o viata simpla si senina, o femeie muri si se trezi, ca face de indata parte dintr-un sir foarte obisnuit de oameni care inaintau incet spre Judecatorul Suprem. Si, cu cat se apropia mai mult de tinta, cu atat putea auzi tot mai clar cuvintele Domnului. Astfel, auzi ca-i spunea unuia:
    - Tu m-ai ajutat cand eram ranit pe autostrada, intra in Raiul meu.
    Iar altuia:
    - Tu ai dat un imprumt fara dobanda unei vaduve, vino sa primesti rasplata vesnica.
    Si altuia:
    - Tu ai facut operatii chirurgicale foarte dificile gratuit, ajutandu-ma sa redau speranta multora, intra in Imparatia Mea.
    Si asa mai departe...
    Biata femeie fu cuprinsa de spaima, caci, oricat s-ar fi straduit, nu-si amintea sa fi facut nimic iesit din comun in toata viata ei. Incerca sa iasa din rand pentru a avea timp sa se gandeasca, dar nu putu in nici un chip: un inger zambitor, dar hotarat, nu-i dadea voie sa paraseasca randul. Cu inima batand sa-i iasa din piept de atata emotie, femeia ajunse in fata Domnului. Imediat, se simti invaluita de surasul lui:
    - Tu ai calcat toate camasile mele... Intra in fericirea vesnica.

Morala: Ne este foarte greu uneori sa ne imaginam cat de extraordinara este viata de zi cu zi.>>

• <<Soimul cel lenes

Era odata, un rege vestit, care primise in dar doi pui de soim, pe care se grabi sa-i incredinteze Maestrului Crescatoriei de soimi, ca acesta sa-i antreneze. Dupa cateva luni, maestrul il instiinta pe rege ca unul dintre soimi era perfect antrenat.
    - Si celalalt?, intreba regele.
    - Imi pare rau, sire, dar celalalt soim se poarta ciudat; a fost poate atins de o boala rara pentru care nu se gaseste leac. Nimeni nu reuseste sa-l desprinda de pe creanga pe care a fost asezat in prima zi. In fiecare zi, un servitor trebuie sa se catere pana la el pentru a-i duce de mancare.
    Regele chema feluriti veterinari si vraci, si mari cunoscatori in ale bolilor, dar nici unul nu reusi sa-l faca pe soim sa zboare. Il dadura in grija curtenilor, generalilor, sfetnicilor celor mai invatati, dar nimeni nu izbuti sa dezlipeasca soimul de pe creanga. De la fereastra sa, regele il putea vedea, stand nemiscat in copac zi si noapte. Intr-o buna zi, dadu un decret prin care le cerea supusilor ajutor in privinta soimului. In dimineata urmatoare, regele deschise fereastra si, spre marea sa uimire, vazu soimul zburand superb printre copacii din gradina.
    - Aduceti-mi pe cel care a facut aceasta minune, porunci el.
    La putina vreme ii adusera un tanar taran.
    - Tu ai facut soimul sa zboare? Cum ai facut? Esti cumva vrajitor?, il intreba regele.
    Intimidat si bucuros, tanarul il lamuri:
    - N-a fost greu, inaltimea ta. N-am facut decat sa tai creanga. Soimul si-a dat seama ca are aripi si a inceput sa zboare.

Morala: Uneori, Dumnezeu ii permite cuiva sa taie creanga de care stam agatati cu strasnicie, pentru a ne da seama ca avem aripi.>>

• <<Saracul

Era odata, o familie linistita si fericita care traia intr-o casa la marginea orasului. Intr-o seara, familia era la masa cand, se auzi cineva batand la usa. Tatal merse la usa si deschise. Era un batran cu haine ponosite, fara nasturi si cu pantalonii zdrentuiti. Avea un cos plin cu verdeturi. Intreba daca nu vor sa cumpere cate ceva. Acceptara imediat, caci voiau ca batranul sa plece cat mai repede. Cu timpul, batranul si familia se imprietenira. Barbatul aducea verdeturi familiei in fiecare saptamana. Si-au dat seama ca, barbatul suferea de cataracta si ca era aproape orb. Dar era atat de dragut, incat invatasera sa-i astepte cu nerabdare vizitele si sa-i pretuiasca compania. Intr-o zi, in timp ce le dadea verdeturile, batranul spuse:
    - Ieri am primit un mare dar! In fata casei am gasit un cos cu haine lasat de cineva pentru mine.
    Stiind cu totii cata nevoie avea de haine, spusera:
    - Vai, ce bine!
    Dar, batranul adauga:
    - Si mai bine este ca, am gasit o familie care avea intr-adevar nevoie de ele.

Morala: Bucuria de a darui este mai mare decat viata. Saracul adevarat este cel care nu simte acest lucru niciodata.>>

• - toate trei povestioarele apartin lui Bruno Ferrero

O zi buna si placuta in continuare tuturor sirenetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata !

Aseara am fost la o limonada cu fetele mele de la curs ... a fost distractiv ....voi ce ati facut ?

Alina cum a fost in parc ?

Carma , gata de decolare ? Sa ia zbor lin si aterizare usoara !

Cryna ....multumim de povestioare .

Hai la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

n-am mai fo',au venit finii!

carma,zbor lin-sper sa gasesti un taxi care sa nu te cheleasca de bani!

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
    Citat:
    " Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Cryna,povestioarele mi-au mers la suflet.TNX

Citat:
    " Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

'Neata si de la mine!

Dany, sa-ti fie de bine iesirea de aseara . O duminica faina sa ai .

Carma, sa ajungi cu bine in tara si sa nu ai nici un soi de probleme si/sau peripetii .

Alina, distractie placuta azi in parc, daca mergeti .

Io, ieri, nik deosebit ... poznasul ocupat cu balaceala , eu pe acasa cu trebi si alte cele ... relaxare la filme/seriale politiste ... nik nou sau iesit din comun ... Eu va invit amu si va servesc cu o inghetata , un suc , un pahar de , un ceva dulce , etc.,... avand in vedere ca, azi e ziua numelui meu ... deci "La multi ani!" tuturor Cristinelor/Hristinelor + derivatele !

O duminica frumoasa tuturora !

Mergi la inceput

Citat:
    citat din mesajul lui Tethys

"La multi ani!"[/b][/red] tuturor Cristinelor/Hristinelor + derivatele !

In ce calendar?

Citat:

Mergi la inceput

In calendarul crestin, bineinteles ... atat in cel romano-catolic: www.catholica.ro/calendar-romano-catolic-2011/07/" target="_blank">24 iulie = Cristina, fc. m., cat si in cel ortodox: www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie24.htm" target="_blank">24 iulie = Sf. Mucenita Hristina (Cristina); plus, si in cel greco-catolic: www.greco-catolic.ro/calendar.asp?luna=07" target="_blank">24 iulie = Sf. m. Cristina.

Am -it... o zi buna tuturora !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Multumesc fetelor cum zice si Alina acum ma ocup de gasirea unui taxi 'omenesc'
    pUpici !!

Mergi la inceput