Pestisorii sfideaza canicula... |70|
Raspunsuri - Pagina 16
My_Lady0091 spune:
La multi ani,poznasule!
*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
daniela_daneza spune:
Multi ani traiasca , multi ani traiasca ,,,la multi ani , Robert sa traiasca ...la multi ani !
Cryna sa iti traiasca baiatul , sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii !
Multumim de tratatie si te mai asteptam pe aici !
Carma, c f ?
Ramonik , cum a fost prima zi la scoala ?
Alina , cum mai stai cu greturile?
Va pup si spor la toate!
Tethys spune:
'Neata sirenete!
Multumim fain de urari : Alina & Dany .
Va las tuturora o -luta fierbinte sau un ceai cald, un capuccino yami-yam, ceva gustarele , etc.,... si va doresc sa aveti un weekend superfain si relaxant ! Ne mai 'auzim' ! Numai bine la toata balta !
...
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
va invit la o cafelutza sau un ceai, fiecare dupa preferinte
Sa aveti un week-end placut!
Tethys spune:
'Neata sirenete!
Stiu ca soarele e rasarit deja de multicel pe cer dar, cum pe aici nu va (prea) incumetati sa scrieti ... va ofer o melodie care sa va anime starea de spirit si sa dati si pe aici din innotatoare :
Si va las si o - luta fierbinte si buna ! Sau un ceai , un capuccino , ce doriti... Poftiti la povesti !
O zi de luni usoara si o saptamana frumoasa si implinita tuturora ! &
Tethys spune:
Si inca o auditie muzicala menita sa va 'dezmorteasca' ():
Va astept pe aici ! & ... pe mai tarziu... .
Tethys spune:
Aaa... si va mai las inca o auditie muzicala ... pentru cazul in care nu dati pe aici, cu scrisul , chiar deloc-deloc :
Si de amu, ma car si eu pe la ale mele ... 'bye-bye' ... .
.................
Tethys spune:
Buna... din nou... dar, totusi, nimeni pe aici ... bine-bine... mai vedem noi ... mai vedem ...
Un horoscop saptamanal... daca va intereseaza... lectura placuta :
Horoscopul saptamanii 29 august 2011 - 04/05 septembrie 2011 - Pesti
- Relatiile parteneriale, colaborarile si proiectele in comun cu altii vor capata dimensiuni noi pentru tine, incepand cu aceasta saptamana, datorita formarii aspectului de Luna noua in semnul Fecioarei in ziua de 29 august.
Te poti asocia cu oameni interesanti, de o inalta tinuta morala, alaturi de care vei putea realiza tot ce iti propui. Fii prudent(a), discerne cu atentie toate ofertele de colaborare si decide in ce anume te implici si in ce fel.
Pe de alta parte, unele colaborari mai vechi se pot reconfigura cu elemente benefice sau daca ai relatii nesatisfacatoare, le vei putea sfarsi foarte usor.
Retrogradarea planetei Jupiter in semnul Taurului iti va aduce in atentie situatii mai vechi legate de rude si prieteni apropiati. Daca au ramas chestiuni nelamurite, incepe o perioada buna pentru solutionarea lor. Iar unele relatii de acest fel vor intra intr-un con de umbra.
Pentru unii nativi se pot pune probleme de scolarizare, iar tema instruirii necesare unui loc de munca poate fi la ordinea zilei. Capitolul financiar primeste accente astrale deosebite in zilele de 31 august si 1 septembrie. Este vorba de banii si bunurile altora. Sunt momente bune pentru a-ti achita taxele, impozitele, datoriile. Verifica atent toate documentele financiare si evita cheltuielile extravagante. - Cu toate ca se bucura de o intuitie extraordinara, acesti nativi nu reusesc sa puna in practica decat prea putine din ideile lor, din cauza indeciziei. Sensibilitate maxima, la mijlocul saptamanii. Nativii nu au incredere in cei din anturaj, iar pe colaboratori ii invinuiesc pe buna dreptate ca nu-si acopera toate sarcinile de serviciu.
- Pe maini bune
Te asteapta zile frumoase, cu inspiratie, cu tonus, cu chef de vorba. Ai incredere in ceea ce iti doresti pentru ca ideile bune iti vor veni si vei stii care e calea cea mai simpla de a obtine ce vrei.
Este o saptamana frumoasa de tot. Astrele ne sunt favorabile, iar Soarele pune cireasa de pe tort. Putem sa facem planuri linistite pentru ca va veni momentul marilor realizari! - Saptamana aceasta nu straluceste la capitolul surprizelor, dar asta nu inseamna ca nu va fi una multumitoare. In principal, munca, munca si iar munca, cu rezultate destul de bune si insemnata mai mult cantitativ decat calitativ. Lucrul acesta are si partea lui buna: desi vor avea multe de facut, nu va fi nevoie sa-si stoarca prea tare creierii. Nici de bani nu se vor putea plange, pentru ca isi vor putea permite niste mici capricii.
Relatia de cuplu sta sub semnul linistii si al armoniei casnice, ceea ce iar e bine pentru ca Pestii sunt dependenti de tandrete si afectiune. - O saptamana prietenoasa si activa. Daca esti zodia pesti, in aceasta saptamana te vei bucura de mediul inconjurator. In acest moment al lunii te vei concentra asupra telului. La munca, responsabilitatile vor creste si vei incerca sa le duci la bun sfarsit. Vei avea posibilitatea sa demonstrezi calitatile tale superiorilor. Acum sefii vor fi impresionati de performanta ta. Daca esti implicata in afaceri, parteneriatul te va ajuta sa treci peste anumite obstacole. Expansiunea este buna dar cu limite. Intalnirile si negocierile vor fi eficiente. Sedintele si negocierile iti vor extinde aria de activitate.
In aceasta saptamana finantele te vor provoca. Exista posibilitatea sa-ti orientezi atentia asupra asigurarilor. Unele din cele nascute in zodia Pestilor vor fi chiar norocoase sa primeasca un dar sau o mostenire pe cale legala.
Aceasta saptamana favorizeaza participarea activa in functiile sociale si romantismul. Daca esti singura, nu este momentul potrivit sa intri intr-o relatie doar de dragul unei relatii. Relatiile stabilite acum nu vor fi stabile si te vor nelinisti. Daca esti casatorita, vei avea asteptari prea mari din partea partenerului. Poate fi provocator sa gasesti un echilibru intre responsabilitatile tale si dorinta de multumire de sine. Va trebui sa fii pregatita din punct de vedere financiar pentru ca responsabilitatile de acasa sa mearga cum trebuie.
Tethys spune:
Si un zambet :
- Hai ca eu am plecat. Tipul cu pricina trebuie sa vina dintr-o clipa in alta.
Dupa o jumatate de ora, un fotograf de copii suna la usa, sperand sa vanda si el ceva.
- Buna dimineata, doamna. Nu ma cunoasteti, dar am venit ca sa...
- Oh, nu e nevoie sa imi explicati. Va asteptam... - il intrerupe d-na Smith.
- Chiar asa? - intreaba fotograful. Pai atunci, este foarte bine! M-am specializat pe copii.
- Ce bine. Dar va rog, intrati si luati loc. Cu ce incepem? - intreaba d-na Smith, rosind.
- Lasati totul in seama mea. De obicei, eu incerc doua in cada, una pe canapea si poate cateva pe pat. Uneori, si pe jos in sufragerie e distractiv; ai mai mult spatiu.
- In cada, pe jos in sufragerie? Acum nu ma mai mir ca n-am reusit sa fac nimic cu Harry.
- Sa stiti doamna, ca nici unul dintre noi nu va poate garanta ca de fiecare data iese bine. Dar, daca incercam pozitii diferite, sunt convins ca veti fi multumita de rezultate.
- Sper sa terminam repede - suspina doamna Smith.
- Doamna, in domeniul in care lucrez, e nevoie de timp. As vrea eu sa termin in cinci minute, dar n-ati fi multumita, sunt sigur de asta.
- Mie imi spuneti?! - exclama d-na Smith.
Fotograful isi deschide servieta si scoate un portofoliu cu pozele cu copii facute de el.
- Acesta a fost facut pe acoperisul unui autobuz din centrul Londrei.
- Doamne fereste!! - exclama d-na Smith.
- Si gemenii astia au iesit destul de bine, daca ma gandesc cat de greu am lucrat cu mama lor.
Fotograful ii da d-nei Smith poza.
- Si ziceti ca era greu cu ea? - intreaba d-na Smith.
- Da, foarte greu. Pana la urma am dus-o in parc ca sa facem treaba cum trebuie. Oamenii se tot imbulzeau care mai de care ca sa vada cat mai bine. Si asta mai bine de doua sau trei ore. Mama tot tipa si se agita. Cu greu am reusit sa ma concentrez. Apoi s-a lasat intunericul si am inceput sa ma grabesc. Pana la urma, cand veveritele au inceput sa-mi roada echipamentul, l-am impachetat si gata.
D-na Smith face ochii mari.
- Vreti sa spuneti ca v-au rontait, aaa...... echipamentul?
- Exact. Ei bine, doamna, daca sunteti gata, eu imi instalez trepiedul ca sa putem trece la treaba.
- Trepiedul?? - d-na Smith e din ce in ce mai palida.
- Oh, da, trebuie sa folosesc un trepied ca sa-mi sprijin obiectul muncii. E prea mare ca sa-l tin in brate in timp ce ma pregatesc sa trec la actiune. Doamna? Doamna?..... Aoleu, a lesinat!...
()
Gata. Dispar si eu ... numai bine tuturora !
Tethys spune:
Si o scurta povestioara de seara :
A trait odata un om intelept, cunoscut in orasul sau si foarte bogat. Avea omul familie, copii si nepoti si avea grija de ei, dar si de bunul mers al orasului.
Intr-o zi, a murit sotia lui si el a ramas singur in casa. Dupa anul de doliu au venit copii la el si i-au spus ca e pacat ca el sa locuiasca singur intr-o casa asa mare: "Vinde casa si toate acareturile, imparte banii intre noi... vei locui la baiatul cel mare si nu-ti va lipsi nimic."
La inceput asa a fost, dar cu timpul au incetat ceilalti copii sa vina in vizita, apoi nici nepotii nu mai veneau. Mancarea o primea ca pe o favoare si din ce in ce mai putina, pana a ajuns sa rabde de foame. Asa s-a inrautatit situatia lui, incat ii era rusine sa iasa din casa si sa se intalneasca cu prietenii lui.
Intr-o zi, i-a spus omul fiului sau cel mare sa adune toti fratii si surorile lui si sa-l cheme si pe primar, caci are ceva important sa le dea. Cand s-au adunat cu totii, a spus omul: "Am impartit toata averea mea intre voi, dar a mai ramas o lada cu bani si diamante, pe care am ingropat-o langa copacul de la intrarea in oras. Lada se poate deschide numai cu 2 chei, pe care le dau - una la primar si una baiatului cel mare. Dupa moartea mea veti merge impreuna, veti deschide lada si primarul va imparti banii intre toti copii".
Din acea zi, omul a inceput sa fie tratat asa cum fusese tratat la inceput. Copii veneau sa-l viziteze, mancarea era din cea mai buna, toti il tratau cu mult respect. Dar a venit vremea si omul a decedat.
Dupa ce a trecut prima luna de doliu s-au adunat toti copii si, impreuna cu primarul, au dezgropat lada si au deschis-o. Dar in lada era numai un cap de magar si o scrisoare scrisa de mana celui decedat: "Numai un magar da tot ce are inca din timpul vietii!"
Morala: Da copiilor tai cat se poate, dar si pastreaza pentru tine, ca sa nu ai nevoie de ei...
Noapte buna !