Pestisorii sfideaza canicula... |70|
Raspunsuri - Pagina 15
My_Lady0091 spune:
bona de catel?Cum vine asta?
*Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
daniela_daneza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 bona de catel?Cum vine asta? *Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
|
pai cum sa spui atunci cand stai cu un catel .....nu tot bona ....
va pup si va urez week-end placut !
My_Lady0091 spune:
Te-am vazut la nunta..nasa mare...n-ai zis nik...
Si io am cateva poze.Abia m-am taguit(ca FROG).
Tethys...da un semn,ca intru la idei!!!
Carma...mai ai cu redecorarea?
Daniela....pai cand stai cu un catel...stai cu un catel
bebe e ok,creste!
dupa doc.pare a fi fetitza,dar vom sti sigur dupa 18 sapt.
Mi-a recomandat doi doctori din Iasi pentru morfofetala.Voi merge dupa 20 sept sa fac eco acolo.dupa intai ale lunii sun si fac programare!
sunt fericita!cred!voiam baietel.inca mai sper sa se intample o minune
durerile de oase a zis ca-s normale...si se pot agrava.
am slabit doua kg de luna trecuta..de la 74 la 72e rau?e bine?ce stiti?
*Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
daniela_daneza spune:
Alina , nu am fost nasha ...sunt nasha onorifica deoarece eu i-am cuplat ....
Poate ca va fi baietel, roaga-te .....si mergi la Iasi cu siguranta sunt specilasti mult mai bine pregatiti decat cei din Bacau .
Carma cat mai stai in tara ?
Va pup si o duminica plakuta!
carmaw spune:
Buna dragelor
Da mai am cu 'zugravii si alte cele....
Vom parasi tara pe 24 sept pt ca fac comemorarea mamicii mele pe 17
Miine revin cu echipa in Buc si trebuie sa ma duc la clinica dental implant ...dar ce costuri in ro te dau pe spate!
Una peste alta sunt costuri ca si cind toti am trafica...
Am auzit de la o comercianta in dinti cu clinica la subsolul unui bloc(inainte se tineau pubelele acolo) ca un dinte ceramica cu zirconiu la ea....costa 400E si implant 1000E
Eu vroiam ceva cu zirconiu si ceramica dar sa dau 2000E pe 5 dinti acum nu pot
Voi stiti o clinica curata cu preturi omenesti unde doctorii sunt pasionati de meserie??
Hepl i need!
bisou la fete
My_Lady0091 spune:
Carma...pentru implanturi dentare am auzit ca in Constanta e o clinica tare,cu aparatura performanta!
*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
daniela_daneza spune:
Carma eu am o stomatoloaga foarte buna si rezonabila la bani ..dar acum depinde ce vrei sa iti faci ....zi-mi in privat si iti dau numarul sa suni ...
Charlie spune:
Salut Pestiuce...
Ma pregatesc de scoala.. Maine prima zi.
Nici un fel de alte noutati.
Vad ca si voi sunteti prinse care cu ce..
Pup.
daniela_daneza spune:
citat din mesajul lui Charlie Salut Pestiuce... Ma pregatesc de scoala.. Maine prima zi. Nici un fel de alte noutati. Vad ca si voi sunteti prinse care cu ce.. Pup. ------------------------ http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie si Alegeri din Timpuri care Nu mai Au Rabdare. |
Mult succes ! Si eu sunt la un curs ! Te pup si multa bafta!
Tethys spune:
Hellooo, sirenete !
Am cam disparut ceva mai mult de pe aici ... dar, azi va invita si va serveste poznasul meu cu un ceva dulce , un suc rece , sau o berica rece, gustarele si alte cele & , avand in vedere ca, azi face 6 anisori cavalerul meu ! Deci, va poftim la festin : !
In rest, totul bine ... deci, stai linistita Alina ... .
Noi, inca investigam pe la ORL... pana acum, analizele facute poznasului i-au iesit de la bune la foarte bune, deci mai avem de umblat pana gasim cauza simptomelor respective ... plus ca, ORL-ista are ceva concediu acum, deci din septembrie o luam iar la drum... si apoi, s-au mai adunat una-alta intre timp: de facut si mamei niste analize, acus' merg iar dupa unele retete, medicamente, etc.,... apoi, o sa mai vad cand, cum si ce (si) pt. analizele si controlul meu... este timp , zic eu...
Si, am avut saptamanile astea si vizitatori pe acasa : surorile, plus cumnatelul, plus burticuta la purtator ... vineri deja se intorc inapoi ... o sa fie jale mare pe capul poznasului ...
Dar, in concluzie: suntem bine . Doar aglomerati un pic... o sa apar eu la vorba pe aici, cand voi fi ceva mai libera si mai in verva ...
Va doresc tuturora numai bine , multa sanatate , felicitari pt. diversele reusite , multa bafta si rezolvarea tuturor problemelor si diverselor trebusoare , plus: indeplinirea tuturor dorintelor ! Ne mai 'auzim' ! &
... .