Gemanutzele in arsita verii!
Raspunsuri - Pagina 15
olim spune:
salutare si de la noi
doina, felicitari pentru micuta crestina
black, pai cum adica sa le cautati voi ceva convenabil, au contract de chirie pe termen lung?Nu ai discutat cu proprietarul la momentul semnarii contractului de cumparare.Dupa semnarea contractului au 30 de zile saparaseasca imobilul, si cred ca deja au cam trecut , nu?Ati reusit sa recuperati avansulde la celalat apartament.
Noi suntem tare ocupati, saptamana trecuta a fost sora mea aici, de vineri pana duminica am petrecut la Disneya fost ok per general, Alex incanta de Mickey si compania, noi obositi.Lun dupa asa calatorie, bebe si=a spus cuvantul, am ffost toata ziua la urgenta, pana la urma a fost doar o avertizare, nimic mai mult, insa am descoperit ca Andrei este defapt o AdrianaDezamagiti toti 3 la primirea vestii, dar acum nu vrem sa mai schimbam nimicDeja barbatii au ales patutul, culoarea camerei, au cumparat ieri un afis 3 d cu Barbye.
Se pare ca noi v-a trebui sa ne mutam cat de repede la vreo 200 de km de aici, colega lui Marius pleaca la fermele de vaci, si ramane zona descoperita,doar de impachetat 80 de m2 am eu chef acum, dar asta este.
pe toate si mai trec!
doinabita spune:
Buna fetelor!
Black, poze nu am am filmarea dar nu am cum sa o pun.Chiar asa de ne...sunt cei din apartamentul vostru? E plina lumea de ...
Olim , multumesc mult de urari.E o dulce Amalia caci asa o cheama.
Eu am o gripa de vreo doua zile...in seara asta e mai bine decat aseara.
blackgirl0 spune:
Vesti noi de pe frontul imobiliar: chiriasii au evacuat ieri apartamentul si s-au mutat unde le gasisem noi, proprietareasa isi muta in 3 zile mobila. Ieri am semnat contractul cu FNG la banca, contractul final speram sa il semnam maine sau vineri (cel tarziu...). Azi am platit numai 1000 euro taxe colaterale, peste 10 zile vom plati si prima rata la apartamentul nostru. Repede, repede zboara banii din portofel. Aseara ma socoteam cu sotul de banii pt amenajare si nu ne ies, mai ales ca 2-3 luni platim rate si chirie, plus intretinere in 2 parti. Si mai avem si-o datorie de 3000 euro scadenta in decembrie. Sa nu o iau razna??? Urmatoarele 6 luni, pana scap de datoriii, voi fi capie de cap.
In fine, sanatosi sa fim si sa ne vedem odata in casa noastra. Inca nu am primit avansul din partea cealalta, sa terminam odata cu actele aici ca ne vom ocupa si de asta.
Olim, ce tare! O fetita!!! Super fain! De la 1 ianuarie, ma apuc de treaba, zic eu, ca nu se mai poate. Sunt fericita ca si fina ne-a anuntat ca-i , era si timpul sa botezam si noi.
Doina, vitamina C, lamaie in cantitati industriale. Si lichide!
doinabita spune:
Buna!
Black, ma bucur caci intr-un final au eliberat aparatamentul.Cu cheltuielile...e nasol, dar sper sa o scoateti la capat cu bine.
Raceala mea ...e...o ...tusesc ca naiba...si am luat de toate...
Tot aud pe la tv , la radio, ca vom avea o iarna cumplita...asa o fi? "o mica era glaciara" asa se anunta...
olim spune:
noi prin zona!
ieri am vazut-o pe Sofia, Alex ii tot spunea ginecoloagei ca e Andrei, ca el asa vede, sa se uite si ea bine!
noi ne pregatim de mutat, la vreo alti 250 de km de unde stam acuma, si cred ca asta pana la Craciun
cam atat d ela noi deocamdata, mai trec
doinabita spune:
Olim,
Fetelor, la noi ploua, nu e frig rau dar se simte miros de toamna-iarna.E un anotimp care imi da o stare mai nasoala...ca frunzele copacilor...incepe sa para pustiu...nu stiu cum asa...O sa vina si iarna si o sa ne ascundem pe langa sobe, calorifere...depinde de fiecare cu ce e utilat.Voi ce faceti? Noi nu avem noutati.
blackgirl0 spune:
Doina, la Predeal, cum cred ca a vazut deja tot poporul cu ocazia accidentului lui Huidu, este iarna in toata puterea cuvantului.
Am semnat vineri contractul c-v, suntem proprietari cu multe datorii la activ. Sa fim sanatosi si in viata, ca sa apucam sa il platim si sa ne bucuram de el.
Sambata am mers la un botez in Bucuresti. Frumos, tinut la un local la etajul 18 de unde aveam intreaga panorama asupra Capitalei, insa pot sa fiu fitoasa? Mancare rece, proasta, putina, local in care se fuma la greu (chit ca bblusa de 1.5 luni era acolo), invitati imbracati in blugi (ca cica era casual). In fine, am socializat cu colegele sotului de-acolo, a ramas sa mai trecem prin ianuarie (cand sunt promotiile de reduceri).
doinabita spune:
Black, si la noi e frig , da frig...Ma bucur ca ati reusit sa va luati casa voastra.Si noi acum opt ani am facut un imprumut mare cand am luat casa.Mai greu mai usor...am scapat caci am facut creditul numai pe 5 ani.Sanatate sa fie caci in rest le trecem pe toate.
Mercedes spune:
black-si noi am fost tot sambata la un botez in Bucuresti numai la etajul 10 deja ma gandeam ca am fost in acelasi loc cititindu-te(coincidenta ori ba era si o familie din BV)...dar unde am fost noi a fost totul ok. Am trecut prin Predeal duminica de dimineata la intoarcere unde am vazut zapada si chiar ziceam ca parca suntem pe alta lume.