Gemanutzele in arsita verii!
Raspunsuri - Pagina 14
doinabita spune:
Black, dar sub tratament mai iese ceva la urocultura?La noi nu avem urolog, nici in Alexandria...Dan nu poate fi transportat decat culcat...caci inca nu il punem in sezut...cum sa il duc in Bucuresti la urolog? si nu avem pe ce..dupa spitalizarea de la operatie suntem inca datori...
LoraG76 spune:
'Neata!
Trec si eu pe la voi sa vad ce mai faceti si sa va ofer o cafea calda intr-o dimineata frumoasa de toamna!
Chiar, e asa frumos afara, soare, chiar arata ca o zi de toamna cum n-am mai vazut demult...imi vine sa ma duc in padure sa culeg frunze, nu sa stau la serviciu.
Doina, multa sanatate lui Dan, sper sa aiba efect rapid tratamentul si sa-i iasa analizele bine!
O zi frumoasa va dorim!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Buna!
Lora si la noi e o toamna frumoasa...noi avem frunzele in curte!
Si eu sper sa aiba tratamentul efect!dar stiu ca e un microb rezistent al naibii de tot...
blackgirl0 spune:
Doina, urina puteti sa i-o recoltati? Cu plosca, stiu, insa poate reusiti cumva! Si la 3-5 zile dupa tratamentul cu antibiotic se poate vedea daca persista piocianicul (adica numai este influnetat rezultatul de catre antibiotic). Urolog nu aveti, dar nefrolog? Poate sa il prescrie si un internist, daca se ocupa si de astfel de probleme. Nu prea te-as sfatui sa ii dai fara un aviz medical, intreaba macar medicul de familie.
Lora, multumesc de cafea, prinde tare bine! Si la mine este o toamna frumoasa, insorita. Insa degeaba, daca sunt la munca de la 8 pana la 15, iar de la 16 pana la 20.00 sunt la curs. Plec dimineata pe intuneric, ma intorc acasa pe intuneric.
doinabita spune:
Buna!
Black, tratamentul e de 10 zile.Dpua mai las cateva zile si fac urocultura.Avem la spital, policlinica: internisti, chirurgi, ginecologi si medici de familie si dentisti.O sa consult un internist dupa analiza.
Vad ca pana acum nu au aparut simptome mai urate : febra, frison, urina limpede, culoare galben deschis.
Voi ce mai faceti fetelor? eu maine merg la botez la nepotica cu fata, sotul ramane cu Dan acasa caci upa operatie abia de ieri l-am pus in carut cate 10 minute.Nu poate sta in masina cu orele..
blackgirl0 spune:
Doina, ce vesti bune! Va urez in avans sa va traiasca mica crestina, sa aiba parte de sanatate si de tot binele din lume! Doamne-ajuta!
Avem si noi un botez peste 2 saptamani, la Bucuresti. Daca mergem, va fi fara "Dadoci", ca nu ma vad la drum/petrecere cu el, mai ales ca nu avem la cine sa tragem peste noapte.
Un sfarsit de saptamana frumos si insorit va doresc! La noi este innorat si cred ca va si ploua!
LoraG76 spune:
Doina, cum a fost la botez? Sa fie sanatoasa micuta!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Buna! Fetelor a fost foarte frumos la botez, totul a iesit foarte bine! Micuta a plans inainte de botez vreo ora si dupa a dormit cateva ore, apoi manca si dormea.E o dulceata!Petrecerea a iesit super si tot.Ma bucur ca au incestinat mititica si le-a isit treaba buna.
doinabita spune:
O cafeluta va aduce mai aproape? etimpullimitata, dar mai spuneti ceva.Noutati noi nu avem, voi?
blackgirl0 spune:
Doina, ma bucur ca totul a fost frumos la botez. De poze nici nu se pune problema, nu?
Din pacate, ai extraordinar de mare dreptate, timp limitat, alergat aiurea in stanga si in dreapta, show cu mama (ca daca nu ar face ea ceva agitatie cand mi-e mai rau nu se poate ), alergam sa-i evacuam pe chiriasii din apartament (care-ar mai sta bine mersi pana de Sarbatori in apartamentul nostru). Asa ca a tb sa umblam si pt ei sa le gasim ceva convenabil. Au termen pana luni 9 octombrie, altfel schimbam deja yala.
Dragos intre mamaie si tataie si noi, cateva zile a plans dupa socrela , ca a tb sa o rog sa revina singura peste 2 saptamani, sa mai stea cu el.