Gemanutzele in arsita verii!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!
Mercedes, nu mai ne povestesti nimic?
Fetelor, voi unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Doina, noi umblam acum dupa oferte, caci cel tarziu vineri seara incepem cu daramatul in apartament. Incercam sa ne bucuram cat de mult de prezenta copilului care simte ca numai stam asa de mult impreuna (asta noapte a venit singurel cu tricoul si maimuta cu care doarme la noi in pat ). In rest, frig-frig dimineata brrr!, mai ales cand sunt nevoita sa plec de la 6.25 de-acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
noi suntem relativ bine, Sofia e tot transversal asezata, deja ma deranjeaza ff tare.Black,imi dai vreo idee ce sa fac sa se intoarca, ca gine zice ca e normal sa stea inca asa, dar totusi nu stiu daca e chiar asa
In rest ne cautam casuta, nu ne gasim nimic sa ne faca cu ochiul oferta e ff mica, inca nici nu suntem sigur de zona unde vom sta, putem alege mai multe orase si asta ne cam deruteaza.Cand ai un oras, e mult mai usor.Inca mai cautam si vizitam.

Black, spor la treaba cu munca la apartament!Dragos cum sta cu mancarea, tot asa rau papaParca trebuia sa ii faci si analize la un moment dat!Intr-adevar, copii simt cel mai mult stresul nostru.Chiar daca fizic petreci mult timp cu el, ei tot simt agitatia noastra din pacata!

doina, cum stai cu spatele?si la noi e frig tare, dimineata aveam geamul inghetat la masina la ora 8.30 cand l=am dus pe Alex la scoala.Ce ne mai spui de cea mica?

mercedes, voi ce faceti, ce mai zici, cum e la munca, te-ai acomodat?

lora, raluca voi nu mai ziceti nimic.
raluca s-a suparat tare, ca nu mai da nici un semn de viata demult

Mergi la inceput

Olim, la 23-24 de saptamani cat are sarcina, este prematur sa-ti pui pb de cum se va aseza in final. Abia din luna a 7 se va intoarce cu capul in jos. Pana atunci, relaxare. Spor in cautari de casa. Apropos de Franta, colega de la care am cumparat cabinetul isi face bagajele pt Franta. Are 2 oferte deja, i se asigura cabinet dotat complet, cazare si o munca platita relativ corect (40 euro/consultatie, 15-20 consultatii pe zi). O fi bine?

Dragos mananca tot asa, cu rugaminti si mii de sluji, cu lingurita dupa el. Cred ca voi reveni, ma trage copilul de maneca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

olim-n-am ce spune toate sunt monotone si asta ma termina(stiti ce vb. din moment ce suntem in zodia asta) job, acasa, activitati cu copiii, teme (verifcare cu cel mare ) si ne apuca ora 22-23 ... la 7.10 iesit din casa fuga peste tot. Asta mica repeta gr. pregatitoare din 5 zile lucratoare in fiecare zi i am gasit cate o activitate.Am revenit la balet din august si face de trei ori pe saptamana, mai merge la fk si inca o ora de logopedie pe saptamana... ma termina atat fizic cat si..

Am sters linku

Multumim.Ei,eu sunt constienta ca nu va face cariera din asta dar ei ii place si eu accept pentru ca are o tinuta buna dupa atatea ore si de ce sa nu recunosc macar nu se ingrasa.

Mergi la inceput

Mercedes, am admirat mica balerina (sper ca am reperat-o corect: papusa blonda in costumasul roz aprins )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mercedes, felicitari pentru mica balerina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Olim, nepotica, creste, a fost putin racita caci a luat raceala de la taicasu. O vad pe webcam, e o dulceata. Mi-e asa de ciuda ca suntem departe...
La noi a fost ceata dimineata sta si frig...acum vad ca iese soarele.
A... spatele ma doare dar de la o varsta...scartie toate...
Eu am facut muraturi saptamana asta, acum o sa ma apuc de gem de gutui din productie proprie, am niste gutui...la 1.200-.1400kg o gutuie.Sunt o bunatate! Dar pana le tai cubulete si le pun la ceaun la fiert...o sa ma ia...
pe toate !

Mergi la inceput

Incredibil, dar somez la munca. Si taman azi m-am pomenit sa vin mai repede, cand puteam sa mai dorm macar o ora, dar fac ore suplimentare caci mi-am programat niste domicilii dupa program. Si mor de somn, pur si simplu am ajuns sa ma droghez cu cofeina.

Mercedes, si eu am facut balet 2 ani in scoala primara si tare bine mi-a prins (tinuta, greutatea sub control). Plus ca m-am inscris singura, mama doar a platit cotizatia. Sper ca fata sa continue pe partea asta daca ii place (dansuri eventual). Nepoteii mei merg de 3 ori pe saptamana la patinoar (pe gheata). Aditu (cel mic, 4 ani) a reusit performanta sa nu mai stea asezat pe burta, mancand gheata.

Doina, inteleg ca nepotica este prea mica sa o aduca acum pana la voi, insa sper ca relatiile cu ei sunt mai bune si nu vor refuza pe viitor apropierea de fetita. Ce fac parintii? Ioana in afara de alocatia micutei numai are niciun venit? Cu locuinta au rezolvat macar ceva? Au auzit de niste scoruri la chirii in Bucuresti, de mi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

black- acuma in noiembrie va avea 2 ani de balet. Ok a facut o pauza anu asta cateva luni dar s-a reintors. A fost ,,certata,, de antrenoare si acum nu are curaj sa mai lipseasca fara sa anunte.In vara in tramvai circula cu picioare sub ea( nu stiam de ce se uita lumea la ea) asta face si acasa cand sta pe fund isi baga picioarele sub ea... nu stiu cum naiba poate ..... Cand doarme , doarme pe spate si are un picior ridicat si alalalt peste... nu sta locului nici atunci...

La noi ploua...

Mergi la inceput