Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

NIKKOL- alaptatul e safe ca metoda contraceptiva pana spre 6 luni daca bebelusul suge la maxim 6 ore inclusiv noaptea si este hranit exclusiv la san.

PEARL84- bebita mea si-a facut un oarece program care e pe placul meu si incerc sa i-l mentin. Are 2 luni si 1 saptamana, are cam 7-8 mese doar san din care una e noaptea. Se trezeste sa suga pe la 3-5 dimineata si apoi se trezeste de tot pe la 7 , mai atipeste vreo ora afara in jur de 11 si apoi un somn bun la pranz pe la ora 14 9DOARME VREO 2-3 ORE ATUNCI) si coincide cu somnul fetei mai mari asa ca prind un spor la calcat, gatit..... si mai atipeste iar afara pe la ora 19. La 21 facem baita, culcam fata mai mare iar gaza mica se culca undeva in jurul orei 23.

NICOFA- eu as folosi cu succes wrapul dc nu ar fi asa de cald. In casa o mai tin in el dc e prea mataita si am treaba . o las in scutec si o leg de mine. Cel putin 1 ora nici nu misca. Imi pare insa rau ca nu o voi mai putea duce multa vreme. Azi am cantarit-o si are deja 6,200 kg.

Eu zilele astea sunt f ocupata caci umblu cu actele pt indemnizatie. Maine merg sa le depun si sper sa am tot ce-mi trebuie.

A mai depus careva dintre voi la sectorul 3? E aglomerat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Eu zilele astea sunt f ocupata caci umblu cu actele pt indemnizatie. Maine merg sa le depun si sper sa am tot ce-mi trebuie.

A mai depus careva dintre voi la sectorul 3? E aglomerat?
[/quote]

Nu este aglomerat deloc (eu am fost de 2 ori si nu era nimeni, plus ca sunt cateva tipe in birou care se ocupa deasta) si merge repede, daca ai toate actele.

Vezi ca in acelasi timp depui si dosarul pt alocatie, asa ca sa ai 2 dosare cu sina si dublu exemplare la copiile de pe acte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

Fetelor, noi am predat stafeta strumfilor de iulie-august?

Victor-Mihai

NU. Mie una mi-a parut rau, dar nu ne-am suparat. Era asa o traditie.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Bun venit in casuta noua! Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

mamutz- imi place f mult numele baietelului tau.

Mergi la inceput

AN@- MULTUMESC pentru raspuns. Maine merg cu actele si teoretic am tot ce-mi tb. Ma interesa mai mult car dureaza ca voi merge cu fata cea mare dupa mine iar pe gaza mica o las pachet cu un bibe proaspat muls nasei ei care sta f aproape de mine. Deci in 2 ore ar tb sa termin,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

AN@- MULTUMESC pentru raspuns. Maine merg cu actele si teoretic am tot ce-mi tb. Ma interesa mai mult car dureaza ca voi merge cu fata cea mare dupa mine iar pe gaza mica o las pachet cu un bibe proaspat muls nasei ei care sta f aproape de mine. Deci in 2 ore ar tb sa termin,nu?

acolo nu stai mai mult de 10 minute, daca ai norocul meu si nu e aglomerat.
eu am fost de 2 ori in zile diferite: o data sa ma interesez ce imi trebuie si sa iau formularele si o data sa depun si de fiecare data a fost liber. Deci chiar cred ca nu mai e cum stiam noi: cozi si nervi.

Vezi, daca iti lipseste vreo copie, au xerox si acolo pe hol (cu plata bineinteles).

Neaparat sa ai si buletinul sotului in original!
Succes sa scapi repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

pupici la mamici si bebici!
fetelor, daca ati aflat deja ce acte trebuie pt indemnizatie, le puteti posta aici?
eu ma gandeam sa le depun mai tarziu, insa e buna ideea de a face dosarul mai inainte...probabil ca asa se evita pauza aceea de cateva luni pana primesti banii nu?
o zi frumoasa, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

Fetelor, noi am predat stafeta strumfilor de iulie-august?

NU. Mie una mi-a parut rau, dar nu ne-am suparat. Era asa o traditie.

Din nefericire, nu am scris (gravidute fiind) foarte mult aici, pe DC, odiseea noastra fiind una marcata de prea multe evenimente neplacute. Probabil datorita faptului ca majoritatea burticilor de mai-iunie au avut probleme, cand au aparut buburuzii si buburuzele le-au alocat tot timpul din lume. Eu stiu ca asa am facut.
Am sa vorbesc cu fetele sa lasam, totusi, un mesaj-stafeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

danuk,
iti redau ce mi-au scris mie doamenele de acolo:
- 1 dosar cu sina
- i copie CI mama/tata
- 1 copie certificat nastere copil
- adeverinta angajator- e o adeverinta standard pe care ti-o dau ei..mie mi-au dat-o cand am fost pentru a depune actele de alocatie
- decizie de suspendare- habar n-am ce e asta
- extras de cont semnat si stampilat
In plus tot ei iti dau o cerere de completat..cu j'demii de casute..vreo 4 pagini de toate.
Trebuie sa ai la tine si actele in original:CI, certificat nastere, etc.Mie mi-au spus sa vin sa depun aceste acte in saptamana in care termin prenatalul.Daca vrei iti pot scana cererea si adeverinta sa le ai completate de dinainte.
E liber pe acolo..sunt cateva cucoane care cam stau degeaba..si sunt uimitor si dragute. Adresa e Bulevardul 1 Decembrie Nr.12-14,Camera 10, Luni-joi=9-16; Vineri 9-13.Imi pare rau ca nu am apucat sa-i raspund mamicii tzuna..poate ar fi ajutat-o informatiile.

Sper ca pitica e bine si ca ati reusit sa evadati din bucurestiul asta sufocant.

Mergi la inceput