Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
andreealydia spune:
buna!
luiza, ai incredere!
n-am scapat nici noi de tot, nici nu ma asteptam, de altfel. a mai avut o criza aseara, singura insa din toata ziua, azi la pranz putin, dar parca mai usor de tolerat. o sa scapam noi de ele, sunt convinsa de asta.
pup!
luiza77 spune:
Andreea astazi si Matei a fost super bine, nicio criza de colici pana la ora 20,30...a durat 10-12 minute de plans si de gazute zgomotoase si duereroase si pe urma a adormit ca un ingeras...astazi a fost cea mai buna zi de cand s-a nascut, tot sa ai copii asa...sper sa scapam de tot de colici...IULIA multumesc din suflet, Dumnezeu sa va dea sanatate si fetitelor tale multa fericire sisa creasca mari si sanatoase...esti o adevarata prietena...chiar virtuala, dar se pare ca si prietenia virtuala exista..nici nu am cuvinte sa iti multumesc pentru gestul facut, te imbratisez cu mult drag si poate va venii si ziua cand voi putea sa iti intorc favorul.

nikkoll spune:
Andreea ,Luiza ; ma bucur ca bebitzele vostre se simt mai bine si ca solutia a avut efect. Puiul meu sta bine la capitolul burtica si sper sa o tina tot asa, cu caldura nu prea se impaca , imediat se irita in rest e ok. eu maine merg la gineco' ca nu am ajuns saptamana trecuta(sincer am uitat sa ma programez
). Apropo de asta voi ce metode de contraceptia ati/veti sau folositi? eu una nu m'as increde in alaptat...
Va pup!
andreealydia spune:
luiza, la cat mai multe zile de-astea linistite!!! ma bucur mult ca matei e mai bine! iulia,
! 
nikkoll, pare ca bebele tau e ca si ema, super calduros. de cand am nascut-o se irita din pricina caldurii (am ditamai cutia de amidon cumparata special pentru asta), nici iarna nu pot s-o imbrac prea gros, maiou, bluzita si geaca subtire, nu pulovere, nu fulare... acum e jale, noi lasam aerul la 25 de grade, e cu "vantu'" dupa ea (un ventilator de jucarie), iar noaptea s-o vezi cum misuna prin pat dupa o zona rece...
ca metoda contraceptiva, eu agreez ovulele contracept m. le folosesc de ani de zile de cand am hotarat sa nu mai iau anticonceptionale si n-am avut probleme de nici un fel. o voi intreba si pe dr ce-mi recomanda, poate o mai fi aparut ceva. si cred ca-i voi cere si un manual de reutilizare, ca au trecut aproape 8 luni de interdictii. dar nu mai e mult, copii cuminti si somnorosi sa avem!
pup!
danuk spune:
am inceput si noi tratamentul minune trimis de Iulia!
Multumiri inca o data, Iulia!
Va trimitem un pupic si o imbratisare mare din partea noastra!

Nici eu nu ma incred in alaptat ca metoda contraceptiva...si eu am folosit folii si erau foarte utile!
nikkoll spune:
am fost si la control..totul e ok, s-a vindecat frumos , pt contraceptia mi'a prescris cerazette(permise pe timpul alaptarii)...tati s-a descuracat super cu beb, au dormit amandoi, i-a dat laptic muls, si am avut timp si de un tuns la coafor!
Pupam mamicile si bebeii (mai ales fetitele
cautam nevasta deja :)) )
pearl84 spune:
Eu acuma am citit ultima pagina, dar iata ca nu pot scrie pt ca bebe trebuie dus la baie ca plange...imi pare asa de rau ca nu intru mai des, sa va cunosc mai bine...nush cum, dar nu am timp sa ajung si la calculator...e in alta camera..daca as avea laptop ar fi mai usor.
Bebeii vostri au deja un program bine stabilit??
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Elena + bb Stefan
luiza77 spune:
Danuk ma bucur ca functioneaza si la tine.
IULIA esti mereu in gandul meu in fiecare zi (cred ca ar trebuii sa sughiti neincetat
), acum am inceput sa simt si eu implinirea maxima de a avea un copil in casa, de trei zile Matei se trezeste dimineata tare binedispus, rade si gangureste incontinuu, si asa este pe toata perioada zilei, doar seara dupa baita mai face o criza de plans care nu dureaza prea mult apoi adoarme ca un ingeras.
Va pupacesc pe toate si va doresc multa sanatate.
nicofa25 spune:
Luiza, Andreea, ma bucur taaare mult pentru voi ca bebeii vostri se simt bine! Noi ca metoda contraceptiva folosim prezervativul, pt. ca nu vreau sa incep sa iau iar contraceptive, iar in alte metode nu ma incred. Wrap am si eu, l-am folosit de cateva ori, dar nu prea ii place sa stea in el, incepe sa se agite. Si la fel mi se pare si mie, prea mare si greu de pus fara sa-l tarai pe jos.
Noi abia ne-am revenit dupa botez! A fost foaaaarte frumos, foarte multi invitati ne-au spus ca a fost cel mai frumos botez la care au fost! Si la baita de mir a fost frumos, ne-am intins pana aproape de 11 noaptea.
Teo a inceput sa dea semne ca s-ar intoarce (se opreste cand ajunge pe o parte) si a inceput sa apuce diverse (lingurita cu care ii dau vigantolul, jucariile de la carusel cand il iau din patut), se trage de body... Mai are si crize de plans din cand in cand, dar nu se compara cu inainte. Am incercat sa renuntam la Infacol, dar aseara mi-a facut o criza urata de plans (venea dupa 3 mese fara), asa ca am revenit la el.
Vrem si noi sa plecam la munte vreo 3-4 zile peste o saptamana. Sper sa ne iasa!
Va pup si va imbratisez cu drag!
daii spune:
Va pupam bujorei si panselute!
Alex a facut sambata 2 luni, si ne-am petrecut cu copilasi musafiri cu tort si sampanie! A fost foarte frumos si avem niste amintiri superbe!
Azi am fost la ORL din nou, gandacelul meu este bine, nu mai are mucisori si putem face vaccinul de 2 luni! ![]()
De cateva zile primeste suzeta si chiar adoarme cu ea (pana ii scapa din gurita si se trezeste)! Se joaca cu anumalutele de la carusel si le cearta pana da in plans
, se intoarce singur de pe burtica pe spate, si are doar un somn de 3 ore pe timpul zilei. Am avut si noi cateva reprize de plans de burtica dar nu foarte rau.
Fetelor, ma bucur ca bblusii nu mai plang de burtici si ca va puteti bucura si voi de momente frumoase!
Va pupaaaaaaaaaaaam