Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
iulia82 spune:
Ceao gagici.
Cea mica,cam de 2 saptamani se culca singurica la 10-11 seara si se trezeste de-abia la 8 dimineata,papa si iar doarme pana la 10-11,apoi la 2 se cere iar la somn si doarme pana pe la 6.Tare bine e asa,sper sa-si pastreze programul asta.In rest rade si gangureste,nici cand ii e foame nu plange,doar se foieste si cauta sanul.
In sfarsit a iesit soarele si la noi,azi facem o plimbare pe afara,ca stam in casa de cateva zile.Saptamana viitoare poate dam o fuga la munte cateva zile,daca va fi vremea buna.
Luiza,Andreea si Danuk,am luat sol de colici si vi le trimit azi,maine o sa ajunga.O sa va scriu pe PM modul de administrare.Sper sa scapati de colici.Pana acum,cati au folosit au scapat si sunt multi la numar.
tzuna spune:
Un remediu sigur pentru colici- WRAPUL. Azi l-am folosit prima data dar in casa caci afara oricum nu prea plange si iesim cu carutul. Si la cat e de cald ne bagam in wrap semidezbracate amandoua. Cum de nu l-oi fi descoperit la prima fata care avea si reflux si trebuia practic tinuta numai la verticala. In plus prima era si mai slabuta si nu m-ar fi solicitat prea tare.
musettepink spune:
Tzuna sa vezi ce misto e slingul,e mult mai putin material ca wrapul si se manevreaza f usor.eu am si wrap si sling dar de departe slingul e mai bun,wrapul afara era cosmar sa-l pun ca maturam tot trotuarul,cu slingul nu am treaba,il am in geanta cu mine si daca e nevoie pac il scot si montez fata.![]()
Referitor la feon,eu l-am folosit din plin la primul copil,de cand era f mic,eu nu cred ca e vreo problema.Fontanela e protejata de o membrana f rezistenta si apoi cine tine feonul direct pe fontanela ca sa se supraincalzeasca,ei au capul asa mic ca practic in cateva secunde e uscat cu feonul,nu mai zic ca se tine la distanta destul de mare de capul copilul ca sa nu-l friga,pe bune ca nu vad nici o problema.Capul ud cu caciula peste si stat asa in schimb mi se pare tare aiurea,in general eu nu sunt adepta caciulitelor in casa fie iarna fie vara.
daii spune:
Va pupam!
Alex e tot cu muci, dara cum sunt colorati de la dezinfectant si nu mai imi dau seama de cum arata, ca sa vad daca e vreo schimbare! Azi a avut o repriza urata in care s-a speriat ca se ineaca cu mucisori si a plans de a regurgitat, dar nu mult! Se sperie deja de aspirator si nu mai pot sa-i aspir nasucu cu batista bebelusului. Acum doarme in patut (n-a mai dormit acolo de 2 sapt) unde i-am ridicat salteluta ca sa ii se mai scuga mucisorii. Febra nu are, mananca bine, chiar mai des si doarme cate 3 ore ziua, nu plange ddecat de foame deci nu cred ca e racit sau mai rau nu cred ca are nevoie de antibiotice asa cum mi-a sugerat pediatra.
Altfel, maine facem 2 luni, avem 5,900 si 59 cm. va servim cu tort si sampanie de copii. Va pupam
luiza77 spune:
MULTUMESC DIN SUFLET IULIA...acum am primit coletul, o sun imediat si pe Andrea sa vina sotul ei sa i-a solutia...mai am o intrebare pe sticluta scrie ca se administreaza 2 ml de 3 ori pe zi dupa masa...stiu ca tu mi-a scris pe Pm ca 1 ml...acum cat ii dau?Te pup
iulia82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luiza77 MULTUMESC DIN SUFLET IULIA...acum am primit coletul, o sun imediat si pe Andrea sa vina sotul ei sa i-a solutia...mai am o intrebare pe sticluta scrie ca se administreaza 2 ml de 3 ori pe zi dupa masa...stiu ca tu mi-a scris pe Pm ca 1 ml...acum cat ii dau?Te pup ![]() Mami de Matei (09.06.2011) |
Cu multa placere.Farmacista a zis 1 ml de 3 ori pe zi dup masa pana la 3 luni,apoi cate 2 ml...dar pana la 3 luni trec colicile.E suficient 1 ml,dar daca mai da afara,mai da-i 0,5 sa fi sigura ca o luat acel 1 ml.N-are gust solutia,dar e apoasa si fii-mea nu vroia sa o inghita,o tinea in gura si apoi ii curgea afara,de aceea am preferat Infacolul,ca ala e mai gros si dulce si ii placea.Dar in zituatii extreme stateam pe capul ei pana inghitea si zeama asta
iulia82 spune:
Daii,e sigur ca e racit piticul? Iris pe la 6 luni a fost cu nasul super-infundat,ii curgea ca la robinet si mucii erau transparenti.Dupa 2 saptamani de ture pe la pediatru am descoperit ca facea mucii de la aerul conditionat.N-am tratat-o cu nimic,doar batista bebelusului folosita la greu.
andreealydia spune:
iulia, sa-ti dea Dumnezeu sanatate pentru binele pe care ni l-ai facut! i-am dat lui patric de 3 ori pana acum din solutia anti-colici, iar azi nu l-am auzit plangand decat ca trebuia schimbat sau din cand in cand din plictiseala. nici urma de durere!!! acum are 2 ore si jumatate de la ultima masa si da din maini si din picioruse fericit. inca nu-mi vine a crede ca am putut manca si eu la masa din bucatarie, ca am spalat vasele si am apucat sa ma si epilez!!!!!!!
inca o data va multumesc mult, atat tie, cat si medicului care a inventat minunea!
pupici!
luiza77 spune:
Ma bucur Andreea ca a functionat medicamentul minune....la noi inca fara nici un rezultat, in afara faptului ca da mai multe gaze, in rest tot plange si se strange de numa...oricum traiesc cu speranta ca in cateva zile se va ameliora si la el crizele.Doamne Ajuta!