Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 9
tzuna spune:
DAII-nici eu nu i-as da antibiotic mai ales ca nu face febra. Iar alcoolul boricat e f bun pt urechi numai sa nu fie timpanul perforat dar la voi nu e cazul ca l-a vazut orl-istul.
USCAT CU USCATORUL- nu am uscat nicidata parul copiilor cu uscatorul si nici pe al meu nu-l usuc decat dc vreau sa mi-l aranjez mai deosebit. Prima fetita e nascuta la sf lui februarie dar pediatra nu mi-a spus niciodata sa-i usuc parul (si avea destul) dar sa-i pun caciulita dupa baie si sa o schimbam dc se uda. Asa fac si acum la ambele fete. Dupa baie stergem parul (pe asta mica o spal zilnic si pe cap sau macar o ud)cu prosopul si punem o caciulita cam o ora dupa baie mai ales ca e vara, sunt 27-28 de grade in casa.
FONTANELA SI USCATUL- nu stiudc e vreo problema sau nu cu supraincalzirea dar prea bine nu cred ca e.
GAZA mea e bine, a redevenit cam plangacioasa dar in rest e bine, papa f bine, numai 1 data noaptea, doarme bine noaptea si ziua dar numai afara si stam prin parc dimineata de la 9.30 la 12 si seara de la 18.30 la 20.30. azi la 2 luni si cateva zile are 6 kg fara 50 de grame.
ch_dana spune:
@ iulia82: care dintre farmaciile de pe Maniu are acel remediu pt colici ? Eu am gasit doua :
- Multifarm (Jo-Jo) -str. Iuliu Maniu 14, tel: 021.4300425
- Multifarm (Jo-Jo) -str. Iuliu Maniu 186; tel: 021.4343965
As suna direct acolo sa intreb ce si cum, dar as prefera sa stiu la care.
Multumesc !
Dana &
Amelia (21.06.2011)
daii spune:
Am inceput tratamentul! I-am pus picatura de alcool boricat in ureche in timp ce il alaptam si nu l-a deranjat deloc, nici nu a sesizat ca s-a intamplat ceva. Apoi am pus ser si dezinfectantul in nasuc. Aici m-am speriat rau, ca dezinfectantul e ca solutia cu iod, dar mai maronie si l-a murdarit in nasuc de i s-a facut negru. L-am curatat si dupa 30 de min nu vreti sa stiti ce si cat i-am scos din nasuc! Sper sa fim pe drumul cel bun!
Diseara nu o sa-l mai usuc cu uscatorul. cu caciulita e mai greu, ca-i aluneca de pe par si nu o suporta deloc. dar decat sa facem vreo prostie, mai bine asa!
Va pupam dragilor!
anna_i spune:
nici noi nu ne uscam la par cu uscatorul. e drept ca suntem mai cheliosi, dar din maternitate ni s-a spus ca pana la 1 an sa facem zilnic baie la cap si apoi, jumatate de ora, caciulita. al meu nu vrea nici in ruptul capului cu caciulita, si acum, cand e foarte cald, am renuntat. il sterg bine cu prosopul si aia e... ![]()
luiza77 spune:
buna seara...Iulia te rog din suflet cand intrii sa te uiti la Pm si sa ma ajuti in legatura cu produsul pentru colici...sunt disperata , astazi a avut o zi groaznica, efectiv simt ca cedez, saracul este terminat, parca de la zi sunt si mai agresive colicile, nu stiu ce sa ii mai dau....daca mai sunt fete care stiu de acest medicament hemeopat si il gasesc va rog sa m anuntati si pe mine, am sa sun si eu maine la farmaciile respective poate imi pot trimite ei produsul...
iulia82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luiza77 buna seara...Iulia te rog din suflet cand intrii sa te uiti la Pm si sa ma ajuti in legatura cu produsul pentru colici...sunt disperata , astazi a avut o zi groaznica, efectiv simt ca cedez, saracul este terminat, parca de la zi sunt si mai agresive colicile, nu stiu ce sa ii mai dau....daca mai sunt fete care stiu de acest medicament hemeopat si il gasesc va rog sa m anuntati si pe mine, am sa sun si eu maine la farmaciile respective poate imi pot trimite ei produsul... Mami de Matei (09.06.2011) |
Luiza,maine iti trimit sticlutele,pe vineri iti ajung,una tie si una Andreei.Scuze,dar azi am avut o zi plina si n-am avut timp sa intru.
iulia82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ch_dana @ iulia82: care dintre farmaciile de pe Maniu are acel remediu pt colici ? Eu am gasit doua : - Multifarm (Jo-Jo) -str. Iuliu Maniu 14, tel: 021.4300425 - Multifarm (Jo-Jo) -str. Iuliu Maniu 186; tel: 021.4343965 As suna direct acolo sa intreb ce si cum, dar as prefera sa stiu la care. Multumesc ! Dana & Amelia (21.06.2011) |
Scuze de confuzie,eu sunt din Baia Mare si vb de farmacia de pe Maniu de aici din oras.Solutia respectiva nu se gaseste in alte parti,poate doar in Cluj,unde s-a mutat domnul care o prepara.
luiza77 spune:
multumesc din sufletttttttttttttttttttttttttttttttt Iulia, Dumnezeu sa te rasplatesca pentru acest bine pe care il faci.
andreealydia spune:
salut!
iulia, multumim pentru ajutor! sa dea Dumnezeu sa aiba efect produsul, ca tare se mai chinuie bebelusii nostri! acum patric e pe burta mea, iar eu tastez cu mana stanga.
dar macar asa tace... azi e mai bine, caci dimineata a dormit linistit, de am putut face mancare si curatenie, ema e plecata cu tati, deci e bine. ieri, insa, a fost o zi luuunga, de incercare as zice.
daca n-ar fi crizele astea de plans isteric, ce bine ar fi! patric doarme tare bine, papa cam la 2 ore jumatate-3 ziua, iar noaptea la 4 ore, 4 si jumatate. la 3 saptamani are 4100 g, nascut cu 3100g. e tare dulce! deh, cioara isi lauda puii! ![]()
pe ema am uscat-o la par cu uscatorul de pe la 4 luni, cand se racise afara si-i mai crescuse parul. in fiecare seara! n-am stiut de precautia asta. dar foloseam si viteza si caldura redusa si de la o oarecare distanta... nu stiu ce sa zic... caciulita n-a purtat decat 10 minute dupa prima baita. lui patric i-au stricat freza in maternitate cand i-au punctionat un hematom, asa ca am fost nevoiti sa-l tundem, deci o vreme nu e cazul de uscat altfel decat cu prosopul.
vorbeati de kg in plus. eu am luat 12,5, am slabit in prima saptamana dupa nastere 7 kg si am ramas cu restul de 5,5. de 2 saptamani n-am mai scazut 100 de grame macar. dupa prima nastere, scadeam zilnic si mancam mult mai mult decat acum.
acum n-am timp sa mananc, ma si stresez cu 2 copii, dorm putin, umblu de 2 ori pe zi cate 2 ore jumatate si nimic in minus. o fi varsta?
mai astept... pielea arata bine, n-am nici o vergetura, doar ceva celulita pe coapse, dar aia era acolo de dinainte de sarcina
. acum folosesc gelul restructurant de la mustela, alternativ cu ulei de argan si de migdale dulci. asta daca apuc sa fac un dus si nu ma grabeste nasturel.
va pup!