Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cat despre diversificare
daaaaaaaaa
fiecare face cum crede
nici eu nu sunt de acord cu ea prea vremelnica
dar depinde si de bebe
eu la antonia AM TRAS RAU DE TOT
pana la 1 an am zis ca nu a mancat deloc fructe
nu a mancat bucatele si inca nu mananca
etc
veti vedea ca e in functie de bebe
si litera cartii o respecti in functie de copil
de cat de mancacios sau nu este

degeaba ma stresam eu
sa ii dau
aruncam o groaza de mancare
\pana am zis gata
fac cum vrea bebe
si asta e
mie antonia mi-a [primit f greu si laptele praf
i-am dat 3 luni laptic cu siringa
cate un mililitru
nu va imaginati cat de greu mi-a fost
si cata rabdare am invatat sa am
de aceea
mie nimic nu mi se pare straniu
e usor sa zici ca e bine sau nu intr-un fel
daca bebe vrea exact invers nu ai ce sa ii faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu deja ii dau petrei aproape la fiecare masa si ceva completare
ca n u ii mai ajunge
da nu mananca
decat 30-50 completare
o singura data a mancat 90ml
cand aud ce cantitati manaca ai vostrii ma crucesc
da bravo lor
copii cuminti
da ma gandesc ca petra mai bea si ceva san
sper sa ma tina sanul macar pana la 6 luni
offffffffffff
si la antonia am av ut la lapoticcccccccc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki, simo voi aveti mansarda sau pod??? noi tocmai de asta am ales sa fie cu pod (care poate fi mansardat in viitor) pt a evita caldura de sus...am o prietena care are dormitorul la mansarda si e groaznic ...de cald.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

nu, etajul e normal si mai e si pod deasupra ..cred ca l caldurile astea nu mai conteaza, trebuie AC neaparat..si noi inca n-am pus, am crezut ca putem trece vara asta asa..dr se pare ca nu
saptamana care vine cred ca ma duc in deplasare la mama cu ei si rezolva sotul problema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Miki, eu am dormitoarele lor f mari si acum de cand ea cald ii pun fiecare in cate un dormitor sa nu se inghesuie reciproc......Si vorba ta, noroc ca dorm noptile!
Lavi, eu am etaj si mansarda inalta, deci etajul nu-i chiar asa incins...cum e mansarda..La anul insa punem si noi AC...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

sunt mari si ale lor si in plus nici nu sunt incarcate de mobila dar e sufocant..ai mei oricum nu dorm impreuna

Mergi la inceput

sunt prima in dimineata asta

asa ca dau eu cafeluta, numai sa va treziti
ma duc si eu jos sa mi-o prepar, abia astept sa-i simt aroma
o zi minunata sa aveti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cami draga, ma bucura vestile! Dr Gabriela Pampu - o cardioloaga tanara foarte serioasa! deci mai vii in Bucuresti? Cand? poate totusi ne vedem!
Madutza multumesc! A fost frumos cu premiul anul trecut si mai ales ca am avut banii necesari pentru un studiu legat de infarctul la tineri, un subiect tare important si prea putin dezbatut! Sper sa-l pot continua dupa ce ma-ntorc la spital.
Miki, multumim pentru cafea!

Petru se intoarce toata ziua pe o parte, si in cosulet, si in pat, si in landou, e asa de dulce cum exerseaza!
Va pup

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata si-o cafea , daca mai vreti una si de la mine ca vad ca Miki deja a dat una Eu ar trebui sa mi-o bag in vena ca m-a trezit de m-a innebunit piscoata, a fost iar fornaita si se frichinea pe toate partile si cand a supt iar se sucea ca nu respira ea cum trebuie, i-am scos acum dimineata un muc dar numai dintr-o nara ca din cealalta nu a iesit nimic desi m-am chinuit sa trag cu gura cat am putut de tare si nika si parca tot se aude ceva ceva... am sa ii mai pun niste apa de mare mai tarziu un pic si sa vedem poate scot si din cealalta nara ceva tre` sa ii colectionez ca astia-s primii ei muci si prima data cand am vazut ca se fornaie m-am cam speriat, deh... ca sa am ce imi aduce aminte mai tarziu in viata si sa rad ca ce bleaga am fost

Daca va e prea cald la Bucuresti veniti la Londra ca deja ma dispera vremea asta, gri, inchis si sta sa ploua, ieri la fel a fost si nu a dat un strop de ploaie macar, a stat asa mohorat toata ziua de cum m-am uitat pe geam azi imi venea sa ma bag la loc si sa dorm dar cine sa ma lase sa dorm ca piscoata e toata o agitatie si o veselie poate mai tarziu cand o sa o pun la san sa suga , poate mai trage un pui mic de nani si face si mami pe langa ea un nani mic M-am uitat pe site la vreme si arata ca o sa tot fie gri si mohorat toata saptamana si o sa ploua si sapt, viitoare , deci eu nu am timp frumos sa ii port toate rochietelele si fustitele de vara ce i le-am cumparat piscoatei o sa treaca vara, ea o sa creasca si o sa ii ramana mici si tot nu am apucat sa o imbrac macar o data in fiecare

Ma duc sa imi beau cafeluta ca se raceste si nu mai e asa buna mai citesc din urma iar ca desi am citit odata am uitat tot si revin daca nu adorm intre timp cu capul pe laptop

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata!

strumph, micuta Sophia seamana din c ein ce mai mult cu daddy

lalely, eu am Tefal din www.clickshop.ro/tefal-vs-4003-vitacuisine-compact-aparat-de-gatit-cu-aburi-1800-w/?ref=gads" target="_blank">asta dar era 400 RON cand l-am luat eu de Craciun

yasmi, nu stiu cate grade sunt in camera dar e ff cald, tin geamul rabatat si o culc intr-o pijama cu pantalon scurt si fara manecute. Am renuntat sa-i mai dau si cu ulei ca e prea cald si transpira rau. Noi avem etaj cu palca izolata deasupra+pod si tot ff cald la etaj, tb AC

dya, ce coincidenta la nume . apropos de dat sa guste, eu am avut scandal cu mama ca a pus degetul pe o friptura si apoi pe buzele baiatului. Eu ziceam la vremea aia ca ce mare greseala a facut..etc. Acum vad lucrurile ceva mai detasat, dar apropos de inghetata cica nu se copiilor pana la 3 ani....n-am retinut explicatia , eu i-am dat o singura data lui Cristi.

simo, da si la noi tot sus e toata caldura. Nici nu vreau sa ma gandesc la urmatoarele 3 zile...as zbura la mare si as dormi pe plaja , dar mai e pana atunci...

happiness, si eu vreau cartea depre diversificare.
m-a cam enervat pediatra noastra...la cristi batea in pinteni sa incep diversificarea la 5 luni, ca pana pe la 6 luni sa inceapa sa manance carne pentru a nu-i scade fierul din organism. Acum am vb cu ea si ma duc la vaccin pe 26, am intrebat daca ii pot baga mar si morcov pana atunci, si mi-a spus sa am rabdare pana ma duc la ea....nu ca sa am rabdare sa creasca sau altceva....ma scoate din sarite. In ultimul timp am dat spaga zzasistentei ca ea face vaccinul copilului, dr doar o consulta..poate nu i-a convenit...ca e mai acra..

cami, bafta la analize

strumph, e cald in Bucuresti, dar nici la Londra nu as veni..mai degraba la Constantaaaaaa!!!!

Au inceput astia sa sparga in fata curtii cu picamerul...ne schimba tevile de apa, iar eu tb sa plec la mama..sper sa am loc sa ies cu masina

va pup dulce si racoros

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ia sa vad daca ma duce neuronul sa mai scriu un roman, asa de dimineata, de antrenament

Alina06 si Ioanna, v-ati suparat pe noi astea de va spunem sa nu mai dati la bebe de 3 luni nimic altceva in afara de lapte ? ca vad ca dupa ce am scri si eu ieri despre asta ati disparut de pe aici sau poate stati si va ganditi mai bine la ce am spus noi mai toate despre diversificatul prea devreme si efectele lui in viata mai tarziu ? Eu sper ca asta sa fie , sa va fi dat de gandit si sa renuntati sa dati suculet de mar sau altceva la 3 luni... eu cand mananc un mar ma cam taie prin burta sau alte fructe, eu matur, dar va imaginati cum e la bebe de 3 luni ?

Ana2010, pai ne saluti si nu mai spui nimic altceva? hai cu (po)vestile ai de recuperat de cand nu ai mai dat pe aici

Madu81, a dat caldura peste tine la Botosani si nu mai vii sa ne scrii nimic nou despre bebe Adam ?

Mulineta , am uitat sapt trecuta sa iti spun ca te-am trecuta in listuta pe prima pagina sa ne arati si tu gogosica ta daca ti-a trimis parola si mail , daca nu striga tare sa sar(im)

Simona , vad ca te dai pe net la ore nepotrivite sa spunem adica nu pentru tine cand tu la ora aia de obicei dormi cred ca era prea cald si de aia nu puteai dormi, asa-i ? Sper sa mai fac un bebe, dar nu prea curand, oricum si piscoata a fost un miracol dupa cati doctori mi-au spus ca nu o sa pot niciodata s afac copii deci cine stie daca o sa mai pot face vreodata unul, dar tare mi-ar placea si un baietel Piscoata s-a mai dolofanit, o strig bolovanel ca o iau in brate si e grea in maini fata de acum cateva saptamani, asta dupa puseul de 3 luni a inceput sa asimileze mai bine , dar m-a supt non stop aproape atunci cand a fost puseul, vreo saptamana jumate chiar o sa o cantaresc sambata sa vad cat are acum dar cred ca bate spre 6 kile daca nu le-a si depasit

Yasmi si la noi avem parter, etaj si mansarda si avem un dormitor mareee si o baie sus si e super cald cand e soare si aici oriocum nu se ajunge la gradele din ro cand e canicula , dar se incinge imediat eu tot inca imi doresc sa dorm , sa adorm mai bine spus, sus in mansarda in pat ca deasupra am geamuri de alea verticale de vad cerul... as vrea sa vad stelele si luna cand adorm, dar precum londra e toata o lumina nu se prea vad nici stelele, poate mai degraba o sa vad avioanele ca aici prin apropriere sunt 2 aeroporturi si le vad mereu in toate directiile, seara e plin de luminite pe cer PS: cosul de picnic a fost ideea lui Nick , ca deh acum avem masina si putem iesi oricand in weekend la iarba verde pe undeva sa ne aerisim si sa mancam la aer curat , ca adevarti british ce suntem eu mai putin, ca-s romanca 100% inca, nici macar pasaport britanic nu am dreptul decat dupa 5 ani de casnicie, deci mai am de asteptat

Alexina vad ca ai ajuns acasa la mama si e tare bine, dar nu stiai tu aprola la wireless las ca vad ca ai desoperit-o acum si te asteptam cu impresii dormi cu plapuma pe tine , asa-i ? stiu ca si la mama tot asa e, cat d ecald o fi pe zi , noaptea e racoare si iti trebuie sa te invelesti si se doarme asa de bine

Millie, multumim de aprecieri poze noi cu frumoasele tale printese cand ne mai pui ? tortul ala arata yummy

dyadya, ignora soacra si tu zi ca ea si fa ca tine si sotului spune-i ca o sa aiba timp o viata intreaga sa manance inghetata si chimicale macar acum cand e asa mic si fraged sa il ocrotiti, ca mai incolo Dumnezeu cu mila in zilele noaster ca numai bio nu mai e mancarea de pe la supermarket

cami , ma bucur de vestile bune cand ne mai pui poze noi cu printesele ?

Miki, ceva vesti noi despre nepotica ? cum e cu Cd playerul, mai merge? mai scartie ceva? sau cere unul nou ?

Pisuc, eu am sa pastrez si eu cateva lucrusoare ca amintire, ca am si brataricile din spital si metrul de hartie cu care a masurat-o, are pe el scris numele si anumite date de la masuratoare... si de astea Petru e mare smecherie, ce mai face si ce mais pune nou ? Pozici mai multe de la botez cand ne pui sau nu ti le-a dat ca nu sunt gata ?

Ma duc ca se scartaie o piscoata langa mine, ii e foame cred ca e ora de papa

Zi buna si frumoasa va doresc, racoroasa daca se poate ca am auzit ca o sa va cam coaceti pana duminica daca vreti ceva aer fresh si racoros veniti la Londra ca mai mult de 12 grade nu cred ca sunt la ora asta

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

am facut o pauza de la treaba sa vad ce faceti. este o caldura la noi si iti taie tot cheful de treaba
vreau sa va zic ca inghetata a iesit superrr buna, nu ma asteptam ca asta facuta in casa sa iasa asa buna. asa ca am invitat-o pe mama la o cafea cu lapte si inghetata

vas ma crezi ca eu abia acum am vazut pozele cu puiutul mic? ce dulceee este, ce ochi frumosi are si printesica zici ca este model nu alta, cum pozeaza ea acolo

alexina bine ca ati ajuns cu bine. cred si eu ca de la aerul ala curat doarme bebelina neintoarsa, ii face tare bine.

bb_yasmi noi in camera avem 24 grade cam asa, chiar 25 cateodata. noaptea ii dau doar un body din ala subtire de vezi prin el dar cu maneca lunga. cu scurta are mainile reci pana la cot.

dya mie nu mi se pare corect sa se tot bage soacra in treaba ta mai ales cu mancarea. eu zic sa nu te iei dupa ea, fa cum crezi tu ca este mai bine. daca ai lapte suficient si ia in greutate bine nu are rost sa incepi cu mancarea inca.
spune-i frumos ca asa ai hotarat si sa nu mai insiste.
pe mine ma scot din sarite persoanele astea bagarete dar eu sunt mai asa si le zic direct, frumos sau mai ratoit depinde de starea mea de moment

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput