Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
roxy_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki1979 da si soacramea cand avea vlad vreo 7 luni cred, batea apropouri ca la ea in sat unde a copilarit e un bebe de varsta lui care manca cu o pofta de nedescris cartofi prajiti si zeama de la muraturi..si probabil si un carnat langa ca merge mai in gluma mai in serios nu trebuie sa pui la suflet...dar fii ferma pe pozitii ![]() mami de 2 prichindei |

cand aud asa idiotenii....
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
madutza tu dai bani la asistenta ca ii face vaccinul? a venit acasa ? eu nici nu m-am gandit sa-i dau, parca mi-e si rusine.
pai in tara asta numai asa merge?
si mie mi-a zis pediatra ca ne vedem la 6 luni dar nu mi-a zis sa-i dau ceva sau sa nu-i dau, si eu cascata am uitat sa intreb daca pot sa-i dau ceva sau nu

roxy_s spune:
fetelor, dar daca incep cu diversificare fix la 6 luni ce are? pana atunci nu-i dau nimic, nu supe, nu sucuri...
strumphitza dormi tot in camera cu piscotica?
azi ti-a luat-o miki inainte cu cafeaua![]()
![]()
roxy_s spune:
bebelina doarme. ieri a dormit de la 10.30 la 15. sa vedem azi![]()
![]()
dimineata o gasesc intoarsa invers cu capul la picioare, cu picioarele in sus pe capatul patutului si chiuind, azi noapte la 4 am gasit-o pe burtica...
millie spune:
neata
vin si eu la cafea ,fata mea sa trezit dupa ora 10
roxy_s spune:
azi fac cinste. este ziua sotului meu scump

cine mai doreste, cine mai pofteste...este destul pentru toata lumea.![]()
![]()
roxy_s spune:
cum dormiti voi cu geamul deschis? mie mi-e de tantari. si nici nu pot dormi cu geamul deschis, nu stiu de ce

dat pe spate da, dar nu deschis de tot.
strumphitza spune:
| citat din mesajul lui roxy_s fetelor, dar daca incep cu diversificare fix la 6 luni ce are? pana atunci nu-i dau nimic, nu supe, nu sucuri... strumphitza dormi tot in camera cu piscotica? azi ti-a luat-o miki inainte cu cafeaua Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
si eu tot dupa 6 luni o sa incep diversificarea, nici o zi mai devreme

si da, inca dorm in camera cu piscoata, am vrut de luni sa tai macaroana, dar nu am putut ca tocmai acum si-a gasit de mucit
dar sa stii ca sotul doarme in camera de langa asta unde stau eu cu fata si mi-e usor sa ii fac cate o vizita
... apropo de asta, pe mine ma doare epiziotomia si am sangerat ultima data cand l-am vizitat pe sot
nu stiu de ce ... plus ca mi se pare ca au cusut cam mult si e mai mica 
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
strumphitza spune:
| citat din mesajul lui roxy_s cum dormiti voi cu geamul deschis? mie mi-e de tantari. si nici nu pot dormi cu geamul deschis, nu stiu de ce ![]() ![]() dat pe spate da, dar nu deschis de tot. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
eu sigur nu dorm cu geamul deschis ca daca as dormi asa cu geamul deschis as prinde turturi
noaptea aici temp coboara destul de mult, sub 10 grade oricum... nu chiar spre 0 dar e frigut _
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
millie spune:
Roxi ,La multi ani ! sotului