Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cumatra, cu super intarziere (si rusinica, nu stiam ziua aniversarii), felicitari si toate cele bune tie si cumatrului, sa fiti fericiti si sanatosi! Si daca faceti no.2 poate puneti de o fititza ca tare vreau si eu o finuta. Noi am sarbatorit ieri niste ani impreuna (nu aia oficiali cu acte), cred ca e ceva timp de cand nu am sarbatorit asa frumos. In 4. Am luat tortulet si Alex a intrebat a cui e ziua si i-am explicat. Si ne-au cantat piticii LMA spontan, a fost tare dragut, seara, cu artificii pe tort.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Multi ani fericiti impreuna!!! Iti salut revenirea. Vii diseara la X-fit express???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, . La Xfit nu, posibil la abdomene, dar sigur la Zumba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Crishtina cu Robert , Nicole & 35+ Carlotta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Hai ca am crezut ca ai nascut

Deci... v-ati decis la nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, la mai multi ani fericiti, cu iubire si intelegere ! Foarte dulci copiii

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, scuze! Am fost cu copiii la Sanador apoi ta,man la 18.30 a avut M o intilnire (am alergat dupa copiii prin mall) apoi cind credeam ca ajung la Pilates am aflat ca vine o doamna sa ma ajute la curatenie asa ca am fost in Metro sa ma aprovizionez cu produse de curatat more. Maine ajung sigur. Trebuie sa imi spui cum e Zumba asta cu Petrisor???

Cristina foarte frumos numele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Fetelor, bine v-am regasit si multumesc de primire!
Eu am profitat de ultimele zile de concediu si am lenevit cu copii si sotul, putina curatenie, azi un film si leneveala singura! Copii ai reinceput gradinita de luni, dar e inca vacanta si nu sunt multi copii. Alexia plange putin dimineata, dar nu mai mult de 5 minute, micul dejun o face sa ma uite repede. De maine, eu la serviciu!

Sa fiti cuminti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Carlotta, frumos nume!

Turcoaicelor, acum ca e la indemana informatia, ce complex hotelier din Turcia recomandati? Vrem vara viitoare sa mergem si noi cu copii la un all inclusiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Carlotta, frumos nume!

Turcoaicelor, acum ca e la indemana informatia, ce complex hotelier din Turcia recomandati? Vrem vara viitoare sa mergem si noi cu copii la un all inclusiv...

Noi mergem pentru al 3-lea an!
Am fost la Papillon Zeugma in Belek, Delphin Palace Deluxe in Lara si Delphin Resort Deluxe in Alanya(anul asta)!
Ne-a placut in toate!
Ideea e ca nu are rost sa mergi la mai putin de 5*,parerea mea e ca toate resorturile din Antalya sunt ,,croite'' pe familii cu copii!Sunt cladiri mai noi ,mai vechi,dar gradul de confort este de 5* oriunde ai alege sa mergi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Hai ca am crezut ca ai nascut

Deci... v-ati decis la nume

Nu am nascut Speram sa mai stea macar cateva saptamani.
Da, am ales numele. Data asta mie imi place mai mult...dar se vor obisnui si restul. Ma bucur ca va place si voua.

Crishtina cu Robert , Nicole & 35+ Carlotta

Mergi la inceput