Strumfi de iul-aug 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 17
musso17 spune:
neatza
simona..da,da ar fi o treaba
..s-ar linisti si copilul ca deee e si asta un stres sa stai sa le bunghesti pe toate.
mychydutza spune:
neatza.............o cafea bea cineva cu mine?????????
dana, cand ti-e greu cu doi, gandeste-te ca puteai avea trei. varul meu avea o fetitza si a mai vrut un copil......a doua sarcina a nevestisii a fost gemelara. e ingrozitor de greu cu doi dintr-o data.....![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
ddanagh spune:
Ei Michi asa eu chiar am in familie un var indepartat cei drept care a avut prima dat o fetita si apoi la a doua sarcina inca 3 fetite
. F fff greu.
Eu sunt o fire mai perfectionista si acum nu mai am cum sa mentin aceeasi curatenie, nu ma mai pot ocupa de fiecare lafel de mult insa sunt sigura ca totul va fi bine.
Ma duc sa calc maldarul de rufe....in picioare ![]()
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
monicabo spune:
Neata!
Haha, mychy... sa stii ca asa ma gandeam si eu cand ne-am mai dorit un copil (avand-o deja pe Andreea): ce ar fi mdaca as ramane insarcinata cu gemeni?
.. adica ma ingrozea ideea, mai ales ca si Andreea ar fi fost f mica la momentul nasterii.. Am rasuflat usurata cand am vazut ca e doar unul.
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ioanaiub spune:

buna dimineata ![]()
Mychy, vin eu la cafeluta, poate imi mai trece somnul ![]()
eu sunt la munci, gata vacanta, a trecut cam repede ... copiii sunt la mama, acasa e o liniste ca la sanatoriu, mama rezista eroic ![]()
mychydutza spune:
fumatul e boala grea
mychydutza spune:
la multi ani Matei, la multi ani Iris & Karina!!!!!!

ddanagh spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi ani!!! Matei, Karina, Iris, Petru si cu Rares sa traiasca 
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Simo78 spune:
Multumim frumos! Va invitam si la tort si la petrecere ![]()
Dana asa eram si eu cu curatenia, toata ziua stateam in genunchi si culegeam scame, aranjam cartile perfect la muchie.... De cand il am pe Matei le mai zic in timpul saptamanii sa aiba grija la firmituri prin casa ca eu pana sambata nu dau cu aspiratorul nici de frica
prefer sa petrec timpul cu Matei, sa ne jucam impreuna, sa stau la un pahar de suc, un ceai de vorba cu sotul meu...mizerie se face, nicio grija! Chiar nu pot sa-mi petrec toata viata sclavagind prin casa (si oricum in juma de zi nu se mai vede nimic in urma mea), mai bine savurez momentele cu ei. Nu inseamna ca traim ca porcii, dar nu mai sunt asa perfectionista.
mami de Matei
28 iulie 2007 si
16+ cu
Gabriel