LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

si am mai pus din MM, cateva, cred ca de aici incepand . Daca le-ati mai vazut (sau pt cele ce le-au vazut pe fb), dati ignore.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Fetele, pt marea intalnire se mai baga cineva? a ramas 27 august, si pe lista cu "da" hotarat avem: Paula, Crispro, Bumblebee, Denisa, Adriana, Dragaica. Mai sunt doritoare? Haideti!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

mai fetelor, Stefi inca nu doarme la ora asta si nu da semne de somn, si a dormit la pranz de la 1 jumate la 4. Dupa amiaza nu mai doarme de mult timp, dar se culca seara pana in ora 10. Nu stiu ce are, parca e alt copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Crispro f. frumoase pozele, tu arati f. bine nu te mai plange, iar cretolinul e un scump iti vine sa-l papi cu strungareata lui. Piscinuta si locul de joaca sunt la voi in curte?
Am luat si eu o piscinuta si am fost ieri cu ea la plaja; nici n-a atins bine apa si s-a pus pe plans, in mare nici pomeneala sa intre...

Mergi la inceput

Laurica, nu o fi prea obosita Stefi de nu vrea sa doarma? Azi si al meu a dormit doar o ora, la1 juma s/a trezit, si de atunci nu am mai reusit sa il adorm. L-am culcat la 9, nu prea a mancat ( decat 130lp) , dar in 5 min a adormit.

Multam de complimente. Mai vreau sa slabesc vreo 4 kile, dar as vrea de la burta, ca aia e maaaaaare. Pozele de azi is la noi in curte ( stau in aceeasi curte cu cumnata si soacra). Cumnata are un copil de 2 ani juma, si sotul ei si socrii au cumparat cam tot de prin curte. A mea e doar piscina ( si aia primita de la nasi) si vreo 2 mingi. Am nimerit la fix, la toate gata.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La finalul zilei, zic si eu LA MULTI ANI SOTILOR DE OOANA SI ROXANA!!!!!

Crispo, ce mult mi-au placut pozele tale de azi, de acasa. Ce curte frumoasa aveti, cu ce loc de joaca. E minunat!!!!! Ce bine ca va puteti bucura tot timpul de spatiul asta.
Si m-am amuzat cum i se vad dintii lui Vald intr-o poza, e tare simpatic

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si noi avem probleme cu somnul de cand merge Andrei doarme mult mai bine ziua, fara trezeli asa de dese, cred ca e mai obosit, in schimb seara nu reusim sa il adormim, cred ca ii este si cald micutului. dar daca ne punem in pat in jur de 10 mai devreme de 11 jumate nu reusim sa il adormim, desi stam toti 3 in pat, si oricum cred ca noi adormim inaintea lui

in general se termina cu urlete serile, ca e atat de obosit incat nu se mai concentreaza si tot se loveste (nu tare), dar plaaangeeee!!! si se lasa cu urlete si cand vrem sa il ducem la culcare

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna mamici!

sarbatoritilor zilei (de ieri).

La multi ani, sot de Oana!!!

La multi ani, sot de Roxana!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Frumos meci a avut Bute

de Solnushka Natali - 13.07.2010