LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 16
crispro spune:
Bumblebee, felicitari pt 10!!! Se putea altfel?
Puiutz, noi nasilor nu le luam cadou. la noi nu se face nici taierea motului, doar primim cadouri si facem chef.
Anca( Antonia) nu te necaji, ca va fi vreme buna de aici inainte. Ba prea calduroasa. O sa ai timp de plaja.
Io ma simt excelent, tot intr-o vacanta.asta si pt ca mi-a venit prietena asta draga, si pt ca vremea e faina, dar mai ales pt ca si ieri si azi a stat sotul cu noi, a amanat lucrul. Asa bine e sa fim toti 3!!! Ba azi dimi a si venit cu mine la o juma de ora de plimbare, si cu piticul. A fost super!
Acum incerc sa culc copilul, am crezut ca va adormi pe loc, ca era rupt afara. Dar nuuuuuu... Asa ca mai asteptam.
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Anca si eu sunt la cta ( de fapt la medgidia) si mor de cald. Acum sunt la bunicamea la curte si e bine racoare dar imi pare rau ca nu ajung la plaja.
Apropo de parinti cocolositori, am o verisoara care a zis ca nu o duce pe fisa la plaja azi ca bate vantu :))) are 4 sau 5 ani copilul...
mara
Mami de
Mara Nicolle
(20.08.2010) si
14+
Alice_Elena spune:
Anca noi mai avem timp sa ne inspiram de la fete ca suntem printre ultimele
mara
Mami de
Mara Nicolle
(20.08.2010) si
14+
ochidut spune:
LA MULTI ANI VICTOR!!!! Sa cresti mare, sanatos, cuminte si destept si sa nu mai faci cucuie![]()
Alice, Larisa tipa de cateva zile de fiecare data cand se bucura tare la ceva. Cel mai rau tipa cand ne vede pe noi, pe bunica sau pe catelul nostru![]()
Puiutz, imi pare rau ca nu veniti la intalnire, dar nu fii trista, o sa mai intalnesti multi delfinasi la are si sunt sigura ca vor fi si alte ocazii de intalniri.
Cu vaccinurile, am fost alaltaieri la euroclinic, pana la urma am optat pt dna Sorohan, ne-a placut, ne-a raspuns la toate intrebarile, cu explicatii....
Am facut Infarixul. Pana acum am mers doar pe schema obligatorie, am facut doar la spital la nastere si Infarixul la 2, 4 luni, 6 (parca asa imi aduc aminte) si acum la 1 an. Nu am avut niciodata nici o reactie adversa la el.
Acum cu cele facultative...stau in cumpana, eu nu cred ca le vom face. Defapt nici nu cred ca vreau sa analizez ff mult, pt ca mai rau ma voi zapaci de cap si tot nu voi stii, parerile fiind atat de impartite.
Ce ne-a zis doctorita:
- acel vaccin cu 4 valente, inca nu se gaseste si ca oricum nu il recomanda pe acele, fiind destul de nou, netestat, nu se stie ce efecte poate da, are 4 tulpine prea puternice.
- cel cu 3 l-a facut, nu a avut nici un caz in care copilul sa aiba ceva dar stia de toate discutiile ivite pe tema asta; a zis ca ea medical a recomandat acest vaccin si ca l-ar recomanda si personal insa totusi insista pt el. este alegerea fiecaruia, sa mai studiez si eu, sa ii pun ce intrebari mai vreau si vom decide. mi-a dat de inteles ca nu crede ca se intampla ceva rau de la el, ca l-a facut, dar ca nici nu ar fi un capat de tara daca nu il face.
Deci, suntem oarecum tot in coada de peste.
Pana atunci, vom face insa setul de analize de la 1 an.
In rest, Larisa e mai mare si in inaltime si in greutate, insa asta o face totusi armonioasa, asa a zis doctorita
, ca desi e peste medie, si inaltimea si greutatea sunt exact pe acelasi punct pe curba.
Avem aproape 80 de cm si undeva pe la 10.700kg, nu ne puteam da seama exact ca se tot misca.
de Larisa Ioana 24.06.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena Apropo de parinti cocolositori, am o verisoara care a zis ca nu o duce pe fisa la plaja azi ca bate vantu :))) are 4 sau 5 ani copilul... |
pai eu nu-s asa cocolositoare, totusi daca in oras e vanticel, nu mergem la plaja ca sigur e vant. e nasol si pentru noi, ca intra peste tot nisipul ala, e si taios vantul cu nisip, nu ne stau nici palariile nici umbrelele, in apa intri dar cand iesi iti clantane dintii... nu pleaca marea nicaieri, se opreste si vantul asta candva sa putem si noi profita
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Alice_Elena spune:
Rodi, in cta abia adie un vanticel nici nu poti respira de cald ce e. Asa nu merg nici eu om mare daca bate vantu de iti baga nisipul in fund ![]()
Da aia e nebuna a bagat la antibiotic in copila aia de e tot timPul bolnava. Se lauda la maicamea ca nu a facut fisa decat de 4 ori rosu in gat anu asta :))))))
mara
Mami de
Mara Nicolle
(20.08.2010) si
14+
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI MARIUS, SOT DE OANA!!!
LA MULTI ANI SOT DE ROXANA!!
FETELOR, SA VA TRAIASCA SOTIORII SI SA PETRECETI MUULTI MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI IMPREUNA ALATURI DE COMORILE VOASTRE!!!
am terminat curatenia, astept puiul de zmeu de afara, e tare obosit, asa ca speram sa se culce devreme in seara asta. azi a papat si la pranz si seara peste, file de pastrav, ;la pranz ca un omulet mare, bucatele, seara facut pasta, ca era prea obosit.
mi-am gasit rochie 

la bien savvy, caut poza si va trimit sa vedeti.!! era la reducere, de la 2900 la 1000 ron,e albastra! si am luat si de cununie, redusa de la 1900 la 500! 

asa am eu noroc cu astia, si rochia de mireasa tot la reducere am luat-o si la pret mic ![]()
![]()
![]()
BUMBLEEBLEE FELICITARI!!! 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Alice_Elena spune:
Mie rochiioe de nunt mi se par cea mai proasta investitie. Ultima pe care am luat-o a fost 300 lei dar am avut noroc de 3 evenimente cu oameni diferiti si qm putut sa o port tot pe aia. Cea mai ieftina rochie am luat-o cand eram gravia, a costat 50 lei :)))) si am purtat-o de 2 ori. Toata lumea zicea ca e wow da nu stiau ce era ieftina ![]()
mara
Mami de
Mara Nicolle
(20.08.2010) si
14+
giorgia23 spune:
Am venit si noi de afara...a tras o tura de ploia azi pe la 6...acum ne pregatim sa papam si apoi sa vedem cand adoarme
...azi nu a dormit decat o tura de 1ora jum
Racusor ador rochiile de la bien savy
...ce reduceri misto ai prins
Rody da ii place Isei tare in piscinuta
N.buna fetelor si delfinasilor
...maine ma duc sa ma bronzez la curte la soacra
crispro spune:
pozici de azi cine doreste, cine mai pofteste.
De cateva zile are Vlad momente cand nu se mai zbate atat de tare in brate (ca vrea sa mearga), ci are momente cand sta in brate la mine si ma strange cu drag. Ioi, mor dupa clipele alea, numai cu el in brate as sta. Asa ma bucur ca ii mai place in brate. SI il pup de o mie de ori, si pun muzica si dansam amandoi. Mi-e drag de mor copilul asta!!!
Sa-l ajutam pe Alex