Aspirante optimiste> 20ani (699)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:
citat din mesajul lui draguta

luci pai e buna temperatura pentru a fi sarcina, acum daca ti-o iei mai demult sa poti compara..
eu sunt in ziua 21 si am inceput sa iau un tratament naturist pentru reglare hormonala, deocamdata am niste zig-zaguri pe grafic, sper de luna viitoare sa inceapa sa mi se regleze si mie ceva pe acolo

Pai luna trecuta a fost 36.7 constant...nu stiu voi vedea...oricum nici nu am prestat chiar cum trebuia...oi trei si oi vedea
Sa dea Dumnezeu sa dea roade tratamentul naturist

Lasa ca asa la "plezneala" iese de cele mai multe ori Zi Doamne ajuta, noi tzinem pumnii.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Da e foarte adevarat ca de cele mai multe ori se intampla cand crezi ca nu ai cum..mersi de incurajari
Haideti sa va zic ceva...acum doua seri am iesit cu sora mea la un suc , si patronul barului (care are aprox.80 mp)avea intr-un colt opus barului o lebenita netaiata deloc , iar eu ii simteam mirosul de parca era in fata mea.Sora mea si cu o prietena deja imi numarau simptomele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

dana0000 polidinul nu se mai produce de cateva luni. Din ce am mai auzit eu au inchis linia de productie pt ca vor sa o modernizeze si sa scoata un polidin imbunatatit, dar tare imi e teama ca nu vor mai scoate nimic.

Am scris intr-un post anterior ca eu gasisem in Craiova printr-o realtie la o farmacie cu 20 ron fiola, dar nu am mai cumparat si nici nu mai cumpar, de banii ai mai bine ma duc la un homeopat.

lucianamoga poate ne dai vesti bune peste 4 zile , e stiut ca se intampla atunci cand te astepti mai putin.

Tu graficul temperaturii pe ce site il ai notat? As fi vrut sa arunc si eu un ochi la el daca se poate

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:

Luciana multumim ptr coffe Poate totusi nu vin uratzii
Irmaria bafta multa scumpa!
MeAlex sa stii ca e bun ceaiul de napraznic! Vezi ca se prepara intr-un fel mai deosebit fata de celelalte ceaiuri, se lasa la peste noapte in apa, dimineata se strecoara si apa aia in care a stat parca se incalzeste si se toarna iar peste plante. Nu mai stiu sigur, daca am timp o sa caut. Eu am baut inainte sa raman insarcinata cu Eva Si cu Eva am ramas din prima luna. Apropo Mihaelafalt stiu ca medicii recomanda o pauza dupa anticonceptionale dar eu la sarcina cu Eva am ramas in prima luna de pauza si e un copil nemaipomenit! Bineinteles fiecare face cum vrea. La mine asa s-a nimerit si am zis "multumesc, Doamne" Unii medici recomanda AC ca sa puna un pic ovarele in repaus, ca apoi sa "isi dea" drumul si sa functioneze mai bine. Cica. Dumnezeu stie cum o fi mai bine, acum eu sigur zic ca bebe vine tot cand vrea el.
Va pup, o zi frumoasa tuturor, ma apuc de treaba ca am ... muuuuuulta rau de facut.
Sanatate va doresc, va pup pe toate si HAI SA FIM OPTIMISTE! Avem nevoie.
MeALEX eu iau gemoderivat de mladite de zmeur. Eu cred ca e foarte bun, am inceput sa iau dupa chiuretaj si imediat mi s-a oprit secretia aceea maronie. Mi se pare ca se ia din z1 pana la ovulatie. Eu asa am luat si iata ca mi-a venit CM la fix 28 zile dupa chiuretaj. Branca ursului ii dau sotului ca eu iau si asa prea multe. Eu iau elevit, acid folic, Cetebe de 2 ori pe zi, spirulina de 2 ori pe zi si de ieri iau si vitamina E (asta se ia in primele 10 zile) si gemoderivatul de mai sus 3 pe zi. Si de acum numar zilele. Sunt ziua 2.
Pupici la toata lumea!

POZE
Mami de Eva scumpa

Buna .
Eu am inceput sa citesc si raspund.
Stiu ca unii medici recomanda anti pentru ovare dar sunt si alte cai, eu sunt sigura ca rezolv cu ceaiul de coada soricelului am avut prea multe reactii adverse de la anti ca sa mai iau vreodata, poate sa imi zica toata lumea ca sunt indicate.Nu stiu daca voi ati patit ca dupa ce am intrerupt anti sa sangerez la contact sexual si sa patez tot pe langa mine iar pana dimineata curat, la eco nimic in neregula la control nimic si totusi ce e?Ciclul asta neregulat tot de la anti l-am capatat, Kg in plus nici nu mai zic ca aveam 48 cand am inceput sa iau si am ajuns la 70 acum mi-am mai revenit putin cu mult chin si am 62, greata, dureri de cap, chisturi nici nu vreau sa ma mai gandesc la ele.
Referitor la mladitele de zmeur cum iei 3 pe zi?Eu am luat inainte de a ramane insarcinata cate 3 ml pe zi dar luar si 3 ml de coacaz negru.Bine la inceput am luat 2 luni cate 2 ml de 2 oari pe zi apoi am redus.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:
citat din mesajul lui draguta

luci pai e buna temperatura pentru a fi sarcina, acum daca ti-o iei mai demult sa poti compara..
eu sunt in ziua 21 si am inceput sa iau un tratament naturist pentru reglare hormonala, deocamdata am niste zig-zaguri pe grafic, sper de luna viitoare sa inceapa sa mi se regleze si mie ceva pe acolo

Pai luna trecuta a fost 36.7 constant...nu stiu voi vedea...oricum nici nu am prestat chiar cum trebuia...oi trei si oi vedea
Sa dea Dumnezeu sa dea roade tratamentul naturist

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Lasa ca asa la "plezneala" iese de cele mai multe ori Zi Doamne ajuta, noi tzinem pumnii.

Of dragutza asa e, o colega banuieste ca are sangerare de implantare si ea ia pastile de slabit si nu va tine pe bebe daca va fi
Dar lasa ca o sa prindem barza bagaboanta si o jumulim ca sa nu mai plece de la noi

Elenusht la Synevo le-am facut.

Multumim ptr reteta de ceai de napraznic. Ia sa imi cumpar si eu

Miky nu mi-am luat temperatura ca am cascada Niagara in "instalatie" si mi s-a parut sarbos. Sa mai scada "cotele" si poate de maine mi-o iau. Eu mi-am pus termometru pe telefoane, telefoanele pe noptiera de langa mine, nu mai aveam cum sa uit

Pupici iar.

POZE
Mami de Eva scumpa

Cat te-au costat toate analizele? Ca as vrea sa le fac si eu dar inca nu dispun de resurse financiare si ai facut doar ce tine de trombofilie sau si celelalte.Eu sincer acum chiar nu stiu daca sa le fac sau nu ca daca a fost extrauterina nu cred ca au fost influentate de trombo si celelalte nu? Poate vorbesc prostii voi ce ziceti ar trebui sa le fac? Poate pana in decembrie-ianuarie ce am liber la fac un efort.Pana atunci va tin de urat voua si va mai stresez cate un pic, dar voi sa nu ma dati afara da? Ca de altfel cad in fundul butoiului.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui dana0000

Irmaria iti tin pumnii sa se prinda!
Si eu iau tinctura de zmeur,dar tot timpul lunii. Se ia doar pana la ovulatie? Am auzit ca face bine in caz de chisturi si cum eu am ovare micropolichistice am nevoie de ceva sa le curete,altceva decat anticonceptionale.
Branca ursului nu mi-a facut bine,mi-a dereglat cu 10zile menstruatia de faceam teste de sarcina non-stop.Fiecare cu organismul lui.

Stiti ceva de polidin? Eu nu am mai gasit nicaieri,am vorbit cu toate rudele si prietenii cu legaturi prin spitale/farmacii si a zis ca stocuri nu mai sunt si daca as gasi e posibil sa fie expirate ca nu se mai fabrica de ceva timp,dinainte sa anunte astia ca se inchide productia.

Pupici fetelor

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png
[/quot

Tot timpul lunii se ia zmeur, sigur ca eu am luat prescris de medic naturist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Neata fetele! Me Alex, Camcris imi pare rau ca s-au anuntat uartii. Cami incepi polidinul din Z1?
Va pup pe toate!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

nu incep polidinul pana nu merg la dr. cu ecograf aia a zis asa ce a simtit ia la mana nu ma iau dupa ea, astept sa treaca uratii si sa merg la dr.

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Irmaria iti tin pumnii sa se prinda!
Stiti ceva de polidin? Eu nu am mai gasit nicaieri,am vorbit cu toate rudele si prietenii cu legaturi prin spitale/farmacii si a zis ca stocuri nu mai sunt si daca as gasi e posibil sa fie expirate ca nu se mai fabrica de ceva timp,dinainte sa anunte astia ca se inchide productia.

Pupici fetelor

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

am vazut ca esti din bucuresti, eu am cumparat direct de la institutul cantacuzino de la farmacia lor este super ieftin la ei, asta daca mai au, da un telefon si intreaba

draguta ai PM

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mihaelafalt ref la gemoderivatul de mladite de zmeur, sunt ca niste fiole de plastic 1,5 ml fiecare. Ai dreptate, de fapt iau 2 dimineata si la pranz.
Analizele de trombofilie, am facut Profil trombofilie ereditara II care costa 770 ron si include

Antitrombina
Proteina C
Proteina S
Mutatia factorului V Leiden
Mutatia protrombinica
Gena MTHFR (nutatii C677T si A1289C)

Despre AC, intr-adevar sunt nasoale, si eu ma ingrasasem de la ele dar alte probleme n-am avut si am luat ani de zile, am luat vreun an si dupa ce nu am mai alaptat pe Eva si am fost ok. Imi crescusera insa trigliceridele si de vreo 2 ani nu am mai luat.

De cand ma tin sa te intreb, tu ai avut extrauterina, dar de ce te-au mai si chiuretat? Sau nu imi amintesc eu corect? Cum te mai simti, esti ok?

Multi pupici.

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Katy, le iau pe rand: legat de job, s-a inchis departamentul si ne-a zburat pe toti...am facut de mai multe ori analizele hormonale (cum trebuie, in zilele care trebuie), totul e OK. Asa e, nu voi lua anticonceptionale, dar mi s-a parut f tare cum a ramas gravida amica mea :). Poate fi din cauza stresului, uneori imi iesea prolactina mare si stiu ca ea impiedica ovulatia. E destul de complicat cu mersul la medic acum, ar trebui sa ii spun direct ca vreau histeroscopie, ca asta ar mai fi de verificat...a, si ar fi rezerva ovariana, ca cine stie...Asa am procedat cu toti medicii la care am fost, le-am propus eu sa facem o analiza, pentru ca in general imi spuneau sa mai asteptam.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Me Alex imi pare rau pt job. Bafta sa gasesti un doc bun.
Luci acum ma simt bine. Am renuntat la Aulin pt ca nu ma simteam deloc bine de la el, era prea puternic pt mine. Sper sa-si faca efectul tratamentul. Oricum e destul de dur, 13 zile de antiinflamator si antibiotic. Dar sxe pare ca altfel nu prea scapi de BIP.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput