Aspirante optimiste> 20ani (699)
Raspunsuri - Pagina 21
mihacor spune:
buna fetelor...
eu intru sa va citesc,dar de scris nu prea am avut timp ca lucrez de ma sparg...azi e prima mea zi libera si prima zi in care nu ma trezesc de dimi cu greturi si stat pe WC...
va pupacesc pe toate...
lore asta ne trage teapa...
fetelor voi mai stiti ceva de nelia cris,normal trebuia sa fie la odisee,dar nici acolo nu a mai scris nimic...
9+
MeAlex spune:
Eu am capsule de napraznic, cum le iau? pana la ovulatie? O sa imi iau si gemoderivat de mladite de zmeur. Ce alte chestii din plante mai luati fetelor?
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
miky82 spune:
Am luat si eu mladite de zmer tincura picaturi si fiole eu le-am luat asa dupa ureche....in concluzie cum trebuie luate din ce zi si pana cand? o sa ma apuc si eu dar dupa ce imi vine problema... bine ar fi ideal sa nu mai vina![]()
aaaaa si cred ca am si mapraznic capsule

In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
gabyv spune:
Buna 
Imi place cand am ce citi cand mai intru. La noi azi este liber, asa ca profit de sotul meu ![]()
Miky, eu am facut 2 stimulari anul asta...oricum nici luna asta nu fac nimic si nici luna viit. Na, concediul... dr aici stau mult in vacanta
. Oricum azi am prins in mod special un loc la eco, inainte sa plece in vacanta. M-a chemat doar sa vada daca totul e ok si sa imi zica ce sa fac lunile astea de pauza.
Super ca luati naturiste, eu am fost la un homeopat si nu a vrut sa-mi dea nici un fel de "planta" , motivand ca "nu mai merg remediile bunicii"
... in fine...medicamente homeopate, eu nu am incredere in ele, sunt apa de ploaie.
Va pup 
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Mihaelafalt ref la gemoderivatul de mladite de zmeur, sunt ca niste fiole de plastic 1,5 ml fiecare. Ai dreptate, de fapt iau 2 dimineata si la pranz.Analizele de trombofilie, am facut Profil trombofilie ereditara II care costa 770 ron si include Antitrombina Proteina C Proteina S Mutatia factorului V Leiden Mutatia protrombinica Gena MTHFR (nutatii C677T si A1289C) Despre AC, intr-adevar sunt nasoale, si eu ma ingrasasem de la ele dar alte probleme n-am avut si am luat ani de zile, am luat vreun an si dupa ce nu am mai alaptat pe Eva si am fost ok. Imi crescusera insa trigliceridele si de vreo 2 ani nu am mai luat. De cand ma tin sa te intreb, tu ai avut extrauterina, dar de ce te-au mai si chiuretat? Sau nu imi amintesc eu corect? Cum te mai simti, esti ok? Multi pupici. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa |
Multumesc de raspunsul cu analizele.
Legat de extractul de zmeur si eu am luat din alea tiplate cand am citit pe net ca ar fi bun dar dupa ce am fost la doctor mi-a zis ca e mai rentabil la sticluta de 50 ml de la plant extract are dop si masori cati ml vrei sa iei.
M-au chiuretat pentru ca la eco se vedea si in uter si in trompa, dar dupa analiza patologica a reiesit doar sac embrionar gol, acum nu stiu ce sa cred ca era mort si il pierdusem nu stiu ce sa mai zic.
Ieri m-am simtit bine azi ametesc foarte tare si aseara am inceput a sangera iarasi foarte putin dar e ca un stres, ma enerveaza cand vad ca nu se mai opreste.
Fetelor dati-mi un remediu ceva ma oparesc foarte tare intre picioare si pe picioare in jos dar si unde e dunga chilotilor, nu stiu ce sa mai fac si cu ce sa ma imbrac.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
draguta spune:
MeAlex si miky82 mie dr. mi-a zis sa iau gemoderivatele continuu 3 luni sa aibe efect si napraznicul la fel
miky82 spune:
| citat din mesajul lui gabyv Buna ![]() Imi place cand am ce citi cand mai intru. La noi azi este liber, asa ca profit de sotul meu Miky, eu am facut 2 stimulari anul asta...oricum nici luna asta nu fac nimic si nici luna viit. Na, concediul... dr aici stau mult in vacanta Super ca luati naturiste, eu am fost la un homeopat si nu a vrut sa-mi dea nici un fel de "planta" , motivand ca "nu mai merg remediile bunicii" ... in fine...medicamente homeopate, eu nu am incredere in ele, sunt apa de ploaie.Va pup ![]() |
Poate nu o sa mai fie nevoie de stimulare, si ce ti-a zis la eco e totul bine? iar in legatura cu remediile homeopate sunt de acord cu tine poate nu sunt asa grozave dar sti ca trebuie sa le incercam pe toate pentru ne a atinge scopul, cele mai bune sunt cele facute din batrani am simtit-o pe pielea mea.. pe la 14 ani am facut o infectie urata in gat aveam o basica plina de infectie si am mers bineinteles la dr si mi-a zis sa merg la o femeie (destul de invarsta pe vremea aia) din fetesti si sa imi faca ea un preparat pt gat, dr nu a vrut sa imi dea antibiotice, am fost la femeie si mi-a facut un fel de tinctura cu care faceam gargare iar in 3 zile si nu exagerez cu nimic mi-a trecut acea infectie urata continea din ce imi aduc aminte propolis, pelin, miere, ceva alcol oricum erau mai multe plante si oribila la gust, dar m-a vindecat.
Ma scuzati ca m-am lungit
In curand

dana0000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
am vazut ca esti din bucuresti, eu am cumparat direct de la institutul cantacuzino de la farmacia lor este super ieftin la ei, asta daca mai au, da un telefon si intreaba draguta ai PM ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Nu mai au acolo,a fost primul loc unde am intrebat.
Fetelor noi am prestat doar luni,in ziua in care s-a pozitivat testul de ovulatie, trebuia si inainte si dupa,nu? Offf...in fiecare luna la ovulatie facem noi cumva si unul nu e disponibil,ba sunt eu plecata,ba e el. Credeti ca asa se prinde ceva?Doar intr-o singura zi? Cat traiesc aia mici si inatatori? 1zi,max 2,nu?
http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png
miky82 spune:
| citat din mesajul lui draguta MeAlex si miky82 mie dr. mi-a zis sa iau gemoderivatele continuu 3 luni sa aibe efect si napraznicul la fel ![]() |
Le-ai luat incepand cu prima zi?, naprasnic ai luat capsule?
In curand

draguta spune:
dana stai linistita, daca e sa se prinda , se prinde si cu un singur contact daca totul e in regula, bafta