Aspirante optimiste> 20ani (699)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna fetele

vad ca barza e tare mofturoasa, chiar nu se mai opreste la nicio fata, vede ca ne-o dorim atata si ea merge la altele care nu se bucura prea tare de prezenta ei

SS-Tzuky la un CM de 21 de zile sigur e o dereglare pe undeva, stiu ca ai mai spus ca s-a intamplat si altadata, la fel am avut si eu o perioada buna CM scurte, dureri de sani, de ovare mai tot timpul si asta nu e bine. Stii in ce zi ai avut ovulatia?ce faza o ai scurta, ovulatorie sau luteara?

luci poate numai vin uratii, cat ai avut temp. astazi?

camcris in ce a constat tratamentul facut la sovata? poate isi va face efectul luna viitoare

irmaria ce ovul si ce endometru, peste doua saptamani sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Buna fetele

vad ca barza e tare mofturoasa, chiar nu se mai opreste la nicio fata, vede ca ne-o dorim atata si ea merge la altele care nu se bucura prea tare de prezenta ei

SS-Tzuky la un CM de 21 de zile sigur e o dereglare pe undeva, stiu ca ai mai spus ca s-a intamplat si altadata, la fel am avut si eu o perioada buna CM scurte, dureri de sani, de ovare mai tot timpul si asta nu e bine. Stii in ce zi ai avut ovulatia?ce faza o ai scurta, ovulatorie sau luteara?

luci poate numai vin uratii, cat ai avut temp. astazi?

camcris in ce a constat tratamentul facut la sovata? poate isi va face efectul luna viitoare

irmaria ce ovul si ce endometru, peste doua saptamani sa fie cu ochisori

Buna Draguta
Astazi a fost 36.8 , e asa de dupa ovulatie , intr-o zi a scazut la 36.6 , cam in zi 6 DPO , si apoi a urcat la 36.8 din nou.
Tu ce ne mai spui despre tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

luci pai e buna temperatura pentru a fi sarcina, acum daca ti-o iei mai demult sa poti compara..
eu sunt in ziua 21 si am inceput sa iau un tratament naturist pentru reglare hormonala, deocamdata am niste zig-zaguri pe grafic, sper de luna viitoare sa inceapa sa mi se regleze si mie ceva pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Neata fetele! Me Alex, Camcris imi pare rau ca s-au anuntat uartii. Cami incepi polidinul din Z1?
Me Alex ce s-a intamplat? De ce ai ramas fara job? Ti-ai facut si analizele hormonale? Daca sunt ok de ce sa iei hormoni aiurea? Inseamna ca in alta parte este buba.
Ylari felicitari pt rezultatele bune la analize!
Luci poate nu mai vine. Parca si Moni e in ac per cu tine, ia sa facem noi putina galerieHai cu II.
Irmaria tinem pumnii sa se implanteze bebita!
Va pup pe toate!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Citat:

luci pai e buna temperatura pentru a fi sarcina, acum daca ti-o iei mai demult sa poti compara..
eu sunt in ziua 21 si am inceput sa iau un tratament naturist pentru reglare hormonala, deocamdata am niste zig-zaguri pe grafic, sper de luna viitoare sa inceapa sa mi se regleze si mie ceva pe acolo

Pai luna trecuta a fost 36.7 constant...nu stiu voi vedea...oricum nici nu am prestat chiar cum trebuia...oi trei si oi vedea
Sa dea Dumnezeu sa dea roade tratamentul naturist

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Neata fetele! Me Alex, Camcris imi pare rau ca s-au anuntat uartii. Cami incepi polidinul din Z1?
Me Alex ce s-a intamplat? De ce ai ramas fara job? Ti-ai facut si analizele hormonale? Daca sunt ok de ce sa iei hormoni aiurea? Inseamna ca in alta parte este buba.
Ylari felicitari pt rezultatele bune la analize!
Luci poate nu mai vine. Parca si Moni e in ac per cu tine, ia sa facem noi putina galerieHai cu II.
Irmaria tinem pumnii sa se implanteze bebita!
Va pup pe toate!

Da Katy suntem in aceeasi perioada , ea a fost / este si in concediu deci sa speram ca macar ea sa vina cu o veste buna
Chiar demul nu am mai vazut motanele pe aici
Tu cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Eu luna asta am tratament pt boala inflamatorie pelvina, luna viitoare vrem sa mergem la Sovata la Lacul Ursu, deci poate in sept vin si eu cu II. Daca nu in sept iar am o lunba de tratament cu antibiotic si antiinflamatoare, daca nici asa nu vine in nov-dec fac histero. Of.... Vedem, poate vine totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:

Pai luna trecuta a fost 36.7 constant...nu stiu voi vedea...oricum nici nu am prestat chiar cum trebuia...oi trei si oi vedea
Sa dea Dumnezeu sa dea roade tratamentul naturist

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Lasa ca asa la "plezneala" iese de cele mai multe ori Zi Doamne ajuta, noi tzinem pumnii.

Of dragutza asa e, o colega banuieste ca are sangerare de implantare si ea ia pastile de slabit si nu va tine pe bebe daca va fi
Dar lasa ca o sa prindem barza bagaboanta si o jumulim ca sa nu mai plece de la noi

Elenusht la Synevo le-am facut.

Multumim ptr reteta de ceai de napraznic. Ia sa imi cumpar si eu

Miky nu mi-am luat temperatura ca am cascada Niagara in "instalatie" si mi s-a parut sarbos. Sa mai scada "cotele" si poate de maine mi-o iau. Eu mi-am pus termometru pe telefoane, telefoanele pe noptiera de langa mine, nu mai aveam cum sa uit

Pupici iar.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Eu luna asta am tratament pt boala inflamatorie pelvina, luna viitoare vrem sa mergem la Sovata la Lacul Ursu, deci poate in sept vin si eu cu II. Daca nu in sept iar am o lunba de tratament cu antibiotic si antiinflamatoare, daca nici asa nu vine in nov-dec fac histero. Of.... Vedem, poate vine totusi

Stiam de tratament , de aceea te-am si intrabat cum te simti.Sper sa fie cu folos tratamentul si sa te intorci de la sovata cu un bebe la purtator
Si pe mine ma tenta Sovata pentru vara asta , si poate chiar isi fac efectul tratamentele , dar mie nu-mi place Sovata ca statiune deloc , asa ca prefer sa merg cu sotul intr-o delegatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Irmaria iti tin pumnii sa se prinda!
Si eu iau tinctura de zmeur,dar tot timpul lunii. Se ia doar pana la ovulatie? Am auzit ca face bine in caz de chisturi si cum eu am ovare micropolichistice am nevoie de ceva sa le curete,altceva decat anticonceptionale.
Branca ursului nu mi-a facut bine,mi-a dereglat cu 10zile menstruatia de faceam teste de sarcina non-stop.Fiecare cu organismul lui.

Stiti ceva de polidin? Eu nu am mai gasit nicaieri,am vorbit cu toate rudele si prietenii cu legaturi prin spitale/farmacii si a zis ca stocuri nu mai sunt si daca as gasi e posibil sa fie expirate ca nu se mai fabrica de ceva timp,dinainte sa anunte astia ca se inchide productia.

Pupici fetelor

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

Mergi la inceput