Cum gatesc carnea de vita mai tare?

Cum gatesc carnea de vita mai tare? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Se poate face ceva ca sa devina mai moale?



Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Oala de fiert la presiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Poti gati o tocanita de carne de vita la foc mic (olandeza).

Pui feliile de carne la prajit pe ambele parti intr in unt intr-o tigaie cu pereti inalti - si dupa ce s-a prafit un pic pe ambele parti, adaugi apa, ulei de masline, boabe de piper, foi de dafin si vin rosu, sare dupa gust.
Lasi la foc mic - cam 4 ore pana devine o tocanita super moale si gustoasa si o servesti cu pireu de cartofi sau de pireu de cartofi amestecati cu morcovi.

succes

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Mie mi-a spus un bucatar la un moment dat ca daca vrei sa fie f frageda carnea de vita se tine 24 de ore inainte in smantana. Eu insa n-am incercat, pur si simplu o uit la fiert in oala cu presiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Am sa incerc si eu sugestiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Mi-am mai adus aminte ceva ce chiar am incercat si a functionat: la cuptor in lapte de cocos (sun niste conserve, a nu se confunda cu zeama aceea transparenta, sucul de cocos) si cu felii de portocala...yummy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

azi vreau sa cumpar si sa fac si eu, singura reteta care functioneaza la mine: carnita taiata felii mai grosute, muuulta ceapa feliata, ulei, sare, puse in cucta aca oala sub presiune, cca 1,15-1,30 ore.
se serveste cu cartofi natur


_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Mamagiuliei, pui si apa? Sau se face in suc propriu? Stiu ca la oala minune nu se evapora nimic, de asta intreb.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Carnea de vita - daca e mai tare - eu o tin cu o zi inainte in frigider, cu lapte, ulei de masline si condimente. A doua zi e numai buna de gatit - iese foarte frageda.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

cand o pui la macerat adaugi si o lingurita de otet alb.




Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 8 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Cand gatiti vita batrana in oala in care firbe adaugati un tacam (o lingura de inox) si timpul de fierbere se injumatateste si carnea va fi foarte frageda. Nu stiu ce se intampla , dar va asigur ca gustul nu se schimba. Este valabil si pentru carnea de gaina sau orice carne care firbe greu. Este valabil si pentru ciorba de burta.



Mergi la inceput