Gravidute&Mamici de IASI (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Ce faceti? Nu se mai scrie deloc la odiseea Iasului?

Inesa cum esti? Vesti ceva ca sa scoatem

Anilansa cum merge treaba?

LenaC mai ai putin. Sarcina usoara in continuare si o nastere cat mai usoara.

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 20s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

dr-anca, multumesc de intrebare.
Darius e binisor, cu muci dar putini... eu azi am fost un pic mai naspa... la ora 6 burta era ff tare, si in timpul zilei ma durut pielea cand bebilina se misca...

Alina cu Darius Gabriel si 37+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

dr anca nici o veste de la mine. Tot 2 in 1 suntem , spre disperarea mea, caci ma misc f greu. Sarcina ta cum e? Ce ai in burtica? Mai zi-ne de voi

de si39+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

inutsa, anilansa

nastere usoara!!!!!

noi suntem putin mofturosi, nu stiu cum am reusit in acest sf de sapt sa racim putin( tuse, nas infundat, stranut) drept urmare am mers la dr azi! fiind f aglomerat mi-a adt trimitere la pediatrul , kre are cabinet in aceeasi cladire!! pot spune k am iesit cu capul patrat de acolo: a fost total contra diversificarii ntroduse inainte de 6 luni, a facut o grimasa pt fiiecare aliment pe kre il dau bobocelului, mi-a sugerat k este bine k odat pe luna sa fac un control general la pediatru, ba s-a luat ca bebe e putin cracanat si s avezi doamen e din cazua ca nu s-a administrat corect calciu si vitamina d, sau poate e o prob din viata uterina, dupa tot maratonul asta in kre am crezut k imi explodeaza capul, la examinat toual si sa vezi surpriza
; e normal!!!! singura lui prob este ca are rosu in gat, drept urmare mi-a dat un antibiotic( usor , zic unele mame) timp de 5 zile!!!am incput din seara asta , dar desi are un gust de fructe, iustin u s-a lasat pana nu si-a fcut greata si a varsat jumattate din ce ii dadusem!!!
sper sa fie mai usor maine si sa ii treaca cat mai repede, k in starea asta este si f motocos!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Neata!

Fetele pls spune-ti Anca, a fost o greseala nickul si am incercat sa conving adminul sa-l schimb dar a zis ca nu am argumente suficiente .

Inesa in sapt 14 mi s-a spus ca este 70% fetita si am ales si nume, desi nu este inca sigur ne mai gandim. Dr meu a spus ca se abtine asa ca pe 5 oct sper sa ma lamureasca dr Nemescu. Sunt bine cam grasa eu sper sa pun cat mai putine kg dar se pare ca doar cu sala as putea sa fac fata. Sambata am avut ceva contractii si m-am linistit totusi ca luni vroiam sa-mi reinoiesc abonamentul la sala. Incerc sa merg macar 10000 de pasi pe zi.
sa vina bebe mai repede!

Kmy si eu cred ca diversificarea nu are nici un rost inainte de 6 luni. Tot imi explica dr mea ca este alaptata Sara sa nu ma stresez dar familia era revoltata ca are copilul aproape 5 luni si nu mananca si altceva decat san. Dupa 5 luni ii dadeam suc de mandarine putintel de tot 20 de ml ma gandeam ca este frig si sa fie un supliment de vit C. Acum la al doilea nu m-as mai grabi. As fi fericita sa ii dau san macar 6 luni. In rest dr. oricum sunt pe contra este greu sa gasesti pe cineva in care sa ai incredere. Nu iti bate capul. Succes!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 20s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca
Kmy si eu cred ca diversificarea nu are nici un rost inainte de 6 luni. Tot imi explica dr mea ca este alaptata Sara sa nu ma stresez dar familia era revoltata ca are copilul aproape 5 luni si nu mananca si altceva decat san. Dupa 5 luni ii dadeam suc de mandarine putintel de tot 20 de ml ma gandeam ca este frig si sa fie un supliment de vit C. Acum la al doilea nu m-as mai grabi. As fi fericita sa ii dau san macar 6 luni. In rest dr. oricum sunt pe contra este greu sa gasesti pe cineva in care sa ai incredere. Nu iti bate capul. Succes!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 20s+
iulie 2008

eu nu am san de knd avea isutin 2 luni, de fapt de la inceput am facut completare pt k nu se tinea satul cu ce papa de la san!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salutare

Multumesc Anca. Da, am emotii ca mai am un pic, am impresia ca fuge timpul si in acelasi timp sta pe loc

kmy_black, tinem pumnii sa treaca repejor raceala.

Inutsa, scot si eu niste motzate

Hai Inutsa !!!

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Neata!

Kmy nu vreau sa te superi pe mine Stiu ca la copilasii cu lapte praf se incepe mai devreme diversificarea. Cel mai bine este sa faci ce iti spune instinctul de mama asta nu greseste, dr stiu ce scriu in carti si au uitat cum este cu un bebe in casa. Trebuie sa iei doar ce este bun din spusele pediatrului si sa incerci sa adaptezi la papica lui Iustin.
Aveti grija de voi si nu te stresa foarte mult.

O zi frumoasa!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 20s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!

anca si tu ce vrei, tot fetita? Cu kg in plus, am vazut mamici care au luat destul in timpul sarcinii si s-au "dezumflat" f frumos dupa nastere. Asa ca, relax

kmy si eu eram destul de debusolata la inceput cu bb, dar instinctul de mama te indruma f bine, cum zicea si Anca. Pt rosu in gat multi dri dau antibiotic din prima. Asa am patit si eu cu Bia:primul rosu in gat-antibiotic. Apoi m-am mai dezmiticit si am vazut ca daca e viral, merge f bine Tantum Verde pt rosu in gat. Daca ai inceput sa ii dai antibioticul, da-i si ceva pt refacerea florei intestinale, gen Biotics Baby, Enterolactis, Protectis. Sanatate

lena multam de motate! Azi e DPN dar deocamdata bb nu da nici un semn, dar ziua e lunga, nu? Sa stea, totusi , cuminte pana diseara cand "aterizam" din nou in Iasi

de si40+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Chiar daca incepe travaliul in Moldova, ai timp sa ajungi, ca spuneai ca esti aproape.
Noi tinem pumnii sa fie tot bine si bebe sanatos, asta e cel mai important
Cine sta cu Bia cat o sa fii la maternitate? Ce spune de faptul ca o sa isi vada in curand fratiorul?

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput