Gravidute&Mamici de IASI (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!!
kmy sanatate multa!!!si sofia e putin racita,cu febra ,rosu in gat,tuse...si suntem si noi pe tratamet cu antbiotic,aerosoli ,insa eu nu ma sperii am mare incredere in pediatra mea, de multe ori m-a salvat cu bia cind au fost probleme,cu toate ca am cerut si alte pareri si pina la urma tot la ea am ajuns,ma repet sunt foarte multumita de ea.
in legatura cu diversificarea...si eu ii dau lapte praf cam de la doua saptamini si abia acum incepem si noi sa diversificam la sfatul pediatrei...acum na fiecare stie ce e mai bine pentru copilul ei;si la Bia la fel am procedat caci nici la ea nu am avut sin

inesa mai ai putin si gata scapi de burtica,apropo arati foarte bine

anilansa sarcina usoara in continuare,si stai cumintica pt a naste la termen

anca sarcina usoara si important sa fie sanatos bebe si ce vrea doamne doamne

o zi frumoasa tuturor!!!si nasteri usoare pentru cele ce urmeaza sa nasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Eeeeiii, nu m-am aventurat asa departe acu la sfarsit, ci la cumnata in Roman .
Bia o sa stea cu taica-su, dar sigur o sa planga dupa mine caci e f atasata. Cand vine taica-su acasa, uite de mine, numai dupa el sta, dar ma mai striga, asa, sa fie sigura ca sunt si eu prin preajma

de si40+

bebe din burtica

Mergi la inceput

ella multam!Eu nu ma vad aratand asa bine, din contra. Dar las ca acus intru inapoi in hainele de ne-gravida
Pupam papusile tale! Tare mi-a fi dorit sa fac si eu 2 surioare
La ce pediatra mergi?

de si40+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

ella multam!Eu nu ma vad aratand asa bine, din contra. Dar las ca acus intru inapoi in hainele de ne-gravida
Pupam papusile tale! Tare mi-a fi dorit sa fac si eu 2 surioare
La ce pediatra mergi?

de si40+

bebe din burtica

lasa ca esti tanara si mai poti face un bebe fetita;eu mi-am dort mult sa fie si cel de-al doilea bebe fetita...
normal ca vei intra in hainele de ne-gravida avind in vedere ca nu ai pus pe tine nik,doar burticuta ,de la spate nici nu zici ca esti gravi
eu merg la dr cosofret adriana si m-am inscris si eu la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dragelor! Am lipsit motivat. Calculatorul nu a mers, apoi am avut petrecerea de mot a ficamii, iar acum am 3 ieduti mucosi, dar nu prea daramati de viroza!
Da am fetita mare! A implinit anisorul pe 14. Motul i l-am taiat sambata ce a urmat. Are 2 incisivi jos si merge singura! E o isteata! Pricepe orice si rupe multe cuvinte.
Pe Matei l-am dat la cresa. Initial m-am consumat, ca nu prea voiau d-nele de acolo sa se complice sa-l integreze. Mi-l faceau "pachet" la 12. Eu eram numai pe drumuri: la amiaza dupa el cu fata in spate, la 16 dupa David din nou cu fata dupa mine. In a doua saptamana le-am schimbat regula si il i-au la 15.30 Doarme dar nu prea mananca.
David E bucuros ca a inceput gradinita. Vorbeste vrute si nevrute. Ne distram copis de replicile lui. Acum pedaleaza singur bicicleta cu roti ajutatoare.
Dr Anca ma bucur pentru tine! felicitari pt sarcina!
Moldoveanca ce face Vladut? Tu esti bine? Cred ca nasti acolo.
Inesa a luat drumul maternitatii. Astept vesti cu nerabdare de la ei!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

aly sanatate copiilor!
Dc spui ca am luat drumul maternitatii? Eu sunt bine merci fara urma de contractii sau apa rupta

de si40+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna seara

a inceput iar activitatea pe aici vad ... BRAVO, chiar duceam dorul,

inesa... mai poti?... poate nastem impreuna...daca bebe tau vrea sa stea pina la 42
Anca... sarcina usoara in continuare... tot ce conteaza e sa fie sanatos.
ella, iti admir printesele de fiecare data pe fb... sunt adorabile, aaa FELICITARI pt cuvantul MAMA.
LENA... vad ca esti cam la aceeasi perioada cu mine ...dar daca nu ma insel tu nasti la Arcadia.
Aly[/b, FELICITARI, pt motul la faca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa, la fel si baietii... multa sanatate.

[b]moldoveanca, iulia, kriss, ... si celelalte fete ce mai faceti? ce va fac comorile

Despre noi.... Darius e cu muci si tuse, de care nu mai scapam...e un smecher si jumatate, eu sunt bine

Alina cu Darius Gabriel si 37+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Buna! Multumesc Alina! Multa sanatate! S-a dat startul virozelor, din pacate! Multa sanatate.
Inesa daca ai zis ca pleci fuga, eu am luat-o de buna!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Ella10 si Alynta sper sa treaca repede raceala.

La multi ani, Alina Mirela (cu intarziere )

[Edit] Alynta, am vazut pozicile. Ai o familie foarte frumoasa

Anilansa, am vazut si eu ca suntem aproape. Da, nasc la Arcadia.
Sunt tare emotionata. Chiar ma gandeam zilele acestea ca imi doresc sa experimentez un travaliu natural, fara inducere; adica sa inceapa contractiile, apoi sa se rupa apa si sa nasc repede . Vreau prea multe, nu?

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Poze de la motul Mariei!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput