Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare!!
slaba miscare!!noi suntem binisor mai mult eu am ceva pb.k ieri am ajuns la urgente din cauza la o colica renala si pe langa asta mi-au gasit si o infectie urinare destul de ''avansata''si tre sa fac un tratament cu antibiotic care il pot lua si cand alaptez;doar k ieri mi-au facut 5 perfuzii si azi nu pot alapta pana diseara dupa 7 si ii dau lapte praf si nu e prea multumit.dar ce sa fac mergem inainte.
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANNE si noi ne topim de cald. Am mai dat drumul la AC sau deumidificator. Va veni 1 km de factura dar asta e. Cand e racoare in casa si copiii dorm bine.

Cat despre subiect...... s-a pierdut.......

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 10 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (6 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Ohh COSTY imi pare tare RAU ptr colica asta! Si mai ales ptr pici. Sper sa nu uite tzatzuca! Ce Lapte praf ii dai? Sanatate multa iti doresc. Pup

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 10 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (6 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

buna seara!!
si pe noi ne omoara caldura!!
ii dau MELLIN 2!!Dar numa pana pe la 9 seara si gata dupaia ii dau tzitzica k tre sa iau si un antibiotic pt.infectie si am noroc ca il pot alapta fara probleme chiar daca iau antibioticul asta AMPLITAL.
restul nu mai zice nik???
sunteti inca prin vacanta??
pt.cele care sunt in vacanta inca distractie placuta si profitati la maxim de clipele libere.
iar celelalte zile cat mai frumoasa dar nu prea calduroase k murim
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Fetelor daca nu mai scrie nici una dintre voi aici , eu am sa mai las mesaje pe FB . Oricum mi-a facut placere sa va cunosc , chiar daca a fost pentru putin timp. O parte dintre voi comunica pe FB asa ca va pot gasi . Din cele care nu vor sa se alature , imi pare rau ca nu mai postati aici . Eu oricum arunc un ochi in fiecare zi.
Va pupam si va dorim o zi cat mai frumoasa!!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor,

ANNE la fel si eu, chiar daca mai scriu pe FB mai intru si aici. Problema e ca la mintea mea creata...eu cred ca nu mai vor sa scrie. Ca daca mi se zice ca nu este timp uite ca imi este cam greu sa cred acest lucru.Cum D-zeu eu cu 3 copii si servici si tot mai reusesc sa arunc o vorba. Nu se vrea. Asta e concluzia mea. Vabbe' ma duc sa strang rufele ca vantul mi le-a mutat de colo colo.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Dana asa cred si eu ...nu mai vor sa intre. Eu il am doar pe Giuliano dar face cat 2 ...tot timpul intre picioarele mele , nu prea doarme singur , marait caci este perioada dintilor , ore dormite putine (si din partea mea), terapie etc , si tot imi mai gasesc un pic de timp sa mai intru , ma mai relaxez un pic.
Va pupam!!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetili!
De vreo saptamana stau dupa zugravi, am pus carton gesso in 2 camere, scara din interior am zapacito cu pictura venziana, am schimbat battiscopa cam peste tot...incet, incet ii dau si mai multa viata casutei
mi-ar treb o canapea mumoasa si perdele in sufragerie, dar astept al 13 salariu

a plecat si vecina noastra pana la mama ei cai bolnava , asa ca, am de udat o mare gradinoaie+animale de hranit si curatat...imi apar in minte amintiri din copilaria

De luni incep si adevarat munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna seara!
Am ajuns si noi azi noapte in It, am avut un drum destul de obositor, cu asteptat la cozi din cauza traficului..dar sunt multumita ca L s=a comportat bine, ii place cu masina
A fost frumos in vacanta, desi nu am fost la mare sau in alte parti...am stat la socri si la mama mea...mereu ne mutam. L a fost fericit, a mancat de toate, a alergat, s=a jucat...Probleme medicale nu prea a avut, doar o piscatura de nu stiu ce insecta, si uite asa iar am ajuns la spital. L-a piscat de pleoapa, cand ne-am trezit dimineata avea un ochi cat o ceapa. Din cauza asta nu am mai plecat la bunicii mei, cum era planuit, si asta e marele meu regret din vacanta asta...
De acum trebuie sa ne #adaptam# la realitatea italiana si sa o luam de la capat cu rutina

Voi ce mai povestiti frumos?Am vazut ca lumea zugraveste (roxali, danangie ), spor la treaba, ca v-ati plimbat pe la mare!!Fain!

Saptamana buna!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

salutare fetelor!!
bine ai revenit printre noi KEMSY!!
noi suntem fffffff suparati k eu inca am ceva batai de cap cu rinichii astia si m-am saturat de dureri si pe deasupra nici EDY al meu nu vrea sa manance mai deloc de 2 sapt.aproape am inceput diversificarea cu legume si nu vrea nimik..
spuneti-mi si mie ai vostri pitici la fel au facut??nu vroiau sa manance nimik???cat timp o sa dureze asta k deja turbez
ce sa-i dau sa pape si cum sa-l fac sa accepte mancarea.??
cu lingurita nu avem pb.deloc doar cu mancarea din lingurita.
pupiki

Mergi la inceput