Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna seara fetelor
Roxali spor la munca in continuare!!
CostyHunny- sincera sa fiu eu nu am avut probleme cu Giuliano , mi-a acceptat orice . Am avut si noi o perioada ca nu-mi vroia fructele de nici un fel -proaspete sau omogenizate-, dar acum si-a revenit.
Depinde si cum le-ai introdus si in ce combinatii -pediatra are un rol major in cazul nostru caci am ascultat-o doar pe ea.
Noi suntem bine , i-a mai iesit o maseluta , caninii intarzie sa iasa dar gingiile sunt inflamate rau .
Maine incepem terapia si speram sa ne dea si noua ceva vesti bune.

Va pupam si va dorim o seara buna!!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata ...va las !!!!Vine cineva?

Kemsy..bine ai revenit din vacanta!!!

Restul fetelor..unde umblati???Ioana,Stefania,Nafi....tot in vacanta,Abramburica...cum te mai simti,Alexandra...ai revenit din Romania???

Ati inceput pregatirilept azilo,scuola???Giulia mea in fiecare zi cica pleaca la scoala!!!!

Costy...greu cu duversificarea,Giulia mi-a mancat abia pe la un an ,cand am intarcat-o,Sebastian vad ca mananca dar trebuie sa ii fie foame tare ca sa accepte lingurita.Eu fac asa: in jur de 8 il alaptez,pe la10-10,30 fructe (in care ii pun si o lg de cereale de orez9 la 12.30-13 piureul de legume...daca mai ciuguleste san in programul asta nu mai mananca bine.

fug ca ma solicita Sebastian!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

BUNA.
Am intrat doar sa mai vad ce faceti.Imi era dor de voi

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Cred ca sunteti inca in concediu.
Rectificat semnatura.
Dau si cafea,de mult nu am mai dat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna seara dragi mamici

Slabuta miscare pe aici
Noi suntem destul de bine . Astazi am avut fizio si am facut si vizita la ortoped . In linii mari , merge destul de bine . Trebuie sa schimbam proteza caci a ramas mica . In cateva zile este gata . Pe 20 avem vaccinurile si speram sa le trecem fara efecte colaterale.
Va pupam si va dorim o seara buna !!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
costy, eu cred ca nu e bine sa-l fortezi, am inteles si eu asta cu L. Daca nu vrea acum, tu persevereaza, cate putin sa-i dai, si cate un fruct, nu combinatii. Oricum, sa nu te astepti sa manance cantitati impresionante, dar vei vedea ca isi schimba gusturile pe parcurs.
anne, cred ca e chin mare cu dintisorii. E bine ca terapia da roade, poate scapati de proteza dupa ctrl din septembrie.
georgy, ce draguta Giulia cu mersul la scoala Tu ai emotii?
I-ai pregatit tot, hainute, gentuta?
Nafi, pe unde umbli?
Yoana, cum merge lucrul?Ce nazdravanii mai face pitzi?
Lalexandra, ati revenit in Italia?
danangie, roxali, gata zugravitul?
monica, ce face Denis?

Noi suntem bine, azi am avut un interviu pentru un job, astpt rezultatul. Daca e sa fie, merg part-time, pentru inceput. L e bine, toata lumea imi zice ca a crescut, ca s-a ingrasat , e un smecher si incepe sa vb pe limba lui

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetelor!

Georgy , Kemsy eccomi!

Am intrat scurt aseara de am mai citit cate ceva ca eram in urma.
Dar acuma nu-mi mai amintesc ce-am citit nici sa ma bati! Sunt ametita ca toata ziua Ricky a fost marait , plangea din orice, super nervos...n-a dormit De la un afurisit de canin care nu mai iese odata!

Am fost si la mare, musiu s-a distrat de minune si noi ne-am stresat ca a trebuit sa alergam dupa el tot timpul, la masa statea doar cat manca el si dupa aia adio...dadea sa sara din scaunel. asa ca am mancat cu randul de am zis ca mai bine ne distram acasa!

Dar ma rog...idea a fost sa mergem la mare ptr Ricky ca ii face bine si ne bucuram ca i-a placut. Poimaine mai pleaca marito la munca vreo 5 zile dupa care concediu din nou asa ca o sa ne luam iar talpasita la mare vreo 2 zile si la socri.

Maine la 10 ma duc la asilo cu musiu asa vreo ora ca sa ne intalnim toate mamicile si cu piticii din dotare. ricky incepe inserimento pe 4 octombrie asa ca mai copilareste un pic

O sa mai intru cu alte povestiri si poze cat de curand pot-

Pana atunci va pup pe toate si sper ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

nafi, e bine ca mai profitati putin de caldura si mergeti la mare Faza cu mancatul pe rand o cunosc!!! Eu acasa ma simt f bine, o iesire e stres, nu relaxare, de cand e L...Daca sunt cu marito dupa mine mai preia si el "responsabilitatea"
Sa ne povestesti impresii de la marea intalnire

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Neata fetele...va las !!!

Repede ca s-a trezit Sebastian si se miorlaie in patut!!!

Nafi bine ati revenit din concediu!!!Asa e perioada asta cu piticii...mereu in miscare si nu stau o secunda.Dupa 2 ani se mai linistesc,adica tot nu stau dar devin mai "responsabili" si nu mai stai mereu de ei.
Cat despre canini..stiu cat de durerosi pot fi.lui Ricki sa iasa repede!

Kemsy ..succes la job!!!Sa fie asa cum vrei tu!!!

Anne...eu inainte de vaccin ii dau lui Sebi niste granule homeopate.Thuya Occidentalis 9ch, ii dau cate 3 granule..pt cateva zile ...e impotriva efectelor vaccinului.la Sebi functioneaza,fara febra si fara agitatii,maraieli!

Nelia...cum a ramas cu semnatura???

Elly...tu cum esti? Nu mai stiu cand aveai termen...ai nascut??? Mai ai?? Da de veste daca poti

Dana...eu nu va am pe FB ...dar mi-ar face placere!!!Ce-ti fac flacaii?
Va pup..ne auzim!!!O zi frumoasa sa aveti!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Kemsy...Giulia e foarte incantata ca va merge la scoala( la gradinita)ca i-am spus mereu ca acolo deseneaza,se joaca cu copii..dar sunt convinsa ca nu stie ea ce inseamna intr-adevar.Acum e buuroasa ca are gentuta si o cara toata casa,spunand ca se duce la scoala.In plus i-am luat cismulite de cauciuc si pelerina de ploaie(tot pt la scoala) si sta toata ziua incaltata cu cismele,tot in ideea ca pleca la scoala.

Eu emotii momentan nu am..abia astept sa o duc,sa o vad printre ceilalti prichindei!

Si apropo de dinti...cum imi era tare dor de ei,i-au iesit si lui Sebastian 2 dinti jos!!!Si nu mai are programul acela frumos de somn noaptea..ci ma controleza lala 2-3 ore!!! Dar e un copil mereu vesel..asa ca trec cu vederea.

Gata va pup...trec la treaba!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput