Iul-aug 2011!HAI MAMUTZ&LAURA! SNTATE RAMONA! (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

HHAI MAMUTZ....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 36 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Laura, iti pumnii maine, nastere usoara, nu mai citii pe net, nu-ti otravii sufletul, sunt tot felul de informatii false, gandeste pozitiv, bebe o sa fie bine
Mamutz, nastere usoara si tie, recuperare rapida, un bebe sanatos
Ramona, fii puternica pentru bebe, te admir pentru forta ta si pentru tot ce ai indurat, nu am discutat niciodata pe forum dar iti citeam cu atata placere post-urile, ai o personalitate puternica, iti tin pumnii, o sa fie bine
Babylicious felicitari pt rezultatele bune.
Felicia, felicitari pentru fetita, ma bucur din inima pt tine, se simte din randuri cat de fericita esti
Eu am avut o stare mai speciala azi, imi vine sa ma cert cu sotul intruna, imi casuna pe el saracul, imi vine sa plang din orice, poate sunt hormonii de vina. M-am inchis asa de cand m-am mutat aici, nu prea mai ies acum, nu am nici o alta activitate si ma ocup si de fetita mea care are dificultati. Mi-e sufletul greu cateodata si nu o am nici pe mama confidenta, nu am fost niciodata asa apropiate, si nici nu a fost de acord cu sarcina, nu m-a intrebat o data cum ma simt.
Ma bucur ca exista forumurile. O noapte linistita tuturor

Mami de Emma Alessia si + 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui vn_edelweiss

Laura, iti pumnii maine, nastere usoara, nu mai citii pe net, nu-ti otravii sufletul, sunt tot felul de informatii false, gandeste pozitiv, bebe o sa fie bine
Mamutz, nastere usoara si tie, recuperare rapida, un bebe sanatos
Ramona, fii puternica pentru bebe, te admir pentru forta ta si pentru tot ce ai indurat, nu am discutat niciodata pe forum dar iti citeam cu atata placere post-urile, ai o personalitate puternica, iti tin pumnii, o sa fie bine
Babylicious felicitari pt rezultatele bune.
Felicia, felicitari pentru fetita, ma bucur din inima pt tine, se simte din randuri cat de fericita esti
Eu am avut o stare mai speciala azi, imi vine sa ma cert cu sotul intruna, imi casuna pe el saracul, imi vine sa plang din orice, poate sunt hormonii de vina. M-am inchis asa de cand m-am mutat aici, nu prea mai ies acum, nu am nici o alta activitate si ma ocup si de fetita mea care are dificultati. Mi-e sufletul greu cateodata si nu o am nici pe mama confidenta, nu am fost niciodata asa apropiate, si nici nu a fost de acord cu sarcina, nu m-a intrebat o data cum ma simt.
Ma bucur ca exista forumurile. O noapte linistita tuturor

imi pare tare rau sa aud ca te simti atat de singura
Mi se pare nedrept si crud ca vcineva din propria familie sa stea sa iti reproseze ca faci copii. Se simte singuratatea ta in voce si as putea spune un fel de strigat de disperare.
Incearca sa comunici cu sotul tau pentru ca voi 2 trebuie sa fiti o echipa. Orice ar fi sa fiti uniti. caci greutatile sunt infinit mai usoare cand ai alaturi de tine pe tatal copiilor tai! El ar trebui sa fie stalpul pe care sa te poti sprijini. Amandoi trebuie sa fiti asa unul pentru altul astfel...si pentru copii vostri!

Noi suntem aici, dar suntem trecatoare, ca orice in viatza asta. (asta nu inseamna ca nu vom fi alaturi de tine)
Viata virtuala e doar completarea celei fizice. Cand ai probleme ne poti spune, noi iti putem da sfaturi, cat putem cat ne pricepem.
Sper totusi sa gasesti si pe cineva cu care sa poti vb la modul fizic, sa poti iesi in oras, sa te deconectezi de problemele tale!

Numai bine iti doresc tie si familiei tale!

Felicia,de (Gabriel) si 35+ cu bulina Anamaria AMR 5 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Multumesc pentru raspuns Felicia
Imi pare rau, nu am vrut sa intristez, am stari asa, din fericire sunt trecatoare, sotul e mai introvertit, in plus are si o alta mentalitate, nu reusim sa comunicam atat de mult, nu reusesc sa ajung mereu la el oricat m-as stradui, e alaturi de mine, ma sustine dar imi lipseste ceva, nu vorbim aceeasi limba, sunt atatea detalii
si eu va doresc numai bine si iti multumesc pentru gandul tau in aceasta seara, a contat mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui vn_edelweiss

Multumesc pentru raspuns Felicia
Imi pare rau, nu am vrut sa intristez, am stari asa, din fericire sunt trecatoare, sotul e mai introvertit, in plus are si o alta mentalitate, nu reusim sa comunicam atat de mult, nu reusesc sa ajung mereu la el oricat m-as stradui, e alaturi de mine, ma sustine dar imi lipseste ceva, nu vorbim aceeasi limba, sunt atatea detalii
si eu va doresc numai bine si iti multumesc pentru gandul tau in aceasta seara, a contat mult

un gand bun si o floare nu ma doare sa dau celor care au atata nevoie de ele!

Curaj ca vine bb!

Felicia,de (Gabriel) si 35+ cu bulina Anamaria AMR 5 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Felicia ce ma bucur pt surpriza din burtica

edel, imi pare rau ce treci prin starile astea, or fi hormonii. Oricum, sotul trebuie sa fie alaturi de tine. Acesta lipsre de comunicare a existat intotdeauna??
E greu sa te simti singura, oricum...noi suntem aici langa tine, macar pt a-ti ridica moralul

Mama de Ana si 38+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna dimineata , dragi burtoace!!

Ce sa zic...cred ca asta e odiseea surprizelor ...
Mamutz sper ca e bine , am citit ca intra ieri in cezariana , sper sa fie si ea si bebelusul bine ..sau in cazul in care e azi :

HAI MAMUTZ!!!

HAI LAURA!!
Va fii totul bine nu te ingrijora

Off Ramona...sper sa se ia odata decizia si sa ii scape pe ea si pe Iustin de atata chin..Da Doamne sa fie bine

Felicia, ce ma bucur pentru tine!!!! Felicitari pentru fetita !!!

Edel ..nici nu stiu ce sa zic ... e tare greu cand nu poti comunica cu cel de langa tine..Si mie la inceput aici mi-a fost tare greu...Abia reluaseram o relatie care se terminase cu mult timp in urma si m-am trezit si intr-o tara cu alta mentalitate si nu aveam pe nimeni in afara de sotul meu...De abia la doi ani am strans prietenii si acum e ceva mai bine..

Babylicious multumim de informatii!!

Noi suntem ok, sarcina e inca sus si ma gandeam eu asa ca daca bebe a fost conceput in jurul datei de 10 octombrie ar trebui sa vina in jur de 10 iulie ca ar fi 9 luni...in fine..ganduri ..emotii nu..ca are tati mai multe

A..mi-am sters albumul ca si asa nu mai puteam pune nici o poza ...sper cand va veni bebe sa gasesc un pic si eu de spatiu ca sa ma laud cu minunea mea

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

da' de ce nu mai poti pune poze? Este o limita pe picassa?

Mama de Ana si 38+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Edelweiss, si o imbratisare. Altfel nu stiu ce sa-ti spun si cum sa te imbarbatez

Felicia, felicitari pentru fetita! Uraaa, ai pereche!

Nastere usoara, Laura! Totul va decurge f bine, sunt sigura

Oana, multumesc!
Ilida, nu mai fac biometrie, sincer, n-am avut bani si pentru asta, dar medicul a fost extraordinar, desi aveam programare numai pt Doppler, a zis ca nu rezista sa nu se uite si la bebe, ca e deformat profesional, si l-a si masurat. Sa nu mai spun ca am fost ultima programare, dupa care si-a pus un rucsac in spate, s-a suit pe bicicleta si a plecat. Foarte dragut, bland si modest. Chiar m-a impresionat desi ma enerveaza de mor ca-mi da chilotii jos pentru fiecare eco (este ecografistul de la Sanador, nu ginecologul meu), iar sotul se strica de ras si se declara multumit ca inca sunt atragatoare, se pare, din moment ce ma dezbraca doctorul

Si un poem, tot pentru mame:

Children Learn What They Live

If a child lives with criticism,
He learns to condemn.
If a child lives with hostility,
He learns to fight.
If a child lives with ridicule,
He learns to be shy.
If a child lives with shame,
He learns to feel guilty.

If a child lives with tolerance,
He learns to be patient.
If a child lives with encouragement,
He learns confidence.
If a child lives with praise,
He learns to appreciate.
If a child lives with fairness,
He learns justice.
If a child lives with security,
He learns to have faith.
If a child lives with approval,
He learns to like himself.
If a child lives with acceptance and friendship,
He learns to find love in the world.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata!
Sunt in urma rau cu cititul, asa ca nu va scriu decat sms-ul de la Mamutz!!!

"30.06.2011, ora 22:10, a venit micul Nectarie, 3200, 51, Apgar 9. Toate bune, am tras din tzatzici imediat ce au pus-o pe mami de pe targa pe pat. Motate pentru cine urmeaza."

Bine ai venit pe lume Micule Nectarie, sa iti fie viata plina de lumina si iubire!!
Va pup pe toate si mai revin, sper cu vesti super de la Laura!!!!

Oana 37+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput