Iul-aug 2011!HAI MAMUTZ&LAURA! SNTATE RAMONA! (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

ce ma sperie cel mai tare in povestea ramonei e ca asa se poarta cu un coleg de-al lor, doctor. va dati seama cum sunt cu pacientii care nu vin din bransa

mama de Carol (29.12.2008) si 37+ cu Patrick
blog

Sunt total de acord cu tine. Te pune tare pe ganduri. Pai noi, astia outsiderii ce pretentii mai putem avea?

Felicia,de pui (Gabriel) si 35+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 5 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Aici aveti o poza cu printesa lui mami

Doamne nu stiu ce e cu mine, insa am impresia ca imi pierd si ultimul neuron...ori de la oboseala, nu stiu . Am uitat tot ce am citit si ce vroiam sa scriu

Ma iertati

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81

multumesc frumos Ruxi! asa ma gandeam si eu la pompa manuala, dar apoi am zis ca daca dau banii pe ea si nu e suficient de eficienta si apoi alti bani alta distractie! m-am gandit si in perspectiva ca eu mai mult de trei luni nu o sa pot sta acasa si am zis sa fie eficienta si sa imi fac treaba repede cu ea sa am ce sa las copilului acasa sa nu faca foamea!

mersi oricum!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011)

Depinde cat de mult vei folosi pompa de san. Gandeste-te la aspectul asta. Daca vrei sa alaptezi si dupa cele 3 luni de stat acasa apai iti recomand cu succes o pompa electrica.
Eu am avut pompa de san manuala Avent. Foarte eficienta insa ...pentru folosinta pe termen lung sincer nu o recomand. Nu ca nu ar fi buna ci pentru ca vei ajunge sa o urasti la cata febra musculara vei face de la ea (eu am mentinut laptele inca 4 luni dupa ce m-am intors la seervici..la 3 luni de la nastere). Am ajuns sa o urasc, imi lua prea mult timp.

Acum mi-am luat o pompa de san electrica medela. Am experimentat-o cand eram cu matza la spital si am fost foarte multumita de rezultatele ei.

Acum decizia iti apartine! Uneori o investitie mai mare la inceput e mult mai rentabila pe termen lung!

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Subscriu si eu la ce a zis Felicia. Neaparat electrica!! Iar Medela este o firma foarte buna. Eu mi-am facut traba foarte bine cu ea.

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 33+

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Citat:
Depinde cat de mult vei folosi pompa de san. Gandeste-te la aspectul asta. Daca vrei sa alaptezi si dupa cele 3 luni de stat acasa apai iti recomand cu succes o pompa electrica.
Eu am avut pompa de san manuala Avent. Foarte eficienta insa ...pentru folosinta pe termen lung sincer nu o recomand. Nu ca nu ar fi buna ci pentru ca vei ajunge sa o urasti la cata febra musculara vei face de la ea (eu am mentinut laptele inca 4 luni dupa ce m-am intors la seervici..la 3 luni de la nastere). Am ajuns sa o urasc, imi lua prea mult timp.
Acum mi-am luat o pompa de san electrica medela. Am experimentat-o cand eram cu matza la spital si am fost foarte multumita de rezultatele ei.
Subscriu si eu la ce a zis Felicia. Neaparat electrica!! Iar Medela este o firma foarte buna. Eu mi-am facut traba foarte bine cu ea.
Si eu la fel, Medela electrica e minunata si usor de manevrat-intretinut. La fel ca fetele, m-am intors dupa 3 luni la serviciu (ceea ce o sa se intample si acum), si cu pompat inainte de lucru si in pauze, am mai alaptat pana la 1 an pe printesa mea mancacioasa! Am avut intai si eu Avent manuala - faina, robusta, dar am aruncat-o cat colo dupa cateva zile de chinuit si dureri de mana...

Miky, mai zi ceva de tine daca esti in zona, cum mai esti? mai mergi inca la serviciu?

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

multumesc fetelor! intru in seara asta sa ma documentez mai mult despre medela!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Felicitari pt rezultatele bune la eco Nu nominalizez pt ca mi-e teama ca uit pe cineva

Am citit astazi si am uitat cine a scris ca doctorul i-a masurat burta si i-a spus spus ca e de 36 saptamani si de fapt, dupa calculele ei are 33 de saptamani. Eu nu-mi dau seama cum prin masuratul burtii se poate estima varsta unei sarcini...

Felicia felicitari pentru Anamaria. Ti s-a indeplinit visul

Corry mie din culturile de col mi-a facut si papanicolau doar in primul trimestru.

Mergi la inceput

asa ...si acum am updatat semnatura

Felicia,de (Gabriel) si 35+ cu bulina Anamaria AMR 5 s!!!!

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Am citit astazi si am uitat cine a scris ca doctorul i-a masurat burta si i-a spus spus ca e de 36 saptamani si de fapt, dupa calculele ei are 33 de saptamani. Eu nu-mi dau seama cum prin masuratul burtii se poate estima varsta unei sarcini...

Mihaela

Pai sincer nu stiu cum poti sa estimezi varsta sarcinii prin masurarea burtii..De obicei asta se masoara sa vada progresia sarcinii. Acum nu ai cum sa faci estimari cantitative in ceea ce priveste varsta sarcinii

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Mihaela

Pai sincer nu stiu cum poti sa estimezi varsta sarcinii prin masurarea burtii..De obicei asta se masoara sa vada progresia sarcinii. Acum nu ai cum sa faci estimari cantitative in ceea ce priveste varsta sarcinii

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

O fi fost vorba de mine? Eu sunt in 32+ si bebe este in 34+, insa asta reiesit dupa eco, nu din masurarea burtii...
_
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Nu, Florina. Am retinut doar 36 sapt in loc de 33 sapt cat ar fi dupa calculele ei. Maine ma apuc de recitit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Felicia, felicitari pentru fetita. Daca se hotaraste sa fie leoaica vei avea parte si acolo de o personalitate puternica.

MihaelaV -eu sunt aia cu masuratul. Se delimiteaza baza uterului si se masoara distanta de la osul pubian peste abdomen pana la baza uterului. Nr. de centimetri indica nr. saptamanilor de gestatie. La mine pe baza UM , a ovulatiei si a primei morfofetale s-a stabilit ca as fi in 33sapt+3zile, insa din cauza diabetului puiul meu e mai mare ceea ce confirma masuratoarea 'peste burta' de 36sapt + eco de azi. Sper ca am fost coerenta. Mai multe nu stiu nici eu.

Cum aici in America monitorizarile eco se fac doar de 2-3 ori in sarcina ma gandesc, ca aceasta ar fi o metoda de observare a evolutiei sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

HAI LAURA.....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 36 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput