Ghiocei de martie-aprilie 2012

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Neatza burtici!

Noi am intrat azi in 7 sapt

Mami de 7.11.2006 si 7 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dac_cos spune:

Ceau fetelor! ma primiti si pe mine la voi in grup? Sunt noua pe aici si am vazut cele 2 liniute acum o saptamana chiar dc banuiam mai demult ca sunt insarcinata. dupa calculul meu am facut azi 5 saptamani dupa calculul dr ar 7 saptamani. N-am reusit sa ajung la ginecolog. Ma simt bine cu mici greturi cateodata. Va doresc multa sanatate la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela88 spune:

Buna, sper sa ma primiti si pe mine printe voi si s ma ajutati cu niste raspunsuri.Deci:ultimul CM 26 iunie, test de sarcina facut ieri a doua liniuta ff pala. Voi ce ziceti, nu mai am rabdare pana sambata cand merg la medic. sper s fie

Mergi la inceput

Mai fa-ti un test de sarcina , dar eu cred ca e bebe . mai multe amnunte o sa zica dr. la eco ca ai deja 7 saptamani ca si mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

dac_cos si mirela88 bine ati venit!
dac_cos probabil ca ai 5 saptam de la ovulatie si 7 de la um. medicii asa calculeaza
mirela88 cat de lungi sunt cm-urile tale? daca esti in intarziere cu cm-ul si ti-a iesit a doua liniuta pala e posibil sa fi ovulat mai tarziu. tin pumnii sa fie bebe si sa ramai printre noi

Monica, fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorym

Neatza burtici!

Noi am intrat azi in 7 sapt

Mami de 7.11.2006 si 7 +sapt

felicitari!! sa ai o sarcina usoara in continuare si sa stea bebe la caldurica pana la termen

Monica, fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyX2 spune:

Va salut fetelor...Bine ati venit noilor gravidute! Care cum mai stati cu greturile, crampele, oboseala ? Spec ca nu la fel de bine ca mine , eu sunt consemnata la domiciliu incepand de azi

Va pup si va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela88 spune:

cm-urile 32 de zile, simptome sunt ce-i drept cam putine dar ma gandesc ca poate sunt o norocoasa si nu trebuie s imi fie neaparat rau, ma doare burtica uneori mai ales noaptea, sanii foarte putin si am impresia ca mai tot timpul am temperatura.E primul bebe si ni-l dorim din tot sufletul, speram s fie ceva mic acolo.Multumesc pt incurajari si sper s raman printre voi, va pup si sarcina usoara la toate!

Mergi la inceput

Mie mi se face rau cand simt miros de legume gatite asa am simtit si in prima sarcina si acum. nu prea a pot sa mananc decat cruditati fructe si legume. Sunt tare stresata ca sa nu iau mai multe kg decat e necesar. Am ramas cu un surplus de kg si de la prima sarcina asa ca nici nu mam mai uit in oglinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyX2 spune:

Buna din nou! Dupa o zi intreaga de papat si dormit ( eu am program de bebe in toata regula), ma simt ceva mai bine si mi se facuse deja dor de "colegele" mele burtici . Draga mirela88, nu te impacienta, cel mai probabil e bb si la mine au fost 2 teste (trebuie sa specific ca erau cele mai scumpe de pe piata) pe care am vazut a doua liniuta pala si foarte pala... poate ai facut testul putin prea devreme? Mai fa unul sau cel mai bine , mergi la un control, doar ca s-ar putea sa nu se observe bucuria atat de devreme.

Va pupacesc pe toate si va doresc o seara placuta!

Mergi la inceput