Ghiocei de martie-aprilie 2012

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Pe mine ma streseaza petele maronii;
am citit ca e in regula sa apara, dar de fiecare data cand le vad ma impacientez sa nu cumva sa fie rosii si nu maronii.

Numai eu am problema asta?

teoretic maine intram in saptamana 7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyX2 spune:

Indu, fuguta la medic... Petele maronii de pe slip sun exact motivul pt care eu stau acum in pat! La mine, medicul a descoperit un hematom (din fericire, nu e prea aproape de bebica) si mi-a interzis sa mai fac efort macar pana la 12 saptamani. In prezent am 8 saptamani si 5 zile... deci ma asteapta o destul de lunga perioada de , intrucat zice medicul ca odihna constituie 90% din tratament in aceste situatii.

Multa sanatate va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela88

cm-urile 32 de zile, simptome sunt ce-i drept cam putine dar ma gandesc ca poate sunt o norocoasa si nu trebuie s imi fie neaparat rau, ma doare burtica uneori mai ales noaptea, sanii foarte putin si am impresia ca mai tot timpul am temperatura.E primul bebe si ni-l dorim din tot sufletul, speram s fie ceva mic acolo.Multumesc pt incurajari si sper s raman printre voi, va pup si sarcina usoara la toate!

sa stii ca nu e obligatoriu sa-ti fie rau. simptome putine eu am si acum la 8 sapt si uneori uit ca sunt insarcinata .
indu si eu zic sa mergi la medic sa vezi ce-ti spune, poate iti trebuie ceva tratament, repaus la pat etc.
happyX2 sper sa treaca repede perioada asta de consemn si sa fie totul bine

Monica, fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Cred ca mi se pierde bebe :(.

Dupa scurgerile de dimineata, am inceput sa am si ceva crampe. Am plecat de la lucru acasa sa ma odihnesc, pentru ca muream de somn.

Cand m-am trezit, deja aveam scurgeri de sange.
Eu nu sunt in tara acum si nu am reusit sa dau de doctorita care imi vazuse miercuri sarcina la ecograf.
Am sunat doctorita din Romania si mi-a spus sa iau Utrogestan.
Aici se da doar cu reteta de la farmacie, si desi nu aveam reteta, cumba am convins-o pe farmacista sa imi dae. Ea insa mi-a sugerat sa merg la urgente.
Asadar am plecat la urgente.
Acolo mi-au cerut o proba de urina si la baie am vazut ca sangerarea devenise mai abundenta.
La ecograf (cred ca era o rezidenta ca parea foarte tanara), s-a vazut la baza uterului urma unei pierderi de sarcina. Apoi, a mai invartit un pic bastonul ala in vagin si s-a mai vazut un punct care arata ca o sarcina foarte mica, asa cum vazusem acum doua zile la ecograful doctoritei mele.

Am intrebat daca nu imi da progesteron pentru mentinerea sarcinii, daca este intradevar aia mica si mi-a spus ca s-au facut studii si de fapt progesteronul nu ar ajuta precum se crede. Asadar nu mi-au dat nimic si m-au trimis acasa sa astept sa vad ce urmeaza.

Dar eu sunt foarte suparata.. nu stiu daca se poate salva ceva.

Mergi la inceput

indu poate totusi sangerarea e de la altceva daca zici ca inca s-a mai vazut sarcina. stai linistita in pat poate poate...

Monica, fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

noi il asteptam pe bb3 , dupa 2 baieti cucuieti parca ne dorim o si o fata cucuiata. dar nu-i bai nici daca o sa fie un alt nazdravan, o sa-l iubim cu tot sufletul.
dpn - undeva intre 1 si 15 aprilie, vadem ce o sa zica ecograful, ca la noi e poveste lunga cu CM...si la eco nu vreau sa ma duc decat martea urmatoare, macar sa vedem si noi ceva, nu doar un punctulet.

sper sa avem o odisee minunata, la finalul careia sa ne tinem in brate puiutii mult-iubiti!
multa sanatate mamicilor, aveti grija de voi!

ps: intr-adevat, "ghioceii" sunt dati la copilasii din 2009, am putea fi "mugurasi", "stanjenei", "nazdravani" "poznasi"...poate va place vreunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui indu

Cred ca mi se pierde bebe :(.

Dupa scurgerile de dimineata, am inceput sa am si ceva crampe. Am plecat de la lucru acasa sa ma odihnesc, pentru ca muream de somn.

Cand m-am trezit, deja aveam scurgeri de sange.
Eu nu sunt in tara acum si nu am reusit sa dau de doctorita care imi vazuse miercuri sarcina la ecograf.
Am sunat doctorita din Romania si mi-a spus sa iau Utrogestan.
Aici se da doar cu reteta de la farmacie, si desi nu aveam reteta, cumba am convins-o pe farmacista sa imi dae. Ea insa mi-a sugerat sa merg la urgente.
Asadar am plecat la urgente.
Acolo mi-au cerut o proba de urina si la baie am vazut ca sangerarea devenise mai abundenta.
La ecograf (cred ca era o rezidenta ca parea foarte tanara), s-a vazut la baza uterului urma unei pierderi de sarcina. Apoi, a mai invartit un pic bastonul ala in vagin si s-a mai vazut un punct care arata ca o sarcina foarte mica, asa cum vazusem acum doua zile la ecograful doctoritei mele.

Am intrebat daca nu imi da progesteron pentru mentinerea sarcinii, daca este intradevar aia mica si mi-a spus ca s-au facut studii si de fapt progesteronul nu ar ajuta precum se crede. Asadar nu mi-au dat nimic si m-au trimis acasa sa astept sa vad ce urmeaza.

Dar eu sunt foarte suparata.. nu stiu daca se poate salva ceva.

M-am regasit si eu in povestea ta. Doar ca fara urgente. La fel si la mine a inceput cu pete maronii(2 zile) si apoi cand am vazut prima sangerare credeam ca e de la implantare... dar nu a fost sa fie l a mine. Eu luam si utrogestan, dar nu a ajutat. Si daca rezidenta aia zice ca s-a facut studii ca nu ajuta progesteronul, oare ce poate sa ajute la mentinerea sarcinii?

Eu tin pumnii ca la tine sa ramana bebele acolo in burtica ta!

Va doresc tuturor SANATATE si sarcini la termen cu bebei sanatosi tun!

Le primiti si pe Alina_loca si pe Kovacsc aici la odisee cu voi? Fetele noastre ne-au dat marea veste cu II liniute

Va ca sa ma molipsesc de la voi ca sa se ia si la mine cu burticutza .
(cu drag,fosta gravidutza de odisee martie-aprilie2012)

Istoric: sarcina pierduta la 4+
Scopul: Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela88 spune:

dezamagire totala,am fost azi la medic si la eco nu se vede nimic, d-na doctor a spus ca e o posibila sarcina extrauterina sau bb e prea mic si nu se vede,mi-a dat sa iau duphaston 5 zile si s merg la un alt consult sapt viitoare, am mai facut azi un test de sarcina acasa sa fiu sigura ca nu am gresit data trecuta si tot II si de data asta, semne de sarcine extrauterine nu am............of nu stiu ce s mai cred.

Mergi la inceput

vivela buna venit la noi sa ai o sarcina usoara si o bebelina sanatoasa
DanyAnd imi pare rau sper ca data viitoare sa fie totul ok si sa-ti tii minunea in brate sigur ca le primi pe fete aici
mirela88 poate e prea mica sarcina sau poate ecograful nu e asa performant de nu s-a vazut nimic. daca era extrauterina nu se vedea? eu zic sa stai linistita ca nu-i face bine lui bb sa fii suparata. o sa vezi ca totul o sa fie bine, ai incredere in DD

Monica, fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

salutare

noi il asteptam pe bb3 , dupa 2 baieti cucuieti parca ne dorim o si o fata cucuiata. dar nu-i bai nici daca o sa fie un alt nazdravan, o sa-l iubim cu tot sufletul.
dpn - undeva intre 1 si 15 aprilie, vadem ce o sa zica ecograful, ca la noi e poveste lunga cu CM...si la eco nu vreau sa ma duc decat martea urmatoare, macar sa vedem si noi ceva, nu doar un punctulet.

sper sa avem o odisee minunata, la finalul careia sa ne tinem in brate puiutii mult-iubiti!
multa sanatate mamicilor, aveti grija de voi!

ps: intr-adevat, "ghioceii" sunt dati la copilasii din 2009, am putea fi "mugurasi", "stanjenei", "nazdravani" "poznasi"...poate va place vreunul.

Traiesc in Orasul Alandala

Juridic@nu a

Buna!
Woow..Felicitari Vivela si sa fie o fetita cucuiata!
Sarcina usoara iti doresc!

...
Si eu am unele simptome, dar nu stiu sigur daca e sarcina sau nu.
Sapt viit imi voi face un test, desi ma gandesc sa nu fie prea devreme, avand UM: 20 Iulie si CM fiind neregulat.
Am avut cateva picaturi de sange zilele trecute (o zi) si dureri in dreptul ovarelor. Pt inceput am zis ca am racit.
Abia astept sa vad daca vine bb3 sau nu. (nu a fost programat).

Tuturor va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi nascuti la termen!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput