Ghiocei de martie-aprilie 2012

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trifanauras spune:

buna , am aproape 7 saptamani ar trebui sa nasc in jurul datei de 28 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Buna fetelor,

Am asa multe emotii, incat ma bucur ca exista subiectu asta unde ne putem imparti experientele.

UM: 2 iulie

Testul a iesit pozitiv duminica 7 August, dupa aproximativ 6 zile de intarziere.
Astazi dimineata am fost la control: se vede la eco transvaginal o bulina neagra de 4.96 mm, probabil sacul embrionar.
Sarcina e prea mica pentru a se vedea embrionul: 5 saptamani si 4 zile. In doua saptamani merg la control din nou.

Am foarte mari emotii si imi doresc din toata inima sa fie bine. Ca si simptome, ma dor putin sanii si cam atat.

Stiu ca stresul nu face bine la bebe, iar marele meu stres e ca vreau sa treaca timpul repede sa ma asigur ca bebe e bine.
De obicei un pahar cu vin bun imi mai alunga din stres, dar de data asta cam trebuie sa ma abtin.

Va pup sa imi doresc sa avem impreuna cea mai frumoasa perioada din viata noastra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

intram si noi sa va uram sa aveti o odisee cat mai frumoasa,lipsita de evenimente triste si plina numai cu vesti bune .
am intrat la voi......gandindu-ma cu nostalgie.....la primele liniute...
sarcini cat ai usoare si bebei sanatosi va doresc....

Roxana25 SAPT. Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pdv spune:

ma alatur si eu1 am 10 sapt de sarcina si dpn 8 martie. sapt viitoare mercg la primul eco fiindca vreau sa fac morf deoarece si organele s-au cam format iar la inceputul sarcinii am avut cateva excese, suparari si o sangerare si ma tem sa nu fi fost afectat si bebe din burtica! eu mai am un baietel de 1 an si 8 luni si sper sa pot face fata la amndoi! va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyX2 spune:

Va pup, gravidutelor! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.... ce facem sa scapam de senzatia de greata? Sunt disperata , serviciul meu presupune si 1 ora naveta cu niste microbuze infecte , pline de "rromi" parfumati..... de cate ori ajung la job imi dau stomacul afara Stie cineva vreun remediu eficient si safe pt bebic? Ca eu una as vrea sa mai merg un pic la job, dar in ritmul asta, imi devine imposibil...

Multi pupici si burtici sanatoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

bun venit fetelor

Citat:
citat din mesajul lui happyX2

Va pup, gravidutelor! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.... ce facem sa scapam de senzatia de greata? Sunt disperata , serviciul meu presupune si 1 ora naveta cu niste microbuze infecte , pline de "rromi" parfumati..... de cate ori ajung la job imi dau stomacul afara Stie cineva vreun remediu eficient si safe pt bebic? Ca eu una as vrea sa mai merg un pic la job, dar in ritmul asta, imi devine imposibil...

Multi pupici si burtici sanatoase!!!

mie mi-a zis cumnata-mea (e farmacista) de Emetin ca ar fi foarte bun, nu e scump si e naturist. eu n-am avut nevoie de el, deci n-as putea sa-ti zic ca l-am probat.

Monica, fericita 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorym

Monna acomodare usoara.Asta e si visul nostru sa ajungem in state.

Mami de 7.11.2006 si 6 +sapt

Multumesc . Si noi visam asta de vreo 7-8 ani si uite ca pana la urma ni s-a implinit visul deci nu se stie niciodata ce va fi

Monica, fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

La rianna greata nu-mi trecea cu nimic si la mine a durat pana pe la 4 luni.
Am uitat sa zic ca DPN ar fi 28 martie dupa marimea embrionului, ca dupa UM ar fi 16 martie dar a fost ovulatia tarziu si de aici decalajul si minunea care a aparut in viata noastra

Monna sotul are viza pe 10 ani in state si a fost de vreo 6 ori acolo.Vom vedea ce ne rezerva viitorul .Avem abia 31 ani - suntem tineri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorym

Monna sotul are viza pe 10 ani in state si a fost de vreo 6 ori acolo.Vom vedea ce ne rezerva viitorul .Avem abia 31 ani - suntem tineri

deci sotul tau are viza de turist. noi am venit aici cu viza de munca pt sot dar speram sa obtinem GC sa ramanem aici. vom vedea...
pana una alta ne bucuram de sarcina, slava Domnului ca nu mi-e rau

Monica, fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Da...eu sunt mamica lui Riana Rebeca, creata care acum nu mai e creata...si la care precocitatea a dat in impresia ca doar ea le stie pe toate...

Multumim pentru primirea calduroasa.

Noi, dupa cum va spuneam, avem doar vreo 4 saptamani si 4 zile...dupa data ultimei menstruatii. Suntem in cautare de medic...pe aici oricum te iau in evidenta numai dupa 5-6 saptamani. Nu imi e inca rau, desi la sarcina cu Rebeca, prin saptamana a 5-6-a de sarcina eram in spital in perfuzii, pentru ca nu puteam sa mananc si sa beau nimic si vomam de aprox. 15-20 de ori pe zi. Sper ca de data asta sa fie altfel...pentru ca nu cred ca as mai suporta sa stau pana pe la 3 luni jumate in perfuzii in spital, cu inca un copil acasa.
In orice caz...deocamdata ma simt foarte bine si sper sa continue tot la fel.
Va salutam acum...sunt in pauza de la servici...dar va monitorizez de aproape

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006) si 4+

Mergi la inceput