*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
La multi ani celor care serbeaza onomastica!
Arianna va invita la suc si o felie de tort!

PS:de ieri ii tot scrie Mosului lista de cadouri. Azi a primit un autobuz Lego (asta si-a dorit). Isi mai doreste spitalul Lego, pe care ma pune sa i-l arat de cateva ori/zi la laptop. Cd a vazut azi autobuzul, m-a intrebat unde e spitalul i-am zis ca pe ala i-l aduce Mosul, asa ca m-a intrebat cd vine Mosul Cd a auzit ca mai e mult, a inceput iar sa 'scrie' lista de cadouri.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La Muli Ani Malinas!
sa fii sanatoasa si voiasa alaturi de barbateii tai! Te pup!

La Multi Ani tuturor ce-si sarbatoresc ziua numelui!

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Malinasului nostru simpatic, multa sanatate si multe impliniri din acelea de care doresti tu!

tuturor sarbatoritilor de astazi, sa petreceti frumos!

Noi avem din 2007 cam acelasi Graco pentru Ana pe care inca il folosim intreg. Am putea sa o punem doar pe inaltator ca ar veni bine centura la umar dar cat ii mai vine bine spatarul vreau sa il folosim asa cu protectie la cap. Oricum e un scaun practic si pretul bun pentru ce ofera el adica spatar reglabil pe inaltime, huse detasabile. Si a fost bine ca se si poate desface si folosi doar inaltatorul pentru ca de multe ori am mers cu el pana la aeroport si de acolo l-am luat in bagaj in timpul calatoriei sa-l avem.

Andreea felicitari mami curajoasa. Te asteptam pe aici cand ai timp cu impresii proasptee de mamica x2, cu poze si bineinteles cu un suflu puternic de optimism ca doar esti din "orasul vanturilor"
Madutza sunt tare dragalasi copilasii tai. Si au stat asa frumos impreuna la pozat. Nu mai zic de bubulina ca ea e o cumintenie probabil daca tine asa frumos bentitele pe cap.
Eli felicitari pentru jobul nou. Iti spun sincer ca o luam razna daca stateam atat acasa la facut mancare si spalat scutece. Parca 6 luni avea Ana cand am inceput sa lucrez cateva ore pe zi. Acum de fapt nu intentionam sa incep lucru asa devreme ca avea Iulia 6 luni cand m-a tot sunat seful sa incep sa lucrez partial.
Monicus vad ca iti plac tare mult perechile de fratiori. Ceva planuri sa aibe si Ana un frate/sora? sau va consuma ea toata energia.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Bravegirl, sa-ti traiasca printesa! mmm tort . Ariana este pe aceeasi lungime de unda cu mine..si eu m-am gandit zilele astea la Craciun...nu stiu de ce...

Otiliav, multumesc, Catalinei ii pun mai tot timpul bentite pt ca are urechiusele departate de cap...sper sa-si mai revina in timp. le mai da ea jos dar in general este f cuminte. Cu cine ai lasat copilasii cand te-ai intors la munca? sau lucrai de acasa part-time?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Multumesc de urari. Sanatate si bucurii sa va dea Dumnezeu la toti.

La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de ieri!

Otilia, Darling,

Am avut si eu 2 zile de concediu si am fost plecata un picut, dar azi sunt din nou pe baricade. Sper sa in septembrie sa pot sa-mi iau mai multe zile de concediu si sa recuperez.

Pentru cine e interesat si vrea sa cumpere am cateva cosmetice Penaten si Hipp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Imi place mult cum se joaca copii... mai ales impreuna,.. sunt atat de gingasi si haiosi.... dar si sunt frumosi si cand se joaca doar cu parintii.
Noi nu avem nimic in plan...dar niciodata nu spune niciodata...

Ce mai faceti voi? Cum a fost de ziua mezinei? Astpetam imrpesii si poze, bineinteles.
Va pupam de aici din Bucuresti.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Monicus vad ca iti plac tare mult perechile de fratiori. Ceva planuri sa aibe si Ana un frate/sora? sau va consuma ea toata energia.

Mergi la inceput

Scuze de intarziere. Bravegirl.... dar zilele acesea nu prea am deschis calc... La multi ani! cozonacicai. TAre haioasa este cu listuta pentru mosu... are grija sa ii scrie de pe acum ca sa nu cumva mosu sa indrazneasca sa o ocoleasca. Etse o fetita grijulie si isi face de pe acum lista cu ce isi doreste.

Ce mai faceti voi? Poze cu minunile tale cand mai pui? Cum te mai simti mamico?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

La multi ani Alina!

La multi ani Corina pentru Arianna!

Si La multi ani Criss!

Multa sanatate si bucurii o mie!

Iulia de o saptamana nu mai are pampers nici in timpul somnului. Pana acum nu a avut niciun accident. In parc spune daca are nevoie. Suntem pe drumul cel bun! Ii place foarte mult sa deseneze/picteze/modeleze cu plastilina. Si de abia asteapta sa mearga la gradinita.

Mergi la inceput

criss7 La multi ani mamico... sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii din partea micutei tale gingase. Ce mai faceti voi? Ce mai face piticotul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Criss!

Multumesc pt urarile pt Arianna!
Monicus, le fac poze aproape in fiecare zi, dar nu apuc niciodata sa le descarc/vad. Toata vara am fost pe drumuri, nici nu mai stiu cum arata calculatorul de acasa. Patrick doarme din ce in ce mai rau Incerc in fiecare zi sa ma adun si sa nu mai fiu asa obosita si nervoasa, dar nu-mi iese mereu. Imi pare asa rau ca nu sunt mama care visam ca o sa fiu. Imi propun mereu sa fiu mai activa, sa fiu rabdatoare, dar s-a acumulat prea multa oboseala. eu nu stiu cum se descurca alte mamici cu 2, dar eu, cu tot ajutorul pe care il am, tot nu apuc sa fac mare lucru peste zi. Tot timpul parca ma fugareste cineva
Deja nu ma mai gandesc la bebe3. Poate dc vine asa, neprogramat. Stiu ca o sa regret mai tarziu, dar acum nu ma mai simt in stare sa mai cresc inca un bebelus.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput