*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (133)*
Raspunsuri - Pagina 19
eliza_cri spune:
buna fetele
LA MULTI ANI!!!! cu intarziere celor care oarta nume sfant 
LA MULTI ANI!!!! ARIANNA,MALINAS SI CRISS sa ne traiti sa fiti sanatoase si iubite 

noi suntem in mare bine
va pupam 
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel
Antonia Stefania minunile mele
eliza_cri spune:
CORINA nu te mai agita atata mama perfecta este numai rin filme si cartile desteptilor, eu zic ca esti o mama mai mult decat ok. te pupam hai va creste si bb mare si va fi mai usor 
OTI
ancule iti explic pe pm ce si cum 

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel
Antonia Stefania minunile mele
Otiliav spune:
Criss, multa sanatate si sa fii mereu zambitoare si bine dispusa asa cum te stiu eu din poze!
pustoaica noastra draga!
Corina te cred si te inteleg. Si noi la fel cu pozele nedescarcate de cateva luni, cam 3. Dar nu asta-i baiul ci oboseala acumlata. Chiar faceam socoteala ca n-am mai dormit o noapte intreaga din ultimele luni de sarcina cu Elisa. Adica mai e putin si fac trei ani
. Si atunci cum sa ma mai mir ca nu-s tocmai bine la mansarda.
Bine ca a trecut primul an si e din ce in ce mai usor.
Cand e diferenta mai mare intre copii e mai usor pentru parinti dar sagetelele mele de exemplu nu prea se joaca impreuna. La diferente mici copilaresc impreuna asa ca macar e super bine pentru ei.
Apropo de fete. Ma tot "tin" sa iti zic ceva. Parca parca tin minte nu e tocmai bine ca o fetita sa se abtina sa faca pipi. In timp poate ajunge la infectie urinara.
Nu mai avem nici o graviduta pe aici? E criza sau e doar vara, la mare, la soare?
Madutza, am lucrat de acasa la inceput de fiecare data. Nici acum nu lucrez decat 40% dar daca e ceva urgent lucrez pana si norma intreaga. Ce facem noi acum e un compromis pentru toate partile adica noi parintii si firma. Nu mai spun de fete care ar vrea sa stau toata ziua cu ele acasa si deja incep miorlaiala de dimineata "mami nu pleca azi" De-mi vine sa lucrez noaptea cand dorm ele.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
criss703 spune:
Multumesc frumos fetelor pentru urari , asemenea va doresc si voua !

Urez si eu cu intarziere La multi ani ! tuturor Mariilor mici si mari si Alinei (Malinas) !

Fiind intr-o pauza la servici , va servesc si eu cu o felie de pizza , prajiturele si suc ...meniul de azi .

Ancaaa salsa zici ...ce fain ! dupa masa imi "petrec"si eu ziua la aerobic 
ps.Otilica "nu-ti fa probleme "(cum ar zice Sofi) esti poate cea mai intreaga la cap de pe aici si sti sa faci haz de necaz trecand mai usor peste probleme ! 
manumanu spune:
La multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor din aceste zile: Criss, malinas, Arianna, Sara Maria de Ramo, Diana Maria de lorellay. 
Noi am fost plecati peste weekend la tara, ne-am intors ieri (cand by the way ar fi trebuit sa dam tort pentru Radu, este ziua lui onomastica, dar e mai noua in calendar asa ca nu stie multa lume) si sambata plecam la mare, asa ca sunt tot intre bagaje si multe alte treburi, nu prea am timp sa citesc pe forum...
Cu olita stam muult mai bine, Anastasia nu mai face pisu deloc pe ea, doar kk
, iar Radu a incepout si el sa ceara tot mai des. Maine terminam prima tura de tratament preventiv cu Bronhovaxom, ca efecte secundare au avut cativa muci, dar in rest foarte bine.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
malinas spune:
criss, la multi ani! Multa sanatate, fericire si impliniri!
eliza, criss, manumanu, 

Otilia, eu mereu ma gandesc la tine cand simt ca ma lasa bateriile. Cum te descurci tu cu 3, nu ma prind. Cred ca unele femei sunt facute asa, sa fie mame bune, altele mai putin elastice, iar eu sunt din ultima categorie.
Eu raportez noaptea trecuta ca cea mai buna noapte de somn pe care am avut-o in ultimii 3 ani. Cand m-a trezit liviu de dimineata (ca ceasul l-am ratat)...a fost ca si cum am coborat de pe alta lume si pana am ajuns la servici am tot dormitat. Am baut o cafea ca sa ma trezesc. Mai vreau nopti de astea de somn.
Ramo2007 spune:
Buna,
Multumimesc pt urarile pt Sara...noi sarbatorim Sf. Maria in Septembrie, bunica mea era Maria si de Sf. Marie Mare, acum in august mama face pomana, deci nu sarbatorim pe nimeni din familie.
Diseara mergem la psiholog si maine va aduc vesti, sunt curioasa cum se va desfasura sedinta.
anca_27 spune:
Ramo, ce faci la psiholog, ce mi-a scapat?
Malinas, parc-ai vorbit in locul meu. Cu `elasticitatea` cu copiii. ![]()
Manumanu, sa va fie de bine marea, ce m-as mai balaci una.
Corina, iar incepi cu mama buna/ne-buna? Pai io ma simt ca tine in multe dintre zile, si e doar z, ce sa mai zic de tine sau Oti, sau restul cu 2 bebei? E momentul sa faci shopping sau spa sau ceva. 
Chiar asa, nici o graviduta noua pe-aici? S-o fi saturat Oti de-atata pomenit. Cine mai doreste, cine mai pofteste la baby nr 3? Nimeni? Nici macar la nr 2?
Sunt distrata, la 8 merg la salsa. Ma deconecteaza de nu-i adevarat. In ora aia jumate uit de tot si toate si ies fresh. Gasca e faina, ne rupem urechile si picioarele, instructorii sunt faini - ea e o cunostinta mai veche. Pana acu vedeam salsa ca un dans de doi iubiti si m-am dus oarecum sceptica. Dar mi-a trecut, e un dans fain pentru toata lumea, toate soiurile, toate varstele. (recitesc si zici ca m-au platit sa le fac reclama :D )
Va pup in grup!
BraveGirl spune:
Ancule, a trebuit sa citesc din nou ce am postat, ca sunt asa d eobosita, incat nu mai stiu unde, ce scriu
Adica nu mai stiam dc scrisesem doar de oboseala, sau si alte ganduri ce ma bantuie ![]()
Daca ati citi ce a scris Eliza in partea cealalta, v-ati simti ca mine. Pai eu in veci nu apuc sa fac cate face ea. Sa-mi fie rusinica. Oricum, ieri am iesit cu Arianna, Patrick si parintii mei la plimbare prin Mamaia. am mers cu telegondola, cu trenuletul, copii au fost f cuminti. chiar m-am aventurat si am mancat la o terasa. A fost o iesire f reusita (obositoare, dar frumoasa), asa ca mi-am propus sa iesim mai des cu ambii copii in oras.
Azi am ajuns acasa si am inebunit cd am vazut cum arata casa mea. e un praf de nici nu poti respira. Sambata fugim la munte si apoi zbor iar la mare, ca eu aici nu pot sta. Sper ca pana incepe gradinita sa terminam santierul.
In alta ordine d eidei, cred ca o sa merg cu Arianna la logoped. Incurca f tare silabele, de nici nu-ti dai seama ce vrea sa zica. Cred ca cateva sedinte o sa-i prinda f bine.
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
manumanu spune:
Anca, o sa ma gandesc la voi... off, ce mi-ar placea sa ne balacim cu totii, mai ales astia micii
.
Ramo, asteptam vesti. Pentru ce era sedinta la psiholog?
Corina, vezi ca e mai bine? O sa fie si mai bine de cand va merge Arianna la gradinita. Pana atunci iti doresc sa se termine repede santierul, stiu ce inseamna (da' cine nu stie
), dar la sfarsit o sa merite daca e lucrarea bine facuta.
Din ultimele "perle":
A: "uite, tati, ce superba sunt"
Tati: "Radu, numai bebelusii beau lapte din biberon"
Radu: "Eu sunt bebelus!"
[la tara] "Mami, sa mergem acasa la hotel!" [am stat la o pensiune in zona, ca sa avem apa curenta]
"Mami, sa cantam zece mititei" [le-am cantat in masina "Zece negri mititei si s-au distrat copios]
[in muzeul satului] Radu (catre unul din paznici): "nenea, tita (fetita) a aruncat pietre in iarba"
[dimineata, la olita]:
1. cand scot pampersul, Anastasia: "iiii, ce lapte mult am facut in pampers" [i-am explicat ca face mult pipi pentru ca bea lapte]
2. dupa ce se ridica de pe olita, Radu: "am facut mult pipi"; Anastasia: "eu am facut mai mult pipi" [nu stiu cand a invatat gradele de comparatie].
Sosesc acasa dupa cateva zile de absenta, seara. Dimineata, se trezesc si ma vad.
Radu: "a venit mami de la Bucure'ti!!"
Anastasia: "mami, ma bucur ca ai venit, mi-a fost dor de tine"
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008