*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Bravegirlpupam cozonacica dulce cum vorbeste ea.. si vrea sa intre in discutiile cu oameni mari... deja domnisoara in devenire.
Sanatate multa si sa treceti cu bine peste durerile de dinti ale mezinului... Este bataie de cap.. dar bine ca nu il tine mult si reveniti la starea normala.
Tu mamico cum te mai simti? Tot asa de obosita?
Poze cu minunile tale ati mai facut?

eliza_cri pupam maraita scumpa.. pai.. daca este de la mar.. nu ii scoti pentru un timp marul??? A mai facut asa??? Sigur este de la mar? Poate de la dentitie... zic si eu... asa sa o indispuna marul?
Tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata!

ginye, eu am paturici absorbante de la Seni sau Tena ..astea sunt pt adulti si de gasesc pe la raioanele de rampoane, sau Happy si Libero care sunt la raioanele de pampersi. Le-am pus sub cearceaf in dormitorul lui dar nu am renuntat noaptea la pampers, doar la somnul de zi sta fara. Succes!

malinas, noi am vrut sa luam un scaun Graco la care se da jos spatarul si ramane apoi doar inaltator...dar nu-l mai gasesc . Acum cautam link-ul sa ti-l dau si nu-l mai au de vanzare..era pe bebelusultau.ro. Ce ma oftic ca nu l-am luat cand l-am vazut..era si cu Cars...

eliza eu va citesc mereu, dar va scriu mai rar

Va doresc o zi buna!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Printesa, saru-mana. Problema noastra ca masina din dotare nu are isofix. la vremea respectiva nu am considerat necesar...iar acum nu o sa schimbam masina pt aceasta chestiune. Aseara am fost la cumparaturi si am luat ceva asemenator cu cel al carei link l-a pus Amalia. Multumesc de sfaturi.

eli,madutza, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

Ziua buna

GINYE soro te cred si cand te gandesti ca eu tre sa mai stau pana prin dec 2012..vb ta numai 'poci'

MADUTZA-BRA voi ce mai spuneti cum cresteti?

CORINA sunt sigura ca vei gasi varianta care vi se potriveste in cazul olitei...in ceea ce priveste maselele asa si dimi i-au iesit cele 2 de sus habar nu am cand.....la anto inca nu au iesit dintii da ma astept sa faca urat ca la cat e de sclifosita va pupicam

MALINAS dap de la mar facem asa, tot asa pateam si la dimi...nici in prezent nu il tolereaza bine....deh mai fac din cand in cand cate o incercare...deci nu il dau in mod frecvent

sunt happy veni de la doca si zuza a luat in kg bine in 2 sapt 600 g me happyyyyyyyyyyy da am si stat pe ea cu mancatu am ghiftuit-o la refuz..aven 8160 g da da ne place...nu va speriati eram obsedata ca numai lua in kg. Dimi in schimb cu laringita aia nenorocita a pierdut aproape 1 kg....recuperam noi candva

am reusit sa ma inscriu si la recensamant, acum urmeaza sa ne dea o testare sa vada pe care ne accepta, am rimit si un job part-time azi dadui un interviu sper sa reusesc, daca nu, nu....macar incerc sa mai fac ceva ca ma duc cu capul copii

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Va scriu dupa o pauza lunga.
Intru si eu in clubul mamicilor care abia asteapta sa inceapa serviciul...simt ca o iau razna daca mai stau acasa.
Din septembrie Sara va merge la gradi si in octombrie incep sa-mi caut servici.
Sara e binisor, am fost saptamana trecuta la pediatru pt. rapelul la Havrix, are 12,400 kg si 97 cm...cam slabuta, dar asta e.I-am luat sange din degetel ca o suspectam de viermisori...face tratament cu Giardinophyt ...ihhh, f rau la gust, luam si eu si tati.E fff agitata, are zile cand nu doarme la pranz, noaptea uneori spune ca o doare funduletul si se scarpina...sper sa scapam repede.
Nici ei nu i-au dat ultimile 4 masele si nici un semn ca dau curand.Vorbeste de toate, e f curioasa, vrea sa faca totul singura.Afara e uneori agresiva cu copiii care nu-i dau jucarii si cu noi daca nu facem ce vrea ea...e f rasfatata si asta nu e bine.Vineri mergem la psiholog sa o testeze si sa ne spuna cum sa ne comportam in diverse situatii.Cu noi nu mege de manuta pe strada, alearga, cu mama in schimb nu se dezlipeste de ea...cu mama e cuminte, se joaca frumos, iar cad aparem noi in peisaj situatia se schimba.
Am fost 2 saptamani la mare, superb...a stat numai in apa,la inceput cu colacul apoi fara...cadea in piscina de copii si cand o scoteam radea, nu-i e frica de apa deloc, din cauza asta ne gandim ca din iarna, cand face 3 ani s-o inscriem la inot, ca pana la vara sa se descurce sigurica cat de cat.
Am emotii cu mersul la gradi, dar trebuie sa o facem si pe asta...vreau sa-i cumpar colacel pt WC, pt. ca la gradi numai asa o accepta, ma gandesc ca o sa-i placa sa fie ca oamenii mari si n-o sa avem probleme de acomodare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata!

Vorbiti de stat acasa, pai eu stau din august 2008(de pe la 5 luni de sarcina) si mai am de stat pana in februarie 2013

eliza, Cristi creste tare frumos, are in jur de 15 kg (14.8) dar nu mai stiu cati cm... Este cat de cat cuminte, isi iubeste surioara, vrea sa ne ajute la orice, cand este atent mananca f frumos singurel, fara sa dea pe el, doarme bine. Singura mea "durere" etse in continuare ca nu vorbeste. Sunt hotarata ca in toamna asta sa merg cu el la logoped, sa vad ce ne spune.

La sfarsitul lunii plecam la mare toti 4 (noi 2 si copii) si sotul cam are emotii ca nu ne vom odihni deloc. Eu am incredere ac va fi f frumos

Nici nu stiu ce sa fac azi...si cand ma gandesc ca vine toamna...tb sa vad ce stoc de jocuri de interior imi fac.

Va pupic, sa aveti o zi buna !

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Eu tot acum in august am facut 3 ani de cand stau acasa ...nu mai vreau...ma gandesc ca o sa fie f greu cand voi incepe dar trebuie ca ma salbaticesc de tot

Mergi la inceput

Madutza, o sa fie frumos la mare, va odihniti odata cu cei mici...noi asa faceam cu Sara...dupa ce adormea ne bagam si noi la somn...ce bine era, dormeam cate 2-3 ore la pranz, ea dadea trezirea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Vorbiti de stat acasa, pai eu stau din august 2008(de pe la 5 luni de sarcina) si mai am de stat pana in februarie 2013

Eu stau din iunie 2008 ( 4 luni de sarcina) Te-am luat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!

Ma bucur ca sunteti, in linii mari, bine!
Ramo, sanatate Sarei cu viermisorii aia... au iesit si la copro, sau i-ai vazut in scaun?? Cu gradi, stai linistita, se va adapta. Ca e cam nazdravana, e si de la varsta, dar normal, nu trebuie sa acceptati automat totul, ci sa o corectati...

Maduzta, cum e in 4? Cum e Catalina, cuminitica? Are deja 6 luni! Bafta la logoped! O sa se rezolve si problema asta!
Cu statul acasa, si eu am fost veterana, am stat din iulie 2007 pana in nov 2010.. 3 anis i jumatate, ca am intrat dintr-un CIC in altul... Si anul asta am mai stat, dar mai cu intermitente, (caci lucram in familie, si am putut sa mai am grija de Ana Maria) si a fost fff bine! Am simtit ca mai fac si altceva, ma implic cateva ore pe zi, in medie, si in altceva...
Din punctul meu de vedere, nu regret nimic din faptul ca am stat atata in CIC-uri, a fost frumos, copiii au crescut, nu am vrut sa mi-i creasca altcineva (doar sa ma ajute cine poate, asta da, cand s-a putut!), insa a fost si destul de obositor! Si cred ca m-a "omorat" si rutina (nu rutina cu copiii - joaca, plimbare) ci chestiile colaterale: mormane de vase adunate, strans toata ziua prin casa, curatat la fiecare masa dupa ele ca mai cade mancarepe jos (la cea mica in spacial), n-spe masini de spalat&calcat cu haine de ale lor s.a.m.d... si intr-adevar de chestiile asta m-am cam plictisit si fac parte si ele din cresterea copilului/lor (mic/i).
Faptul ca mai intreprind si activitayi profesionale ma mai deconecteaza de la problemele casei (pe care mi le mai face si altcineva in timpul ala)si atunci ajung acasa cu alt tonus
Madudza, tu nu ai lucrat intre sarcini, nu? Ca ai putin mai mult de 2 ani intre copii? Nici n-ai inceput mai devreme serviciul? In rest cum te descurci? Te ajuta cineva?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput